Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Wto 27 Kwi 2010, 15:23 Temat postu: |
|
|
no widzisz może kilka osób jeszcze będzie w stanie przyjechać, w końcu to jeszcze miesiąc swoją drogą, nigdy jeszcze nie byłam w Radomiu, trzeba trochę pozwiedzać  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Wto 27 Kwi 2010, 15:47 Temat postu: |
|
|
W okolicy sa najlepsze zapiekanki w miescie, w sumie w uliczce obok USC A przy deptaki, jakies 4 minutki piechotą - najlepsze truskawkowo-jogurtowe lody z automatu jakie w zyciu jadlam!  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Wto 27 Kwi 2010, 16:12 Temat postu: |
|
|
a gdzie jest najlepsza pizza?? bo ja muszę przytyć  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Wto 27 Kwi 2010, 19:46 Temat postu: |
|
|
Hmm my wcinamy najchetniej pizze z daGrasso wiec nie wiem ktora pizzeria w miescie jest najlepsza - kazdy znajomy ma inne zdanie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Wto 27 Kwi 2010, 20:00 Temat postu: |
|
|
Liziii napisał: | Hmm my wcinamy najchetniej pizze z daGrasso wiec nie wiem ktora pizzeria w miescie jest najlepsza - kazdy znajomy ma inne zdanie  |
da grasso jest pyszna ...Liziii znó ślinotoku dostaję przez Ciebie dziś
szkoda,że nie mamy ślubu w podobnym terminie..bo będę w niedalekich okolicach Radomia wtedy na chwilę..i bym wpadła zobaczyć Waszą uroczystość... no i Radom.. bo byłam raz parę jak nie parenaście lat temu i pamiętam tylko dworzec pkp ( taki jak większość w Pl )  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Wto 27 Kwi 2010, 20:03 Temat postu: |
|
|
w Radomiu byliśmy na pokazie lotniczym
jazda pociągiem, niewyspanie, zapiekanki chyba gdzieś koło dworca...
i jakiś kościół po drodze - tyle pamiętam z Radomia
no i samoloty, rzecz jasna
a pizzę to my ostatnio zrobiliśmy z Połówkiem, na dość grubym cieście - palce lizać  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Wto 27 Kwi 2010, 20:17 Temat postu: |
|
|
Radom to po wieki wieków będzie mi się kojarzył z rondem i napisem "Radom miasto twojej szansy"  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Wto 27 Kwi 2010, 22:54 Temat postu: |
|
|
straszna_dama napisał: | Radom to po wieki wieków będzie mi się kojarzył z rondem i napisem "Radom miasto twojej szansy"  |
Damo! to tak jak mi! Gry ujrzalam po raz pierwszy te bilbordy (a niewtajemniczonym powiem ze kazde slowo bylo na osobnym wielkim betonowym bilbordzie) to nie wiedzialam gdzie oczy podziac takiego buraka spalilam. Mysle sobie - wjezdzaja warszawiacy a tu taki kwas na wejsciu... Jakiej szansy?
Nie zebym byla jakos negatywnie nastawiona bo miasto swoje lubie, przytulne jest i w sumie w porzadku ale szansy tu nie widze. Tak na dobra sprawe nie ma tu nic co moglabym z czystym sumieniem polecic przyjezdnym gosciom.. Miasto zapewniajace podstawowe potrzeby - kino jest, szpital jest, dworzec jest itp
Metko - ja pracuje na AirShow na kasach od 6 lat Wiec moze sie nawet spotkalysmy? Niestety ostatnie dwa pokazy nie byly szczesliwe.. bo te wypadki lotnicze. Ile brzydkich slow pod swoim adresem uslyszalam to ho ho... chyba na cale zycie mi wystarczy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Wto 27 Kwi 2010, 23:00 Temat postu: |
|
|
Liziii napisał: | Metko - ja pracuje na AirShow na kasach od 6 lat Wiec moze sie nawet spotkalysmy? Niestety ostatnie dwa pokazy nie byly szczesliwe.. bo te wypadki lotnicze. Ile brzydkich slow pod swoim adresem uslyszalam to ho ho... chyba na cale zycie mi wystarczy  |
A widzisz... byłam 2 razy, więc kto wie?
jak znów kiedyś będziemy się wybierać, dam znać  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiewka uzależniony

|
Wysłany: Pią 14 Maj 2010, 15:03 Temat postu: |
|
|
Liziii Kochana jak mi przykro ze nie dolece
Urlopu zbraklo nawet na organizacje wlasnego slubu i nie ma mowy o chocby jeszcze jednym dodatkowym dniu.
Ubolewam ogromnie.
Mam nadzieje odbic wszystko 23 sierpnia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|