Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Medycyna estetyczna Poznań
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Wyśniona_Marta
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 10 May 2019, 11:11    Post subject: Reply with quote

W dniu ślubu bardzo zależało mi na tym, by wyglądać olśniewająco. Zamówiłam nawet profesjonalną makijażystkę, która nie była w stanie niestety powiększyć moich ust nawet za pomocą makijażu. Ostatecznie zdecydowałam się więc na powiększanie ust w zaufanej klinice urody, do której na przeróżne zabiegi chodzą moje koleżanki. I wiecie co? Jeszcze nigdy nie miałam tak pięknych, ponętnych ust! W dniu ślubu wyglądałam naprawdę prześlicznie. uśmiech
Back to top
View user's profile Send private message
arisa112
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 2 Jun 2019, 13:59    Post subject: Reply with quote

Witam. Od jakiegoś czasu myślę dość poważnie o operacji plastycznej. Chodzi tutaj o pewne korekty twarzy. Czy ktoś moze tutaj opowiedzieć, na co należy uwazać przy wyborze kliniki? Bylbym wdzięczny za polecenie. Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
kaszabarabasza
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 26 Jun 2019, 7:17    Post subject: Reply with quote

Ja właśnie też szukam jakiegoś gabinetu, bo chciałabym jakoś usunąć ten mój drugi podbródek.. Tutaj https://www.pinesska.pl/uroda/podwojny-podbrodek-rozwiazania-medycyny-estetycznej/ napisali by wykonać mezoterapię bezigłową.
Back to top
wercia5
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 2 Aug 2019, 9:28    Post subject: Blefaroplastyka Reply with quote

Cześć, ja również polecam korzystanie z zabiegów medycyny estetycznych. W moim przypadku było to naprawdę konieczne. Nadmiar skóry na moich powiekach był straszny, powiększał się z roku na rok do tego stopni,że na jedno oko przestałam dobrze widzieć. Zabieg był więc wskazany. Blefaroplastyka to zabieg dla sposób cierpiących na taką przypadłość jak ja. Serdecznie polecam jego wykonanie, moje życie odmieniło się, czuje się pewniejsza siebie i przede wszystkim dobrze widzę.
Back to top
mczay
maniak
maniak

PostPosted: Sat 5 Mar 2022, 22:39    Post subject: Reply with quote

Pamiętajcie, że przede wszystkim kluczową opcją jest konsultacja u lekarza. U mnie konsultacja była ważnym momentem, bo wszystkiego się dowiedziałam i podjęłam decyzję. Jeśli chodzi o jakieś konkretne polecenie to lek. Jakub Przybylski z https://flosmed.pl/medycyna-estetyczna/ . Gwarantuję, że będziecie zadowoleni.
Back to top
malina1
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 16 May 2022, 9:27    Post subject: Reply with quote

W Magicznej Klinice można zrobić różnego rodzaju zabiegi medycyny estetycznej w dobrych cenach. Opieka lekarska jest na wysokim poziomie, klinika jest mobilna, więc można skorzystać z ich usług niezależnie od tego, gdzie się mieszka.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
cayla.moen
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 16 May 2022, 18:21    Post subject: Reply with quote

Zastanawiam się nad zabiegami na kondycję skóry.
Back to top
martyna91
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 20 May 2022, 9:37    Post subject: Reply with quote

malina1 wrote:
W Magicznej Klinice można zrobić różnego rodzaju zabiegi medycyny estetycznej w dobrych cenach. Opieka lekarska jest na wysokim poziomie, klinika jest mobilna, więc można skorzystać z ich usług niezależnie od tego, gdzie się mieszka.

Jakieś zabiegi przed ślubne polecasz? Ja chyba poszłabym na odmładzanie, jakieś ujędrnianie skóry.
Back to top
malina1
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 26 May 2022, 12:26    Post subject: Reply with quote

Jest takie coś jak zagęszczanie skóry, dokładnie to się nazywa mezoterapia kolagenem, moim zdaniem jak chcesz, żeby Twoja skóra była jędrniejsza, to jest to dobre rozwiązanie. Oczywiście jest też wiele innych zabiegów, które są równie ciekawe i dają dobre efekty, jednak trzeba dopasować je do swoich indywidualnych potrzeb i wymagań.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Pepi983
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 2 Jun 2022, 19:33    Post subject: Reply with quote

Jeśli nie miałaś jeszcze okazji zapoznać się z ofertą magicznej kliniki, polecam zajrzeć na stronę: www.magicznaklinika.pl . Tutaj znajdziesz całą ofertę z pełną listą lokalizacji tej kliniki.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 4 of 5

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce