Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Zdrowie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Na nowej drodze życia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Molly333
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 21 Maj 2025, 10:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Serio, nie wiem co się dzieje w innych aptekach, ale tylko DOZ nie podnosi cen co tydzień. Tam jeszcze da się zrobić zakupy bez szoku przy kasie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 23 Maj 2025, 6:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobra opcja dla tych, którzy chcą mieć wpływ na rozwój terapii i jednocześnie zyskać dostęp do leczenia – badania kliniczne. Na https://clinicalbs.com/ znajdziesz całą bazę wiedzy na ten temat, bez zbędnego gadania. Wszystko zgodnie z regulacjami, z opieką specjalistów, bez ściemy. Dzięki temu leki, które trafiają do aptek, są naprawdę przetestowane.
Powrót do góry
Literateeb
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 29 Maj 2025, 11:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od kilku lat mam wyraźnie opadające górne powieki i mimo że to niby tylko kwestia estetyki, to zauważyłem, że pod koniec dnia oczy są bardziej zmęczone, a widoczność jakby słabsza. Coraz częściej myślę, że warto coś z tym zrobić. Przeglądając różne opcje, trafiłem na blefaroplastyka wygląda na zabieg, który może realnie poprawić komfort i wygląd. Ktoś może robił coś podobnego i może powiedzieć, czy efekt jest naturalny?
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 29 Maj 2025, 12:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawsze też mozna postawić na https://gabinetylucka.pl , gdzie badania wykonuje się z dużą dokładnością, a personel wyróżnia się profesjonalizmem i życzliwością wobec pacjentów.
Powrót do góry
jjusti18
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 3 Cze 2025, 14:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja przyjaciółka, będąc w ciąży, nie była pewna, kiedy powinna udać się do lekarza. Znalazła artykuł na stronie https://www.boutiqueapartments.com.pl/kiedy-isc-do-lekarza-w-ciazy-informacje-dla-przyszlych-mam/, który wyjaśniał, że pierwsza wizyta powinna odbyć się jak najszybciej po potwierdzeniu ciąży. Dzięki tej informacji umówiła się na wizytę i poczuła się bezpieczniej, wiedząc, że wszystko jest w porządku.
Powrót do góry
wang
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 4 Cze 2025, 9:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W aptekach DOZ ceny są naprawdę niskie i zrobicie tam zakupy stacjonarnie. Lubię tam robić zakupy bo ceny maleją w porównaniu do konkurencji. Też leki refundowane mają taniej, co w dzisiejszych czasach jest wręcz niespotykane w innych miejscach.
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 10 Cze 2025, 8:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie warto wybrać dobry gabinet ortopedyczny jak https://praktyka.info.pl/ . Obsługa posiada bardzo duże doświadczenie, dodatkowo z wielkim zaangażowaniem podchodzą do pacjentów
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Na nowej drodze życia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23
Strona 23 z 23

Skocz do: