|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
westeroswinterfell maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
omel33 uzależniony

|
Wysłany: Pią 9 Lip 2021, 8:24 Temat postu: |
|
|
W wolnym czasie często podróżuje, ponieważ to pozwala mi wypocząć.
szkółka drzew |
|
Powrót do góry |
|
 |
detektyw88 bywalec

|
Wysłany: Wto 13 Lip 2021, 3:10 Temat postu: Re: Nietypowe hobby |
|
|
Moje hobby należy do tych bardziej "typowych" a są nim filmy i seriale oglądam je za darmo oraz bez rejestracji przy pomocy serwisu vod https://ogladaj.to/ jest to świetny sposób na odprężenie się po pracy, możesz sam wypróbować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Welonka222 kandydat

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2021, 7:33 Temat postu: |
|
|
Też lubię podróżować w wolnej chwili. Choć na razie ograniczam się do terenu Polski. Niektóre rejony są naprawdę przepiękne. A gdy nie ma czasu na zwiedzanie, to biorę się za saunowanie.  _________________ Saunowanie dla zdrowia i urody |
|
Powrót do góry |
|
 |
detektyw88 bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
wang maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gabryskka gaduła

|
Wysłany: Sro 23 Kwi 2025, 7:47 Temat postu: |
|
|
Od kilku miesięcy regularnie gram w darta z kumplami i muszę przyznać, że to hobby wciąga jak bagno. Na początku rzucałem jak amator, ale jak zainwestowałem w porządne rzutki do darta, to gra stała się o wiele przyjemniejsza. Sprzęt naprawdę robi różnicę. https://matepro.pl/kategoria/rzutki-do-darta/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
yours bywalec

|
Wysłany: Nie 27 Kwi 2025, 9:41 Temat postu: |
|
|
Trafiłam na coś takiego jak jonowa kolumna chromatograficzna podczas zbierania informacji o metodach rozdzielania jonów. Z opisu wynika, że świetnie sprawdza się w analizach środowiskowych i spożywczych. Zastanawiam się, jak wypada w praktyce – czy ktoś miał może styczność z tą kolumną w badaniach nad jakością wody? |
|
Powrót do góry |
|
 |
sokow gaduła

|
Wysłany: Czw 15 Maj 2025, 16:58 Temat postu: |
|
|
Moim hobby jest czytanie, lubię sięgać po książki i jedną z ciekawszych, po jaką ostatnio sięgnąłem, była"50 twarzy matki dziecka na zawsze" Joanny Omylak https://wydawnictwopoligraf.pl/publikacje/50-twarzy-matki-dziecka-na-zawsze/ To mocny, szczery reportaż, który pokazuje codzienność matek wychowujących dzieci z niepełnosprawnościami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|