Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

co zamiast pierwszego tańca??
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
atina
guru
guru

PostWysłany: Czw 17 Lut 2011, 14:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedys mi sie to podobało, ale jak zobaczyłam na you tube te różne wersje, a jednak takie same to jakoś odechciało mi się... w każdym układzie znajduje sie element z tego Twojego pierwszego linku eraissa. I jednym to wychodziło, a drugim nie... uważam że to już nie jest żadne zaskoczenie, tylko cos czego można się spodziewać, dlatego będzie porównywane z lepszym wykonaniem takiego układu... np oglądniętym w internecie uśmiech hehe a najbardziej mnie smieszy te niby przerażenie w oczach młodych "co kur** się dzieje z muzyką" heh jak każdy głupi wie o co chodzi i co zaraz będą robić uśmiech szczerze, lepiej by wyglądała od początku tańczona makarena albo jakiś rock and roll uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Kaja
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 17 Lut 2011, 16:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

eraissa, mnie takie tańce zupełnie się nie podobają, dla mnie są kiczowate i nie pasują do pierwszego tańca. Mam zupełnie inne wyobrażenie na ten temat.

Powrót do góry
eraissa
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 17 Lut 2011, 16:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kaja napisał:
eraissa, mnie takie tańce zupełnie się nie podobają, dla mnie są kiczowate i nie pasują do pierwszego tańca. Mam zupełnie inne wyobrażenie na ten temat.

pewnie ze nie kazdemu musi sie podobac, bo wszystko zalezy kto jakie ma podejscie do wesela czy bardzo tradycyjne czy nie.... ja tam tradycjonalistka nie jestem, na moim weselu bedzie bardzo duzo rzeczy dosc nietypowych.... przynajmniej na zadnym weselu na ktorym do tej pory bylam a bylo ich jakos 6 z takimi pomyslami sie nie spotkalam.... Wink

ale moje zdanie jest takie ze gosciom na weselu wcale nie musi sie podobac najwazniejsze zebysmy My sie dobrze bawili lol lol lol

Powrót do góry
Sandra88
guru
guru

PostWysłany: Czw 17 Lut 2011, 17:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ten 1 filmik nawet fajny para bardzo faj nie zatańczyła
a jeśli chodzi czy my byśmy się na takie coś zdecydowali to na pewno nie ponieważ bała bym się ze to wyjdzie jakoś tak sztucznie
Powrót do góry
eraissa
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 17 Lut 2011, 17:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kaja tak patrze teraz że bierzemy ślub w tym samym dniu Very Happy powodzenia życzę z przygotowaniami oczko

Powrót do góry
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Czw 17 Lut 2011, 19:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

eraissa napisał:
ja tam tradycjonalistka nie jestem, na moim weselu bedzie bardzo duzo rzeczy dosc nietypowych.... przynajmniej na zadnym weselu na ktorym do tej pory bylam a bylo ich jakos 6 z takimi pomyslami sie nie spotkalam.... Wink

Kochana, uchyl choć rąbka tajemnicy, bo zaraz pęknę z ciekawości Cool
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 17 Lut 2011, 20:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no to tak po krotce:

na rozpoczecie wesela beda odczytane "zasady zachowania na weselu" - dosc humorystyczne Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy

po podziekowaniach dla rodzicow chcemy zrobic "slubowanie na dobrych tesciow" a same podziekowania beda przy mixie piosenek dzieciecych w stylu "a ja wole swoja mame" "co powie tata" bo jak slysze piosenke "kochanych rodzicow mam" to az mnie mdli...... Mad

z kosciola na wesele bedziemy jechac autem sportowym, najprawdopodobniej subaru do ktorego beda przymocowane 2 ogromne balony pana i pani mlodej dresiarz

pod kosciolem zamiast rzucania ryzu chcemy wypuscic bardzo duzo malych kolorowych balonikow wypelnionych helem

i jeszcze kilka pomyslow mamy ktore sa w czasie ustalania.... Very Happy

Powrót do góry
MagdalenkaS
guru
guru

PostWysłany: Czw 17 Lut 2011, 20:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

eraissa jeśli planujecie zajechać szybko tym autkiem, to balony nie wchodzą w grę, bo oderwą się na starcie niestety
Powrót do góry
eraissa
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 17 Lut 2011, 20:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MagdalenkaS napisał:
eraissa jeśli planujecie zajechać szybko tym autkiem, to balony nie wchodzą w grę, bo oderwą się na starcie niestety

bedziemy jechac subaru ale mozliwosci predkosciowych nie bedziemy wykorzystywac język takze mysle ze jak dobrze je przypocujemy to przetrwaja oczko

Powrót do góry
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Czw 17 Lut 2011, 21:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakim subaru, bo tak się składa, że my też Cool
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6

Skocz do: