Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bruce52 początkujący

|
Wysłany: Pią 15 Gru 2023, 14:54 Temat postu: |
|
|
Czy szukacie również hoteli na AirBnb? |
|
Powrót do góry |
|
 |
omel33 uzależniony

|
Wysłany: Wto 27 Lut 2024, 10:22 Temat postu: |
|
|
Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnych Apartamenty Poznań Andersa . Ich hotel to miejsce, gdzie lokalizacja zapewnia łatwy dostęp do najważniejszych atrakcji miasta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Joanne uzależniony

|
Wysłany: Sro 3 Kwi 2024, 12:25 Temat postu: |
|
|
Jeśli będziecie natomiast w jurze krakowsko-częstochowskiej to polecam również Zajazd Jurajski w Podlesicach, gdzie można się zatrzymać na kilka dni. Mają super obsługę i niskie ceny. _________________ Domy szkieletowe trzebinia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Happy.M bywalec

|
Wysłany: Pon 26 Sie 2024, 11:54 Temat postu: |
|
|
Hej! Planuję wyjazd do Cedzyny i potrzebuję rekomendacji na cedzyna noclegi. Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z miejscowymi pensjonatami, hotelami lub domkami? Szukam czegoś komfortowego na kilka dni, idealnie z ładnym widokiem. Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi! |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Sob 2 Lis 2024, 17:28 Temat postu: |
|
|
Myślę, że na pewno warto tutaj wyróżnić sobie hotel Zalewski. To nie tylko miejsce gdzie można wypocząć, ale i spotkać sale konferencyjne w hotelu nad morzem idealne na spotkania biznesowe. Także super.... Jest to według mnie miejsce godne uwagi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
Wysłany: Nie 3 Lis 2024, 9:58 Temat postu: |
|
|
Czy są tutaj osoby, które mają w planach wyjazd do Poznania? Jeżeli szukacie sprawdzonego noclegu, to sprawdzcie sobie Hotel Poznań Włoski - Klinika Chorób Kręgosłupa Poznań , gdzie znajdziecie ofertę nowoczesnego i świetnie zlokalizowanego hotelu w Poznaniu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|
Wysłany: Pią 13 Gru 2024, 9:01 Temat postu: |
|
|
Przeglądałam ostatnio różne apartamenty na wynajem w Łodzi i powiem wam, ze one faktyczme zachwycają stylem i lokalizacją. Doskonałe dla osób odwiedzających miasto w celach biznesowych lub turystycznych. Najlepiej to chyba wypadają apartamenty na wynajem łódź - zgadzacie się ze mną? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Wto 18 Lut 2025, 19:08 Temat postu: |
|
|
Szukasz miejsca na relaks w okolicach Bydgoszczy? Idealnym wyborem będzie hotel z basenem bydgoszcz Hanza Palac, który pozwoli odpocząć i zregenerować siły po intensywnym dniu. To świetne rozwiązanie zarówno na weekendowy wypad, jak i dłuższy pobyt. Jeśli cenisz sobie komfort i możliwość odprężenia to na pewno tego typu miejsce będzie odpowiednim kierunkiem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
titan123 kandydat

|
Wysłany: Pią 21 Lut 2025, 12:23 Temat postu: |
|
|
Czy wiecie, że pierwsze hotele w Polsce pojawiły się już w średniowieczu? Jeśli ciekawi Was historia hotelarstwa , koniecznie przeczytajcie ten fascynujący artykuł. Opisuje on rozwój hotelarstwa od zajazdów i gospód po nowoczesne luksusowe hotele. Ja byłam zachwycona tym, ile można się dowiedzieć o dawnych podróżnych i miejscach, które im służyły. Gorąco polecam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Wysłany: Sob 1 Mar 2025, 8:36 Temat postu: |
|
|
Wszystko też zależy o jaki punkt zaczepu chodzi? Gdzie chcecie jechać? Bo jak szukacie hotel & spa świeradów zdrój to według mnie doskonale się tutaj sprawdzi Dobrzyński Resort. Jest tam ładnie, schudnie, blisko do najróżniejszych atrakcji i na miejscu też czeka wiele udogodnień. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|