Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Przygotowania -spór- TEŚCIOWA
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 13 Mar 2012, 10:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pani-mloda89 napisał:
Myslicie ze powinnam odpuscic z ta kamera?? Jak u was było? Oglądacie filmiki czy tylko raz i poszlo gdzies na bok.

Ja początkowo nie chciałam filmu, bo byłam przekonana, że pójdzie do szuflady.. Ostatecznie mamy film. Nie jest to dzieło sztuki, ale świetny kamerzysta nie był priorytetem. Przyznam, że obejrzeć potem już na spokojnie kiedy emocje opadną jest bardzo wzruszające. Na razie tylko jeździliśmy do znajomych/rodziny oglądać, ale może za kilka lat będzie się do tego wracać.
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 13 Mar 2012, 10:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pani-mloda89 napisał:
Myslicie ze powinnam odpuscic z ta kamera?? Jak u was było? Oglądacie filmiki czy tylko raz i poszlo gdzies na bok.

Myślę że nawet nie będziesz zwracać uwagi na kamerę będziesz miała tyle na głowie że nawet jej nie zauważysz, goście, życzenia, z tym zagadać z tamtym zatańczyć ten chce zdjęcie itd. więc jesli teściowa tak bardzo chce ( i płaci Very Happy ) to uważam że możesz odpuścić, nie ma co już na początku psuć sobie relacji z nimi o taką pierdołe. Ja mam świetną teściową ale wiem że dobre relacje zależą od chęci z dwoch stron Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
limone
guru
guru

PostWysłany: Wto 13 Mar 2012, 11:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nimfa napisał:
po pierwsze to jest chyba podobny temat...
(...)

Nawet trzy język
1.Wto 25 Mar 2008, 15:25 Temat postu: RELACJE Z PRZYSZŁYMI TEŚCIAMI/RODZINĄ NARZECZONEGO
2. Pią 6 Lut 2009, 14:58 Temat postu: TEŚCIOWIE
3. Pon 2 Sty 2012, 10:28 Temat postu: Wady teściowej.
guru
guru

PostWysłany: Wto 13 Mar 2012, 11:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ewelinka89 napisał:
On zaprasza 100 osób, ty 16 i macie na pół to dzielić. Jak sprasza całą wieś niech zapłaci za wszystko, łącznie ze swoimi kaprysami w stylu kamerzysty itd.
aska00704 napisał:
Nie rozumiem podziału kosztów na półpytajnik Tzn za ślub to jak tam sie dogadacie. Ale za wesele?? Skoro od Ciebie bedzie 16 osób to chyba nie bedziesz z nimi płaciła fifty-fifty??

Dziewczyny, przeczytajcie uważnie post autorki:

pani-mloda89 napisał:
Koszt wesela na pół (tj fotograf, kosciol sala itd) jedzenie alkohol itp to od ilosci osob. Narzeczony probuje sie stawić jej, ale ona ma tak ciężki charakter ze tesc woli przemilczyć jak ta wpada w szał.

moderator
moderator

PostWysłany: Wto 13 Mar 2012, 11:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Juliette właśnie coś mi nie pasowało oczko Cieszę się, że zrozumiałam to dobrze, bo już jakieś sprzeczności mi wychodziły język

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 13 Mar 2012, 11:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oślepłam chyba już całkiem.. Tak było cały czas? oczko
guru
guru

PostWysłany: Wto 13 Mar 2012, 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak było cały czas język
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: