|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pati25 kandydat

|
Wysłany: Pią 30 Sty 2015, 17:34 Temat postu: kolorowo |
|
|
Witam Serdecznie
Dziewczyny mam problem, marzy mi się zielony szal do sukni ślubnej, co o tym sądzicie? Mojej druchnie się to niesety nie widzi, nie wiem co robić. pomóżcie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ifetayo kandydat

|
Wysłany: Pią 30 Sty 2015, 18:01 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem ważnie jest to w jakim miesiącu bierzesz ślub? Czy będziesz miała jeszcze jakieś zielone dodatki poza kwiatami? Czy będziesz miała naszyjnik/welon/rozpuszczone włosy/suknie bardzo zabudowaną? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pati25 kandydat

|
Wysłany: Pią 30 Sty 2015, 18:12 Temat postu: kolorowo |
|
|
ślub mam w maju a dokładnie 16maja, buty mam białe bukiet ma być zielono- brzoskwiniowy, myśłałam jeszcze o kolczych z czymś zielonym i łańcuszek też z dodatkiem zieleni, Mój przyszły miał mieć zielony krawat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ifetayo kandydat

|
Wysłany: Pią 30 Sty 2015, 18:14 Temat postu: |
|
|
A suknie masz bardzo zabudowaną? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pati25 kandydat

|
Wysłany: Pią 30 Sty 2015, 18:17 Temat postu: |
|
|
Welon zwykły prosty, suknia ma koronkę od biustu do bioder, jedno ramiączko z koronki, delikatna prinesska |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pati25 kandydat

|
Wysłany: Pią 30 Sty 2015, 18:32 Temat postu: |
|
|
Włosy mam mieć upięte i na lewy bok puszczone pare pasemek luzem |
|
Powrót do góry |
|
 |
MarlenkaW kandydat

|
Wysłany: Nie 15 Lut 2015, 17:17 Temat postu: |
|
|
Kup sobie szyfon w pasmanterii, takiej długości jak masz szal.
Obszyj (ty, mama, ciocia, lub krawcowa). Marzenie spełnione za 50zł. W razie czego dasz mamie, albo zostawisz, jako baldachim do łóżeczka  _________________ Śmiech to zdrowie. Śmiej się, a reszta świata niech zastanawia się dlaczego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pati25 kandydat

|
Wysłany: Nie 15 Lut 2015, 18:33 Temat postu: |
|
|
Moja siostra miała czerwony, to baby się pytały od czego ten szal, a te od uroków  |
|
Powrót do góry |
|
 |
san parsau początkujący

|
Wysłany: Pią 20 Lut 2015, 18:10 Temat postu: |
|
|
Dodawanie kolorów do ślubnych stylizacji jest już bardzo popularne <jupi>. Myślę, ze nie ma co się zastanawiać. Będziesz wyglądała jedynie ciekawiej;) Mnie też coraz częściej panie pytają nawet o kolorowe woalki. Kilka lat temu kolorowe pasy czy buty byly 'awangardą' teraz daje się kolorom szansę-i bardzo dobrze;) _________________ www.facebook.com/strefadruhny |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pati25 kandydat

|
Wysłany: Sro 25 Lut 2015, 15:24 Temat postu: |
|
|
Własnie o to chodzi, myślałam na turkusem ale wybili mi z głowy i mam zieleń  |
|
Powrót do góry |