|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Vella gaduła

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2010, 14:08 Temat postu: |
|
|
Pewnie zależy kiedy jest ślub. Jak jesień / zima to akurat, jabłuszka świeże i ładne, wiosna / lato to juz pewnie gorzej.
Na jednej ze stron pisza, że zamówienia przyjmują do lipca, a odbiór w październiku.
A jak ślub nie w porę, to mozna jeszcze zrobic laserowy grawerunek na jabłku, wtedy dają świeżą nówkę
PS. Zapewniam, że nie mam z jabłkami nic wspólnego, poczytałam sobie tylko  _________________ 4 grudnia 2010. No to mam już z głowy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiula uzależniony

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2010, 14:09 Temat postu: |
|
|
he he ale nikt nic takiego nie powiedział  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Vella gaduła

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2010, 14:11 Temat postu: |
|
|
sama się kontroluję
hehehe, sama sobie zaczłęam brzmiec jak reklama chyba czas poczytać o czymś innym  _________________ 4 grudnia 2010. No to mam już z głowy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Hania83 kandydat

|
Wysłany: Pon 22 Lis 2010, 16:56 Temat postu: |
|
|
dawno mnie tutaj nie było, ale widzę, że i jakieś spory się pojawiły i ogólne poruszenie tematem a co do tych jabłuszek, to akurat wiem, że jest tylko jedna firma, która przyjmuje zamówienia przez cały rok... i z praktyki wiem, że jabłka wcale nie są gorsze, mimo że zamówienie jest np. w lutym na kwiecień... no ale jeśli kogoś interesuje coś więcej na ten temat, to niech przyśle wiadomość na mój profil, ponieważ ponoć reklamuję, więc ogół się nie dowie ale to po prostu jest podobnie jak z Vellą troche poczytałam, podzwoniłam i teraz już wiem niemniej jak coś, to podzielę się wiadomościami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
E-kwiaty gaduła

|
Wysłany: Pon 29 Lis 2010, 17:50 Temat postu: |
|
|
A ja nie wiem co mam myslec o tych jabłkach z napisem. Z jednej strony fajna i oryginalna sprawa,ale z drugiej to niektórym może wydac sie trochę zbędnym balastem... |
|
Powrót do góry |
|
 |
domi7771 kandydat

|
Wysłany: Pon 6 Maj 2013, 14:26 Temat postu: |
|
|
Fajny pomysł Zadzwoniłam sobie do takiej firmy, Pan bardzo miły wystarczy zamówić 1 lub 2 tygodnie wcześniej ale.... cena 100 jabłek 500 zł
Chyba jednak zostanę przy migdałkach  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|