Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Kuchnia remont
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sono87
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 20 Sty 2021, 11:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy znacie może dobre biuro projektowe w Poznaniu? Szukam kogoś doświadczonego i terminowego.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
michelle18
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 20 Sty 2021, 19:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy posiadacie okap kuchenny?
Powrót do góry
oliwia.pie
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 21 Sty 2021, 11:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kuchnię mam wyremontowaną dlatego urządzam kuchnie letnią w zaciszu ogrodu. Kupiliśmy już kociołek żeliwny i chcemy w tym samym sklepie kupić wędzarnię. Sklep to[url]grillomaniak.pl[/url] teraz zbieram przepisy na smaczne dania jednogarnkowe. Mam nadzieję, że będą pyszne.
Powrót do góry
barksi
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 22 Sty 2021, 10:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podczas remontu kuchni okazało się, że szukanie wycieku warszawa https://optimal-osuszanie.pl/lokalizacja-wyciekow/ będzie konieczne, ponieważ sami do tego nie dojdziemy i może być jeszcze gorzej.
Powrót do góry
randi
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 9 Lut 2021, 9:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli jesteś dopiero na etapie planowania remontu, to możesz zobaczyć te zestawy mebli kuchennych na portalu Arena: https://arena.pl/kategoria/zestawy-mebli-kuchennych-10639 Są w dobrych cenach i często można sporo zaoszczędzić.
Powrót do góry
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 10 Mar 2021, 14:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja czytam dużo tego bloga http://naturalnebudownictwo.pl/ i naprawdę znajdziecie sporo ciekawych informacji, które pomogą wam w przeprowadzeniu prawidłowego remontu. Moim skromnym zdaniem, naprawdę spoko opcja, poczytać tego typu profesjonalne wpisy, bo można się sporo dowiedzieć.
Powrót do góry
uzka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 27 Kwi 2021, 11:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla mnie bardzo się podobają obrazy kuchenne ze sklepu https://uwalls.pl/obrazy-do-kuchni/ i mam już ich sporo, nie mogę się doczekać aż wszystkie zawisną na ścianie. Według mnie ten sklep jest super, jest w im duży wybór fototapet jak i obrazów.
Powrót do góry
humbelina
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 28 Kwi 2021, 8:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Do zabudowy kuchni na pewno będzie Ci też potrzebny odpowiedni piekarnik. Poczytaj więc o funkcjach piekarników electroluxa z serii pro. Świetnie prezentują się one w kolorze black matt.
Powrót do góry
wang
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 26 Sie 2021, 8:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Electrolux ma w swojej ofercie bardzo fajne sprzęty - między innymi właśnie lodówki. Polecam zapoznać się bliżej z serią MultiSpace - to lodówki o 12 cm wyższe niż tradycyjne modele. Mam u siebie w kuchni wiele sprzętów marki Electrolux i jestem z nich naprawdę zadowolona.
Powrót do góry
Kaśkaa23
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 19 Wrz 2021, 18:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewno warto byłoby się zastanowić nad tym, co mogłoby być dla Was szczególnie korzystne w zakresie Waszego remontu. Przecież wszystkiego nie musicie robić na własną rękę. Jeśli chodzi o podłączenie płyty indukcyjnej wrocław, to może warto zlecić to specjaliście?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następny
Strona 4 z 7

Skocz do: