|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
metka moderator

|
Wysłany: Wto 8 Wrz 2009, 0:59 Temat postu: |
|
|
ruda, z tym orientalnym kształtem oczu pomyślałam to samo, co Agnusss ale stwierdziłam, że pewnie nie raz to słyszałaś
Agnusss, nie trzeba rozładowywać atmosfery... pogadałyśmy sobie i tyle... każda ma swoje zdanie, inne podejście i daje na stół swoje argumenty, wsio gdybyśmy siedziały w knajpie i pogadały sobie ot tak, na luzie, inaczej pewnie bo to wszystko brzmiało... zdecydowanie bardziej przyjemnie, niż tu wyszło
Może faktycznie chodzi o zgranie się i dobranie w tej kwestii z Połówkiem... i wiecie co, jakby ktoś tu zaglądał i robił na podstawie tej naszej rozmowy program, dziś w "Małej czarnej" (znacie ten program?) rozmawiali o zaręczynach i całej tej otoczce i co za nimi idzie itd. Myślałam, że padnę  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Wto 8 Wrz 2009, 13:43 Temat postu: |
|
|
cierpliwość nie jest też moją mocną stroną i tu nie o cierpliwość chodzi. jak ktoś chce naprawdę pędem do ołtarza po zaręczynach, bo mu to akurat pasuje to niech tak będzie najważniejsze, żeby dwoje ludzi zrobiło tak jak im pasuje. ja nie umiałabym się skupić przez 6m-cy tylko na śłubie, nie umiałabym tej sprawie wszystkiego podporządkować. lubię wszystko 'wałkować' i lubię mieć na to czas. a i Jacek lubi mieć takie rzeczy rozłożone w czasie zaręczyć się trzeba kiedy człowiekowi na tym zależy. my aż tak dużo czasu nie potrzebowalismy, nie wchodzimy w kilkuletnie luźne związki, które niewiadomo do czego prowadzą. takie mamy nastawienie. oboje, o dziwo. tak żeśmy się dziwnie dobrali i dla nas dłuższe zaręczyny nie są takie złe. tak nam się ułożyło. trudno. jakbyśmy naprawdę byli w stanie przygotować wszystko w krótszym czasie tobyśmy to zrobili. szkoda, że jednak nie byliśmy, ale wszystko ma swoje dobre strony.
oglądałam 'małą czarną', nie pierwszy raz zresztą, ale tak na 20min przed końcem wyłączyłam i nie wiem na czym stanęło  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnusss uzależniony

|
Wysłany: Wto 8 Wrz 2009, 15:23 Temat postu: |
|
|
metka napisał: |
Agnusss,nie trzeba rozładowywać atmosfery... pogadałyśmy sobie i tyle... każda ma swoje zdanie, inne podejście i daje na stół swoje argumenty, wsio gdybyśmy siedziały w knajpie i pogadały sobie ot tak, na luzie, inaczej pewnie bo to wszystko brzmiało... zdecydowanie bardziej przyjemnie, niż tu wyszło  |
Dokładnie wszystko inaczej brzmi na żywo, przy kawie czy piwku. Tutaj czasami trudno oddać pozytywne lub neutralne nastawienie. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto 8 Wrz 2009, 15:30 Temat postu: |
|
|
co oznacza, że nie należy się zbytnio przejmować jakby każdy miał na każdy temat takie samo zdanie to świat byłby nudny. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnusss uzależniony

|
Wysłany: Wto 8 Wrz 2009, 15:42 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się, zdecydowanie wolę się zajmować innymi problemami;-) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Sro 9 Wrz 2009, 7:47 Temat postu: |
|
|
Miss, już to też gdzieś napisałam... gdyby każdy był taki sam, myślał to samo i robił to samo, świat stanąłby w miejscu a my ziewalibyśmy siedząc tu na forum i pisząc i czytając wciąż te same zdania
lecę pakować nasze rzeczy do przeprowadzki a w międzyczasie przeszukam kolejne pierdyliard stron, gdzie może upatrzę TĄ suknię  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 9 Wrz 2009, 19:42 Temat postu: |
|
|
jak upatrzysz to się pochwal  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnusss uzależniony

|
Wysłany: Czw 10 Wrz 2009, 15:53 Temat postu: |
|
|
metka napisał: | Miss, już to też gdzieś napisałam... gdyby każdy był taki sam, myślał to samo i robił to samo, świat stanąłby w miejscu a my ziewalibyśmy siedząc tu na forum i pisząc i czytając wciąż te same zdania |
Może i byłoby nudno, ale jak przyjemnie, lubimy wkońcu ludzi podobnych do nas samych
Cenię ludzi, którzy mają własne zdanie , ale tylko kiedy mówią z sensem. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Czw 10 Wrz 2009, 23:00 Temat postu: |
|
|
Ja tez jestem z tych niecierpliwych Ale tutaj jest taki pęd na sale i zespoly muzyczne.. ze ciezko cos na rok w przód zarezerwowac (w terminach letnich). No i tak juz rok planujemy.. I jeszcze 260 dni A ja juz bym chciala zeby to byly tygodnie... Bo w sumie wszystko zamowione, porezerwowane.. jeszcze tylko sukienka - ta wymarzona juz jest, kwestia uszycia.., znalezenie butów w rozmiarze 42 i gotowe.. Oj, ja nie wiem, jeszcze tyyyyyle czasu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Patka bywalec

Dołączył: 03 Kwi 2009 Posty: 244 Skąd: Ostrów Wielkopolski, Gliwice
|
Wysłany: Pon 14 Wrz 2009, 13:44 Temat postu: |
|
|
A ja zaręczyłam się prawie cztery lata temu. Dokładnie 27.12.2005. Za 102 dni nasz wielki dzień. Boję się trochę, bo jeszcze tyle załatwiania, a mój jedzie na miesiąc do Iraku 23 września. Jak zwykle znowu wszystko na mojej głowie. Dodatkowo jeszcze szukamy mieszkania i mamy na to 2 tygodnie z przeprowadzką. No nie całe 2 tygodnie bo tylko 10 dni, ale mam nadzieję, że wszystko się ułoży i niedługo będzie już spokojniej. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|