View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Wyśniona_Marta początkujący

|
Posted: Fri 10 May 2019, 11:11 Post subject: |
|
|
W dniu ślubu bardzo zależało mi na tym, by wyglądać olśniewająco. Zamówiłam nawet profesjonalną makijażystkę, która nie była w stanie niestety powiększyć moich ust nawet za pomocą makijażu. Ostatecznie zdecydowałam się więc na powiększanie ust w zaufanej klinice urody, do której na przeróżne zabiegi chodzą moje koleżanki. I wiecie co? Jeszcze nigdy nie miałam tak pięknych, ponętnych ust! W dniu ślubu wyglądałam naprawdę prześlicznie.  |
|
Back to top |
|
 |
arisa112 początkujący

|
Posted: Sun 2 Jun 2019, 13:59 Post subject: |
|
|
Witam. Od jakiegoś czasu myślę dość poważnie o operacji plastycznej. Chodzi tutaj o pewne korekty twarzy. Czy ktoś moze tutaj opowiedzieć, na co należy uwazać przy wyborze kliniki? Bylbym wdzięczny za polecenie. Pozdrawiam i miłego dnia życzę. _________________ Klinika Poznań |
|
Back to top |
|
 |
kaszabarabasza bywalec

|
|
Back to top |
|
 |
wercia5 kandydat

|
Posted: Fri 2 Aug 2019, 9:28 Post subject: Blefaroplastyka |
|
|
Cześć, ja również polecam korzystanie z zabiegów medycyny estetycznych. W moim przypadku było to naprawdę konieczne. Nadmiar skóry na moich powiekach był straszny, powiększał się z roku na rok do tego stopni,że na jedno oko przestałam dobrze widzieć. Zabieg był więc wskazany. Blefaroplastyka to zabieg dla sposób cierpiących na taką przypadłość jak ja. Serdecznie polecam jego wykonanie, moje życie odmieniło się, czuje się pewniejsza siebie i przede wszystkim dobrze widzę. |
|
Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
Posted: Sat 5 Mar 2022, 22:39 Post subject: |
|
|
Pamiętajcie, że przede wszystkim kluczową opcją jest konsultacja u lekarza. U mnie konsultacja była ważnym momentem, bo wszystkiego się dowiedziałam i podjęłam decyzję. Jeśli chodzi o jakieś konkretne polecenie to lek. Jakub Przybylski z https://flosmed.pl/medycyna-estetyczna/ . Gwarantuję, że będziecie zadowoleni. |
|
Back to top |
|
 |
malina1 kandydat

|
Posted: Mon 16 May 2022, 9:27 Post subject: |
|
|
W Magicznej Klinice można zrobić różnego rodzaju zabiegi medycyny estetycznej w dobrych cenach. Opieka lekarska jest na wysokim poziomie, klinika jest mobilna, więc można skorzystać z ich usług niezależnie od tego, gdzie się mieszka. |
|
Back to top |
|
 |
cayla.moen początkujący

|
Posted: Mon 16 May 2022, 18:21 Post subject: |
|
|
Zastanawiam się nad zabiegami na kondycję skóry. |
|
Back to top |
|
 |
martyna91 kandydat

|
Posted: Fri 20 May 2022, 9:37 Post subject: |
|
|
malina1 wrote: | W Magicznej Klinice można zrobić różnego rodzaju zabiegi medycyny estetycznej w dobrych cenach. Opieka lekarska jest na wysokim poziomie, klinika jest mobilna, więc można skorzystać z ich usług niezależnie od tego, gdzie się mieszka. |
Jakieś zabiegi przed ślubne polecasz? Ja chyba poszłabym na odmładzanie, jakieś ujędrnianie skóry. |
|
Back to top |
|
 |
malina1 kandydat

|
Posted: Thu 26 May 2022, 12:26 Post subject: |
|
|
Jest takie coś jak zagęszczanie skóry, dokładnie to się nazywa mezoterapia kolagenem, moim zdaniem jak chcesz, żeby Twoja skóra była jędrniejsza, to jest to dobre rozwiązanie. Oczywiście jest też wiele innych zabiegów, które są równie ciekawe i dają dobre efekty, jednak trzeba dopasować je do swoich indywidualnych potrzeb i wymagań. |
|
Back to top |
|
 |
Pepi983 bywalec

|
Posted: Thu 2 Jun 2022, 19:33 Post subject: |
|
|
Jeśli nie miałaś jeszcze okazji zapoznać się z ofertą magicznej kliniki, polecam zajrzeć na stronę: www.magicznaklinika.pl . Tutaj znajdziesz całą ofertę z pełną listą lokalizacji tej kliniki. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce