|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
asik guru

|
Wysłany: Pon 26 Sie 2013, 9:46 Temat postu: |
|
|
Super poród Gratki
Co do zdjęć i wątku, to jedno nie wyklucza drugiego Zdjęć nikt nie każe wrzucać, to tylko zależy od Ciebie, natomiast jeśli masz potrzebę, to wątek możesz założyć przecież i dzielić się z nami swoim radościami i smuteczkami  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ellenai guru

|
Wysłany: Pon 26 Sie 2013, 23:26 Temat postu: |
|
|
Kasiu, poród jak z bajki! Szczerze zazdroszczę takich niesamowitych przeżyć związanych z porodem naturalnym Brawa dla męża, spisał się świetnie!
Jeśli chodzi o wątek to w 100% popieram Asika. Twoje opowieści o przygodach Antosia nie muszą być wcale okraszone zdjęciami. Wszystkie tu uszanujemy Waszą prywatność
BTW, jest taki jeden blog, hafija.pl (kiedyś baby under construction), którego właścicielka postanowiła, że jej dziecko nie będzie istniało w świecie wirtualnym. I faktycznie, nigdy nie wkleiła zdjęcia, na którym widać twarz chłopczyka. Jedynie takie fajne, nieco niedopowiedziane zdjęcia. To też jest jakieś wyjście
Jeszcze jedno, czy mam usunąć zdjęcie Antosia, które wkleiłam po jego urodzeniu? _________________ It's hard to dance with a devil on your back
so shake him off.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulek215 uzależniony

|
Wysłany: Wto 27 Sie 2013, 15:52 Temat postu: |
|
|
Elle jeśli możesz usuń Ja nie mam nic przeciwko wrzucaniu zdjęć tutaj. Obiecałam sobie, że nie będę wrzucać żadnych fotek na fb, ale tu myślałam, że będę wrzucać na dzień - dwa i usuwać. Ale postanowiłam uszanować zdanie męża - on bardzo pilnuje swojej prywatności, poza uważa, że jak już coś trafi do netu to nigdy tak na prawdę nie znika. Może faktycznie stworzę wątek bezdjęciowy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiulaaa019 guru

|
Wysłany: Wto 27 Sie 2013, 18:38 Temat postu: |
|
|
I ja jestem za Waszym wątkiem bez zdjęciowym.
Zawsze będę z ciekawością zaglądać i czytać co u Was słychać  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
marlenqa uzależniony

|
Wysłany: Sro 28 Sie 2013, 16:31 Temat postu: |
|
|
I mnie wyprzedziłaś serdecznie gratuluję, ja żebym nie poszła na wywołanie pewnie jeszcze byłabym w dwupaku _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ellenai guru

|
Wysłany: Sro 28 Sie 2013, 20:57 Temat postu: |
|
|
Kasiulku, załatwione  _________________ It's hard to dance with a devil on your back
so shake him off.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |