|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Wto 30 Wrz 2014, 10:24 Temat postu: |
|
|
My się ubieraliśmy u moich teściów- gdzie od 6 lat mieszkamy na dole w swoim małym mieszkanku. Dziwne, żeby któreś z nas na okoliczność ubierania się wybyło gdzie indziej  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
czerwony kotek uzależniony

|
Wysłany: Czw 2 Paź 2014, 10:35 Temat postu: |
|
|
my ubieraliśmy się nie tylko w tym samym domu - domu moich rodziców - ale i w tym samym pokoju jednocześnie
w ogóle, mój dawny pokój stał się na ten dzień przebieralnią dla większości gości  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marti1987 gaduła

|
Wysłany: Pią 10 Paź 2014, 9:59 Temat postu: |
|
|
Z tego powodu, że mieszkamy za granicą pewnie będziemy ubierać się w hotelu tylko w różnych pokojach. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
BuduarGirl kandydat

|
Wysłany: Pią 10 Paź 2014, 16:43 Temat postu: |
|
|
Biorąc pod uwagę że n koniec Pan Młody przychodzi z bukietem i po błogosławieństwo do domu Panny Młodej, nie widzę większego problemu z szykowaniem się w jednym mieszkaniu o ile warunki mieszkaniowe pozwalają (oczywiście osobne pokoje, bo jednym z bardziej wzruszających zdjęć jakie widuję to reakcja Pana Młodego przy spotkaniu:)
Nie wiem jak będzie to u nas, bo jesteśmy z różnych miast, niestety mieszkanie nas razem nie pomieści-zaduża rodzina:) _________________ Kawa, kartony i wesele:) Czyli jak się urządzić i nie zwariować
Moje STD Jeden krok bliżej Wielkiego Dnia
http://buduargirl.blogspot.com/2014/11/realizacja-save-date.html#more |
|
Powrót do góry |
|
 |
gabrielapy kandydat

|
Wysłany: Pon 23 Lut 2015, 13:18 Temat postu: |
|
|
Bez sensu, jeśli mieszkacie razem to szykujcie sie razem, ale w osobnych pomieszczeniach. Takie wyrzucanie pana młodego jest wg mnie sztuczne... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|