|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
onvi początkujący

|
Wysłany: Pią 28 Maj 2010, 0:45 Temat postu: |
|
|
Hehe no ale są pary, które widzą w tym jakiś romantyzm i ja na przykład tego nie neguję. Nie wiem czy akurat sama poszłabym na most założyć ze swoim lubym taką kłódkę, ale uroczy jest ten pomysł. Ma w sobie coś z takich pierwszych, dziecięcych i naiwnych miłości  |
|
Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Sob 29 Maj 2010, 12:17 Temat postu: |
|
|
Ponte Milvio w Rzymie jest obwieszony taką ilością kłódek, że władze miasta musiały wprowadzić restrykcje...
powiem Wam jedno. Szkoda pięknego mostu. I tyle.
 _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ruda87 guru

|
Wysłany: Sob 29 Maj 2010, 13:28 Temat postu: |
|
|
szkoda mostu .....  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Pon 31 Maj 2010, 8:22 Temat postu: |
|
|
My w Pradze widzieliśmy taki zakłódkowany most.
Strasznie mi się to spodobało, a że tam widziałam pierwszy raz, to bardzo chętnie bym po ślubie z naszą kłódeczka właśnie tam pojechała.  _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Pon 31 Maj 2010, 10:15 Temat postu: |
|
|
we wszystkim trzeba znać umiar, niestety. Co innego przyozdobić symbolicznie, a co innego przesadzić w drugą stronę i zniszczyć zabytek.
Smużko, w Pradze jest taki zakłódkowany most? Nie wiedziałam  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Justii maniak

|
Wysłany: Pon 31 Maj 2010, 10:32 Temat postu: |
|
|
...
Ostatnio zmieniony przez Justii dnia Czw 19 Maj 2011, 19:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Pon 31 Maj 2010, 11:12 Temat postu: |
|
|
Dla mnie dowód też nie jest to żaden.
Ale śliczny symbol, już tak. _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiewka uzależniony

|
Wysłany: Sro 30 Cze 2010, 12:03 Temat postu: |
|
|
Tych ''symboli'' nic nie oznaczajacych jest tyle, ze gdybysmy chcialy wszystko wykozystac to tygodnia by zabraklo.
A wiecie ze hinduskie PM cala noc przed slubem mocza swoja slubna bizuterie w mleku! Na dostatek na nowej drodze zycia.
W sumie mozliwe do zrobienia moze bysmy to tez sobie zapozyczyly? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Sro 30 Cze 2010, 13:03 Temat postu: |
|
|
Taaa i jeszcze pieniążek w bucie, kostka cukru i ziarenko zboża zaszyte w sukni...buty na oknie przed ślubem i 1000 innych zabobonnych symboli.. Ja nie miałam żadnej z tych rzeczy, ani nic pożyczonego, niebieskiego itd nie wieżę w takie rzeczy..kłódki na moście też jakoś do mnie nie przemawiają.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kiewka uzależniony

|
Wysłany: Sro 30 Cze 2010, 13:15 Temat postu: |
|
|
A czemu buty na oknie?? O tym nie slyszalam. _________________
 |