Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Blue_Bird ślubuje...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Wspomnienie z Waszego ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marcys08
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 17 Wrz 2011, 8:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale sliczny bukiet, taki niepowtarzalny uśmiech genialny pomysl musze powiedziec;)
oCzywiscie duzo milosci, radosci i samych przyjemnosci na Nowej drodze zycia dla Ciebie i Małżonka uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
serduszkox
guru
guru

PostWysłany: Sob 17 Wrz 2011, 11:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Blue-Bird bardzo ładny bukiecik wykrzyknik uśmiech

I jak się czujesz jako świeżo upieczona żonka? język
niunia32
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 17 Wrz 2011, 17:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratulacje, super relacja...

Powrót do góry
Kasia Katarzynka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 17 Wrz 2011, 19:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak pięknie! I jaka romantyczna kreacja! Wszystkiego najlepszego, wyglądałaś ślicznie!

Powrót do góry
Blue_Bird
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 30 Wrz 2011, 8:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kochane- nie pisałam tutaj, bo czekam, aż zostanie uruchomiona nasza stronka ze zdjęciami ze ślubu- chciałabym pokazać Wam te kilka najważniejszych zdjęć. A tu się okazuje, że muszę poczekać jeszcze kilka dni!

Ogólnie zdjęcia wyszły nam piękne i naprawdę jestem zadowolona- bo wydaje mi się, że nie jestem fotogeniczna, zawsze mam na zdjęciach przymknięte oczy, dziwną minę. A tu szok- fotografka zna się na rzeczy- zdjęcia są świetne. Mamy ich ponad 1000- ponoć goście tak się dobrze bawili i chętnie fotografowali, że fotografka nie miała chwili wytchnienia. I to widać na fotkach- każdy jest na nich ujęty z uśmiechem i wygląda dobrze. W sumie oglądając zdjęcia stwierdziłam, że świetnie zastępują nam film uśmiech

Plener
- do ostatniej chwili nie wiedziałam, gdzie go zrobić. Pomysłów było mnóstwo, ale każdy z jakiegoś tam powodu odpadał, bo albo za daleko, albo trzeba by zrobić to innego dnia, a fotografka nie ma czasu, albo my go nie mieliśmy...W końcu stanęło na tym, że zdjęcia plenerowe zrobimy w mojej wioseczce- mamy tu mały skwerek, który górnolotnie nazywamy parkiem, tam jako dzieciak spędzałam mnóstwo czasu- można powiedzieć, że się tam wychowałam. Drugie miejsce to staw- moja okolice słynie z ogromnych stawów, które też są związane ze mną dość mocno. Piotrkowi nie zależało na jakimś konkretnym miejscu uśmiech Utwierdziłam się w tym postanowieniu, oglądając stronę naszej fotografki, która robiła nawet sesję ślubną na wysypisku śmieci i zdjęcia wyszły cudne- nieważne miejsce- ważny dobry fotograf!

marcys08, serduszkox, niunia32, Kasia Katarzynka
- dziękuję Wam serdecznie za miłe słowa buziak buziak

Cytat:
I jak się czujesz jako świeżo upieczona żonka?

Wiesz, u nas niewiele się zmieniło- tzn. Piotr przeprowadził się do mnie, więc w szafie mam sporo za ciasno uśmiech A tak poza tym to super- już minął nam miesiąc, a znajomi nadal gratulują, listonosz przynosi kartki z gratulacjami od dawnych kolegów, którzy wyjechali za granicę, wszyscy dopytują o wrażenia, o zdjęcia ze ślubu - to baaardzo miłe. Nie myślałam, że nasz ślub będzie tak cieszył i obchodził innych ludzi.

Czasem myślę o tym, co bym dziś zrobiła inaczej, co byłoby do poprawki, ale dochodzę do jednego wniosku- sama upału bym nie zmniejszyła- więc wszystko by pozostało, jak było TEGO dnia uśmiech

Teraz do ślubu przygotowuje się mój brat i wiecie co- trochę Jemu i Jego dziewczynie zazdroszczę, chciałabym przeżyć to jeszcze raz. Na pewno jako bardziej doświadczona, będę Im pomagać, na ile mi tylko pozwolą oczko

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Wspomnienie z Waszego ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: