|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maja_82 maniak

|
Wysłany: Czw 30 Cze 2011, 9:33 Temat postu: |
|
|
Bardzo mi się podoba taki bukiecie, tylko sama bym się na niego nie zdecydowała, nie wiedziałabym co z rękami zrobić.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Nie 3 Lip 2011, 16:45 Temat postu: |
|
|
misia1608 napisał: | te bransoletki są bardzo wygodne, gdyż posiadają rzep i można je odpinać w czasie zabawy. Na praktykach w kwiaciarni robiłam podobne, jedyną ich wadą jest ta, że są mniej trwałe i kosztują praktycznie tyle samo co normalny bukiet. Ja osobiście zdecydowałabym się na bukiet tradycyjny |
możesz napisać ile ok. kosztuje taka bransoletka? _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sheryl maniak

|
Wysłany: Nie 3 Lip 2011, 18:21 Temat postu: |
|
|
............
Ostatnio zmieniony przez Sheryl dnia Pon 16 Sty 2012, 23:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
misia1608 bywalec

|
Wysłany: Pon 4 Lip 2011, 10:53 Temat postu: |
|
|
Pralinka napisał: | misia1608 napisał: | te bransoletki są bardzo wygodne, gdyż posiadają rzep i można je odpinać w czasie zabawy. Na praktykach w kwiaciarni robiłam podobne, jedyną ich wadą jest ta, że są mniej trwałe i kosztują praktycznie tyle samo co normalny bukiet. Ja osobiście zdecydowałabym się na bukiet tradycyjny |
możesz napisać ile ok. kosztuje taka bransoletka? |
to zależy ile i jakie kwiatki, jakie dodatki itp. ceny są takie same, bo ilość kwiatów i dodatków jest ta sama, tylko, że ścięte są krócej. Dużo kosztuje rzep na jaki się je mocuje. No i oczywiście robocizna, bo jest to o wiele trudniejsze niż zwykły bukiet. Praktycznie już za 25 zł z jednym kwiatkiem i przystrojeniem możesz dostać. Jednak ślubne kształtują się od 60 do około 120. Mówię tyle, ile liczyłam za nie dwa lata temu... teraz ceny mogą być niższe _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sheryl maniak

|
Wysłany: Pon 4 Lip 2011, 13:16 Temat postu: |
|
|
.........
Ostatnio zmieniony przez Sheryl dnia Pon 16 Sty 2012, 23:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mikusia kandydat

|
Wysłany: Pią 22 Lip 2011, 10:34 Temat postu: |
|
|
Bransoletka super jednak ja zdecyduje się na tradycyjny bukiet mimo tego, że mój też będzie ze storczyków i będzie drogi. Bransoletkę będzie miała za to moja świadkowa, bo tak sobie zażyczyła  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Nie 24 Lip 2011, 16:29 Temat postu: |
|
|
Bardzo ładna rzecz, ta bransoletka . Ja jej nie wybiorę, ale tylko dlatego, że bukiet mi się kojarzy bardzo silnie ze ślubem, nie wyobrażam sobie PM bez bukietu. Tym niemniej, jeśli nie zależy Ci tak bardzo na bukiecie jako symbolu - na pewno będziesz świetnie wyglądała z taką bransoletką, uroczo i elegancko . _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zuza_M kandydat

|
Wysłany: Sro 27 Lip 2011, 13:34 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie to dziwnie wygląda. Jak przebranie za nimfę, noc świętojańska, wianuszki... Takie wielkie coś przylepione do ręki. Jak ta rękę podać do nakładania obrączki? Nie będzie to wyglądać komicznie?
Plus odwieczne: "nie będę wiedziała, co zrobić z rękami"
Co kto lubi. A ja mówię: nie.
Chociaż mimo wszystko kreatywność popieram, trzeba szukać nowych dróg itd. _________________
PracowniaArtystyczna.blox.pl - moja twórczość, w tym biżuteria. I po prawej sposób na otrzymanie darowizny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sheryl maniak

|
Wysłany: Sro 27 Lip 2011, 14:16 Temat postu: |
|
|
.........
Ostatnio zmieniony przez Sheryl dnia Pon 16 Sty 2012, 23:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zuza_M kandydat

|
Wysłany: Sro 27 Lip 2011, 15:44 Temat postu: |
|
|
Ja bym się źle w czymś takim czuła. Dziwnie...
Ale nie krytykuję niczyich gustów. Skoro znalazłaś to, co Ci odpowiada, to gratuluję
Ja mam właśnie problem z bransoletką, bo takie na gumce mnie "depilują", innej odpowiadającej mi nie znalazłam. Może sobie sama zrobię  _________________
PracowniaArtystyczna.blox.pl - moja twórczość, w tym biżuteria. I po prawej sposób na otrzymanie darowizny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|