|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
atina guru

|
Wysłany: Czw 17 Lut 2011, 14:56 Temat postu: |
|
|
Kiedys mi sie to podobało, ale jak zobaczyłam na you tube te różne wersje, a jednak takie same to jakoś odechciało mi się... w każdym układzie znajduje sie element z tego Twojego pierwszego linku eraissa. I jednym to wychodziło, a drugim nie... uważam że to już nie jest żadne zaskoczenie, tylko cos czego można się spodziewać, dlatego będzie porównywane z lepszym wykonaniem takiego układu... np oglądniętym w internecie hehe a najbardziej mnie smieszy te niby przerażenie w oczach młodych "co kur** się dzieje z muzyką" heh jak każdy głupi wie o co chodzi i co zaraz będą robić szczerze, lepiej by wyglądała od początku tańczona makarena albo jakiś rock and roll  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaja uzależniony

|
Wysłany: Czw 17 Lut 2011, 16:08 Temat postu: |
|
|
eraissa, mnie takie tańce zupełnie się nie podobają, dla mnie są kiczowate i nie pasują do pierwszego tańca. Mam zupełnie inne wyobrażenie na ten temat. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
eraissa kandydat

|
Wysłany: Czw 17 Lut 2011, 16:15 Temat postu: |
|
|
Kaja napisał: | eraissa, mnie takie tańce zupełnie się nie podobają, dla mnie są kiczowate i nie pasują do pierwszego tańca. Mam zupełnie inne wyobrażenie na ten temat. |
pewnie ze nie kazdemu musi sie podobac, bo wszystko zalezy kto jakie ma podejscie do wesela czy bardzo tradycyjne czy nie.... ja tam tradycjonalistka nie jestem, na moim weselu bedzie bardzo duzo rzeczy dosc nietypowych.... przynajmniej na zadnym weselu na ktorym do tej pory bylam a bylo ich jakos 6 z takimi pomyslami sie nie spotkalam....
ale moje zdanie jest takie ze gosciom na weselu wcale nie musi sie podobac najwazniejsze zebysmy My sie dobrze bawili  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Czw 17 Lut 2011, 17:49 Temat postu: |
|
|
ten 1 filmik nawet fajny para bardzo faj nie zatańczyła
a jeśli chodzi czy my byśmy się na takie coś zdecydowali to na pewno nie ponieważ bała bym się ze to wyjdzie jakoś tak sztucznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
eraissa kandydat

|
Wysłany: Czw 17 Lut 2011, 17:54 Temat postu: |
|
|
Kaja tak patrze teraz że bierzemy ślub w tym samym dniu powodzenia życzę z przygotowaniami  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Czw 17 Lut 2011, 19:31 Temat postu: |
|
|
eraissa napisał: | ja tam tradycjonalistka nie jestem, na moim weselu bedzie bardzo duzo rzeczy dosc nietypowych.... przynajmniej na zadnym weselu na ktorym do tej pory bylam a bylo ich jakos 6 z takimi pomyslami sie nie spotkalam....
|
Kochana, uchyl choć rąbka tajemnicy, bo zaraz pęknę z ciekawości  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
eraissa kandydat

|
Wysłany: Czw 17 Lut 2011, 20:32 Temat postu: |
|
|
no to tak po krotce:
na rozpoczecie wesela beda odczytane "zasady zachowania na weselu" - dosc humorystyczne   
po podziekowaniach dla rodzicow chcemy zrobic "slubowanie na dobrych tesciow" a same podziekowania beda przy mixie piosenek dzieciecych w stylu "a ja wole swoja mame" "co powie tata" bo jak slysze piosenke "kochanych rodzicow mam" to az mnie mdli......
z kosciola na wesele bedziemy jechac autem sportowym, najprawdopodobniej subaru do ktorego beda przymocowane 2 ogromne balony pana i pani mlodej
pod kosciolem zamiast rzucania ryzu chcemy wypuscic bardzo duzo malych kolorowych balonikow wypelnionych helem
i jeszcze kilka pomyslow mamy ktore sa w czasie ustalania....  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Czw 17 Lut 2011, 20:34 Temat postu: |
|
|
eraissa jeśli planujecie zajechać szybko tym autkiem, to balony nie wchodzą w grę, bo oderwą się na starcie niestety |
|
Powrót do góry |
|
 |
eraissa kandydat

|
Wysłany: Czw 17 Lut 2011, 20:50 Temat postu: |
|
|
MagdalenkaS napisał: | eraissa jeśli planujecie zajechać szybko tym autkiem, to balony nie wchodzą w grę, bo oderwą się na starcie niestety |
bedziemy jechac subaru ale mozliwosci predkosciowych nie bedziemy wykorzystywac takze mysle ze jak dobrze je przypocujemy to przetrwaja  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Czw 17 Lut 2011, 21:25 Temat postu: |
|
|
Jakim subaru, bo tak się składa, że my też  _________________
 |