|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Nie 6 Sty 2013, 17:09 Temat postu: |
|
|
monicaanna kiepsko na zbieg okoliczności mi to nie wygląda, wręcz przeciwnie - na akt złośliwości
A rozmawialiście z nim na ten temat?? Macie z nim kontakt czy to jakaś daleka rodzina?? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Nie 6 Sty 2013, 18:58 Temat postu: |
|
|
oli_a napisał: | u mnie w rodzinie to tak jak u ewelajn, mam mala rodzine, ostatnie wesele bylo jakies 10 lat temu ( ). Kuzynka P. ma wesele w tym roku w maju, my w przyszlym roku w sierpniu... pasuje perfekt... no chyba ze ktos sie ''wepcha''  |
Przy tak małej rodzinie wepchać się to nielada wyczyn u nas chętnych na to nie było myślę,że kolejne wesele może za kolejne 10 lat no z 6 co najmniej:D _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sylwiaa kandydat

|
Wysłany: Wto 8 Sty 2013, 15:03 Temat postu: |
|
|
U mnie ten rok zapowiada się jeszcze bardziej "weselnie". W czerwcu ślubuje mój kuzyn (syn mojego chrzestnego), w sierpniu ślub biorę ja  , we wrześniu mój kolejny kuzyn (moja mama jest chrzestną) a w październiku ślubuje mój brat. Wszystkie śluby są w odstępstwie równego miesiąca (tylko lipiec wolny). Jak wyznaczaliśmy z moim N datę ślubu to nikt do ślubu się nie palił (tylko wiedziałam, że mój brat będzie ślubował ) A nagle mojego chrzestnego syn wyskoczył, że on też i to w dodatku jako pierwszy (tyle go znam i wiem, że liczy na to, że skoro będzie miał ślub jako pierwszy to prezenty też otrzyma najlepsze ;/ ) Nic z tym nie da się zrobić bo tak postanowili i koniec a przełożyć też nikt nie chce. Nie było by tak źle gdyby przynajmniej jeden ślub był ze strony mojego N-odciążyło by to trochę moją stronę rodziny a tak czuje się jednak jakąś presję komu, ile i co dać, no i czy w ogóle isć i do kogo. Ehh... _________________ "Już mi niosą suknie z welonem..."
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monia31 gaduła

|
Wysłany: Wto 8 Sty 2013, 16:38 Temat postu: |
|
|
................ _________________ Lepiej późno niż wcale
Do ślubu tylko citroenem

Ostatnio zmieniony przez Monia31 dnia Nie 10 Lut 2013, 13:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

|
Wysłany: Wto 8 Sty 2013, 16:43 Temat postu: |
|
|
4 dni?
To już moim zdaniem przegięcie...
Ja mam tydzień po sobie śluby ale z dwóch różnych rodzin więc to zbieg okoliczności ale 4 dni?  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monia31 gaduła

|
Wysłany: Wto 8 Sty 2013, 17:17 Temat postu: |
|
|
......................... _________________ Lepiej późno niż wcale
Do ślubu tylko citroenem

Ostatnio zmieniony przez Monia31 dnia Nie 10 Lut 2013, 13:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaarotkaa uzależniony

|
Wysłany: Wto 22 Sty 2013, 0:19 Temat postu: |
|
|
U mnie z kolei same problemy były z ustaleniem dokładnej daty ślubu :/
Najpierw chcieliśmy 13.09.2014 ale dowiedzieliśmy się że siostra mojej przyszłej teściowej ma w tym czasie ślub chrześniaka.
Ustaliliśmy datę na 27.09.2014 okazało się że mojej mamy chrześniak ustalił sobie ślub na ten sam termin :/
I jeszcze na dodatek kuzyn wyskoczył nam ze ślubem 16.08.2014 :/
Porażka :/ _________________ Bo to On odkrył we mnie to co najlepsze :*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

|
Wysłany: Wto 22 Sty 2013, 12:44 Temat postu: |
|
|
a wcześniejsze miesiące??
Np. Sierpień/lipiec? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

|
Wysłany: Wto 22 Sty 2013, 12:51 Temat postu: |
|
|
Monia31 napisał: | W odpowiednim temacie pomarudziłam sobie na ten temat
Myślę, że juz teraz mi emocje opadły. Ale mały niesmak ciągle jest. |
Gdzie?  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaarotkaa uzależniony

|
Wysłany: Wto 22 Sty 2013, 15:18 Temat postu: |
|
|
Niestety ale odpadają bo nas nie ma Wyjeżdżamy do pracy w te wakacje i w następne wracamy :/ _________________ Bo to On odkrył we mnie to co najlepsze :*
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|