|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Happy.M bywalec

|
Wysłany: Czw 10 Paź 2024, 10:08 Temat postu: |
|
|
Cześć wszystkim! Chcę zacząć treningi z kettlebell w domu i zastanawiam się nad ofertą ze strony https://thornfit.pl/sprzet/kettlebells/ Znalazłem tam różne modele kettli i jestem ciekawy, które najlepiej wybrać. Czy ktoś z Was korzystał z ich sprzętu? Jak oceniacie jakość wykonania i wygodę podczas ćwiczeń? |
|
Powrót do góry |
|
 |
omel33 uzależniony

|
Wysłany: Pon 6 Sty 2025, 15:54 Temat postu: |
|
|
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem polecam sprawdzić stronę czasrodzica.pl , na której znajdziecie najróżniejsze artykuły na temat zdrowego trybu życia, w tym np. na temat treningu ABT. W jaki sposób Wy dbacie o swoje zdrowie oraz ciało? |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Czw 16 Sty 2025, 9:34 Temat postu: |
|
|
Rozbudowaną ofertę produktów jak tirzepatyd, peptydy, sarm, spalacze tłuszczu oraz suplementy diety posiada sklep Mocne Suple. Oferta skierowana jest do osób aktywnych fizycznie, sportowców, a także tych, którzy pragną zadbać o swoje zdrowie i sylwetkę. Ważne jest również że każdy produkt w ich sklepie posiada szczegółowe informacje dotyczące jego działania, składu oraz sposobu użycia. Współpracują tylko z dostawcami, którzy posiadają niezbędne certyfikaty jakości i spełniają międzynarodowe standardy. Bez względu na to, czy dążycie do zwiększenia masy mięśniowej, poprawy wytrzymałości, czy redukcji tkanki tłuszczowej, w ich sklepie znajdziecie suplementy, które pomogą Wam osiągnąć zamierzony efekt. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola84 gaduła

|
Wysłany: Pon 10 Mar 2025, 10:28 Temat postu: |
|
|
To się super sprawdzi w treningu - https://hop-sport.pl/porecze-do-cwiczen U mnie tak było za każdym razem, uzyskaliśmy mocną zmianę i po prostu jest dużo lepiej. Widać wpływ na sylwetkę, utratę wagi, całość idzie w dobrym kierunku. Nie twierdzę, że zawsze będzie idealnie, ale kierunek zmian jest w 100% odpowiedni. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
niepoprawny maniak

|
Wysłany: Nie 25 Maj 2025, 23:19 Temat postu: |
|
|
Ostatnio zaczynam zwracać większą uwagę na to, co jem, zwłaszcza gdy planuję posiłki przed czy po treningu. Zastanawiałem się nad jakimiś lekkimi przekąskami i wpadłem na coś ciekawego – bułka fitness z Biedronki. Niby bułka jak bułka, ale ma coś w sobie – pełnoziarniste mąki i nasiona, a kaloryczność to tylko 180-220 kcal. Warto to sprawdzić, jeśli szukacie czegoś do szybkiej przekąski. Jak ktoś jest zainteresowany, to więcej o tym można poczytać tutaj: https://adamkrawczyk.eu/ile-kalorii-ma-bulka-fitness-z-biedronki/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|