|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Monia31 gaduła

|
Wysłany: Sro 23 Sty 2013, 9:30 Temat postu: |
|
|
ruda_wiewiórka napisał: | Monia31 napisał: | W odpowiednim temacie pomarudziłam sobie na ten temat
Myślę, że juz teraz mi emocje opadły. Ale mały niesmak ciągle jest. |
Gdzie?  |
Tam gdzie można sobie marudzić  _________________ Lepiej późno niż wcale
Do ślubu tylko citroenem
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Wto 5 Lut 2013, 14:03 Temat postu: |
|
|
No ja miałam podobny problem,chcieliśmy wziąć ślub na przełomie września/października ale okazało się że kuzyn Piotrka ma wesele pod koniec sierpnia i na dodatek mama mojego P jest chrzestną jego kuzyna i odwrotnie,więc zrobił się mały problem,w takiej sytuacji stwierdziliśmy że przesuniemy ślub na koniec roku bo nie będziemy przecież czekać ponad rok,więc kuzyn ma w sierpniu a my w grudniu myślę że 4 miesiące przerwy są dobre dla wszystkich,prawie opadną emocje po jednym ślubie a potem następny  |
|
Powrót do góry |
|
 |
filifionka uzależniony

|
Wysłany: Wto 5 Lut 2013, 14:11 Temat postu: |
|
|
Podziwiam, że umieliście w pewnym sensie "odpuścić". 4 miesiące odstępu pomiędzy weselami w rodzinie powinny być ok.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Wto 5 Lut 2013, 14:15 Temat postu: |
|
|
Pewnie że te 4 miesiące to dobra przerwa
U nas (między naszym ślubem a ślubem siostry K. będą ponad 2 msc.
Noo i na szczęście nikomu to nie przeszkadza.
Wręcz przeciwnie, rodzina zadowolona bo okazja do picia i zabawy dobra  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kaczka guru

|
Wysłany: Wto 5 Lut 2013, 18:01 Temat postu: |
|
|
u nas okazało się właśnie, że znajomi biorą ślub 2 tygodnie przed nami, w sumie to niczego u nas nie zmienia bo z gości powtórzy się może ok 15 osób a będzie dodatkowa okazja złapać welon po raz ostatni przed ślubem , dodatkowo oni mają "dojścia" w hurtowni z alkoholem i zaproponowali nam, że możemy wspólnie kupić alkohol bo przy takiej dużej ilości na dwa wesela wynegocjujemy lepszy rabat |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monia31 gaduła

|
Wysłany: Sro 6 Lut 2013, 11:41 Temat postu: |
|
|
Nam już emocje opadły. Bierzemy to wszystko na żart. W niedziele okazało się, że wesele kuzyna będzie jednak na tej samej sali co my mamy. Goście się śmieją, że posiedzą te 4 dni pod ścianą i poczekają. Nie będzie im się opłacać wracać do domu . Doszliśmy do wniosku, że tak widocznie musi być i już. W jednym tygodniu wybawimy się za wszystkie czasy . _________________ Lepiej późno niż wcale
Do ślubu tylko citroenem
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
PatrycjaS19915 guru

|
Wysłany: Pią 8 Lut 2013, 21:17 Temat postu: |
|
|
No czasem trzeba iść na kompromis,ale jak się nie da to stawia się na swoim bo inaczej to ludzie wleźli by nam na głowę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
oli_a guru

|
Wysłany: Wto 12 Lut 2013, 20:36 Temat postu: |
|
|
My sie ostatnio dowiedzielismy ze w tym roku w rodzinie P. sa juz 3 wesela, 1 z rodziny tesciowej i 2 od tescia w czym jedno to jego chrzesniaka. W przyszlym roku robi ktos z rodziny od chrzestnego P. ale tylko przyjecie _________________ Patryk <3
Oliver <3
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
yours bywalec

|
Wysłany: Wto 18 Mar 2025, 21:06 Temat postu: |
|
|
W sumie, czemu nie, może być wesoło. Ja to myślę o weselu z widokiem na jezioro. Czy ktoś z Was organizował wesele nad jeziorem? Jakie macie doświadczenia? Czy trudno jest znaleźć odpowiednią salę z widokiem na jezioro? Jakie są koszty organizacji takiego wesela? Dodatkowo interesuje mnie zainteresowanie gości. Czy goście byli zadowoleni z widoków? Jak to wygląda w dalszej perspektywie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Czw 17 Kwi 2025, 10:30 Temat postu: |
|
|
Super... A czy możecie napisać mi kim jest starosta weselny? Jaką rolę pełni taka osoba? Tak pytam, ponieważ ostatnio jak szukałam ślubnych inspiracji oraz porad to trafiłam na takie pojęcie... Czy zatem możecie mi doradzić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|