Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

inwestycja
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 28 Gru 2022, 12:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aktualnie to trzeba dobrze sobie sprawdzić rynek finansowy w polsce , jak wszystko się w nim prezentuje? Bo nie mamy łatwiej sytuacji, także i kwestia inwestowania jest ryzykowana? Także na pewno zanim podejmiemy w tym zakresie jakiekolwiek kroki, to warto byłoby dobrze zapoznać się z rynkiem - na co najlepiej postawić?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
arielka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 1 Sty 2023, 9:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prowadząc swoją firmę koniecznie trzeba pamiętać o jej rozwoju. Szczególnie ważne jest to teraz, kiedy konkurencja jest naprawdę ogromna w każdej branży. Wiele możliwości dają nam od jakiegoś czasu nowe technologie. Na przykład w call center świetnym wsparciem jest Bot do rozmowy Hellobot. Taki bot jest w stanie bez problemu obsłużyć kilka spraw w tym samym czasie.
Powrót do góry
maria53
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 27 Sty 2023, 11:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chcesz lepiej poznać rynek finansowy to może zainteresuj się Cashflow 101 i 202. Są to dwie części programu szkoleniowego opracowanego przez Roberta Kiyosakiego, znanego autora i inwestora. Cashflow 101 to pierwszy krok na drodze do lepszego zrozumienia finansów osobistych i uczy jak kontrolować przepływ pieniędzy w swoim życiu. Natomiast Cashflow 202 uczy jak inwestować w dochodowe przedsięwzięcia i jak przekształcić przepływ pieniędzy w aktywa. Więcej informacji znajdziesz tutaj: https://cash-play.net/cashflow-101-i-202/
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pią 3 Lut 2023, 10:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli interesuje Cie zakup nieruchomości na Cyprze północnym to koniecznie zajrzyj do https://www.cyprus2u.pl/. Przeprowadzą Cię przez proces zakupowy, od wyboru nieruchomości i wycieczki inspekcyjnej, aż po dopełnienie formalności.
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 3 Lut 2023, 13:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Akurat ja zastanawiam się nad https://www.wealthseed.eu/ . Wydaje mi się, że to by było dobre rozwiązanie jeśli chodzi o inwestycję, dodatkowo tutaj też mamy pewność, że nasze finanse są bezpieczne
Powrót do góry
adam987
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 10 Lut 2023, 7:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie słabo z inwestowaniem bo nie mam kasy ale można też teraz postawić na pracownicze plany kapitałowe, ja tam już sporo kasy odłożyłem a wcale nie odczułem tego że oszczędzam więc uważam że to jest całkiem niezły sposób
Powrót do góry
dalia15
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 26 Maj 2023, 9:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli szukasz profesjonalnego wsparcia w rozwoju swojego biznesu, to warto zajrzeć na stronę https://assay.pl/. Specjaliści z Assay.pl posiadają szeroką wiedzę i doświadczenie w obszarze inwestowania w młode, obiecujące przedsiębiorstwa oraz w ich dalszy rozwój. Dzięki indywidualnemu podejściu i strategii, Assay.pl pomoże Ci zidentyfikować kluczowe obszary rozwoju, opracować efektywne strategie i maksymalizować konkurencyjność Twojej firmy.
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 29 Maj 2023, 8:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wydaje mi się, że może was zainteresować venture capital fundusz
Powrót do góry
dori
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 29 Cze 2023, 13:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od pół roku inwestycję na Cyprze w różne nieruchomości. Dzięki pomocy https://cyprinvest.com przeszłam przez cały proces bardzo szybko, a oni pomogli mi w wielu kwestiach. Nawet byłam na wycieczce, gdzie oglądałam nieruchomość, którą wybrałam do mojej inwestycji.
Powrót do góry
Mennica Skarbowa
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 16 Sie 2023, 5:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście można na przykład część nadwyżki finansowej lokować w monety bulionowe złote kupione z niskim spreadem i też au później bez problemów można było je odsprzedać komuś innemu, czy nawet do mennicy. Dlatego serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszej Mennicy Skarbowej ponieważ posiadamy szeroki wybór propozycji w dobrych cenach, tym bardziej że wyróżniamy się również na tle konkurencji terminami realizacji oraz dostępnością punktów stacjonarnych.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 4 z 5

Skocz do: