|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Insomnia kandydat

|
Wysłany: Sro 29 Wrz 2010, 12:36 Temat postu: |
|
|
Dla mnie to jedna wielka porażka, gdzie tu miejsce na jakąś intymność? Tak naprawdę oddaję siebie na całe 2 dni, bo nawet jak będę drapać się po udzie, to kamerzysta może to nagrać, więc noc poślubna będzie tylko moja a raczej NASZA  _________________ "...zapisu bólu w jednym obszarze pamięci nie można wymazać zapisami szczęścia w innych..."
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Sro 13 Paź 2010, 13:05 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem to jest pamiątka z lat jak sie było pieknym i młodym he super wyreżyserowane, podkład muzyczny, 3h kręcenia zeby było idealnie, jak w tv no ale mnie takie rzeczy nie cieszą ani soft ani hard core mi wystarczy płyta z wesela i zdjęcia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
polly uzależniony

|
Wysłany: Pią 15 Paź 2010, 15:02 Temat postu: |
|
|
nie wiedziałam że się takowe filmy kręci
jakoś mi się nie widzi  _________________

Ostatnio zmieniony przez polly dnia Pon 9 Kwi 2012, 23:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
ART. DECO JUBILER gaduła

|
Wysłany: Pon 25 Paź 2010, 15:32 Temat postu: |
|
|
Pierwsze słysze,ale jeżeli komuś nie przeszkadza obecnosc kamerzysty to czemu nie Oczywiscie żartuje bo jest to bardzo intymna chwila,bez udziału osób trzecich. |
|
Powrót do góry |
|
 |
grawa80 początkujący

|
Wysłany: Pią 5 Lis 2010, 18:29 Temat postu: |
|
|
Pytaliśmy naszego kamerzystę czy miał takie propozycje i mówił że nie, ale pokazywał nam lekko erotyczne fotki, które robił parze młodej w studio. Nic dosłownego więcej cienia niż światła i więcej nie widać niż widać ale mają klimat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pią 5 Lis 2010, 19:24 Temat postu: |
|
|
grawa80 napisał: | Pytaliśmy naszego kamerzystę czy miał takie propozycje i mówił że nie, ale pokazywał nam lekko erotyczne fotki, które robił parze młodej w studio. Nic dosłownego więcej cienia niż światła i więcej nie widać niż widać ale mają klimat. |
Jak można pokazać cudze intymne zdjęcia?! Nawet jeśli mniej widać, przepraszam bardzo, ale pan kamerzysta okazał się mało profesjonalny. Ciekawe komu pokaże Wasz film... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
grawa80 początkujący

|
Wysłany: Pią 5 Lis 2010, 19:37 Temat postu: |
|
|
Te zdjęcia są nawet na jego stronie internetowej (sprawdziłam) więc na pewno ma ich zgodę. Poza tym cóż złego jest w oglądaniu filmów ślubnych w atelier fotografa, przecież każdy chce obejrzeć i porównać różne prace a nie kupować usługę na słowo honoru. |
|
Powrót do góry |
|
 |
polly uzależniony

|
Wysłany: Nie 7 Lis 2010, 18:35 Temat postu: |
|
|
grawa80 napisał: | Te zdjęcia są nawet na jego stronie internetowej (sprawdziłam) więc na pewno ma ich zgodę. Poza tym cóż złego jest w oglądaniu filmów ślubnych w atelier fotografa, przecież każdy chce obejrzeć i porównać różne prace a nie kupować usługę na słowo honoru. |
dokładnie
gdyby nikt nie udostępniał swojego nagrania czy fotek trudno byłoby dogadać się z realizatorami takich zamówień _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
gaja_85 guru

|
Wysłany: Sro 17 Lis 2010, 19:20 Temat postu: |
|
|
w głowie mi się to nie mieści czego to ludzie już nie wymyślą, żeby zarobić...  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
anmal początkujący

|
Wysłany: Pon 29 Lis 2010, 12:31 Temat postu: |
|
|
Jeżeli sami mielibyśmy się kręcić to pomysł fajny, ale obca osoba :/ ? |
|