Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Wto 27 Wrz 2022, 10:34 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o wybór kosmetyków samochodowych zarówno do zadbanie o nadwozie, felgi, opony, szyby ale również wnętrze jak tapicerka oraz plastiki to jak najbardziej mogę polecić do sprawdzenia ofertę vertion.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór propozycji. Miła obsługa, bardzo dobre ceny i brak problemów z terminami dostaw także do naszego salonu autodetailingu wszystko dociera terminowo. Pozdrawiam serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
leda63 początkujący

|
Wysłany: Sro 5 Paź 2022, 18:15 Temat postu: |
|
|
Nie tylko kupno czy sprzedaż samochodu, ale części czy akcesoria do samochodów i ogólnie do motoryzacji to można znaleźć na różnych stronach z ogłoszeniami. I co najlepsze takie strony są darmowe. _________________ Dodaj ogłoszenie za darmo |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Czw 6 Paź 2022, 8:04 Temat postu: |
|
|
Mogę szczerze polecić w temacie leasingu dla firm odwiedzić stronę https://sprawdzleasing.pl/, na której znajdziecie niezbędne informacje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
seweryn kandydat

|
Wysłany: Sob 8 Paź 2022, 18:06 Temat postu: |
|
|
To myślę, że zdecydowanie zainteresuje Cię oferta Wypożyczalnia samochodów Poznań. Mają sporo klientów, którzy zresztą często do nich wracają ze względu na ceny jak i ogólnie na warunki czy kontakt. Sam miałem z nimi styczność i muszę powiedzieć, że zdecydowanie warto się do nich odezwać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
brayan58 początkujący

|
Wysłany: Nie 9 Paź 2022, 7:20 Temat postu: |
|
|
Używane samochody to wielkie ryzyko niestety. Ja raz sama tak wtopiłam i dałam się oszukać. Nigdy więcej nie kupię używanego, a jeśli już to wezmę ze sobą jakiegoś mechanika, aby mi to auto sprawdził _________________ Serwis Peugeot |
|
Powrót do góry |
|
 |
wang maniak

|
Wysłany: Pon 6 Lut 2023, 10:44 Temat postu: |
|
|
W razie jakiejkolwiek awarii samochodu polecam Wam takie rozwiązanie jak pomoc drogowa Gdynia - holowanie i transport na lawecie: http://pomocdrogowagdynia.pl/ . Jestem pewna, że będziecie zadowoleni z usług tej firmy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam987 bywalec

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2023, 11:15 Temat postu: |
|
|
Samochód do firmy musi być luksusowy, liczy się prestiż więc nie może to być zwykłe auto, moim zdaniem najlepiej idź do salonu Porsche Centrum Sopot, oni pomogą wybrać odpowiedni model, zresztą przejedziesz się kilkoma to sam zdecydujesz który będzie idealny, wybór na pewno łatwy nie będzie bo każdy model jest wyjątkowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
ratke.sister początkujący

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2023, 15:22 Temat postu: |
|
|
W jaki sposób kupić samochód używany i nie dać się oszukać? |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|
Wysłany: Nie 26 Lut 2023, 17:11 Temat postu: |
|
|
Skoro o samochodach mowa, to polecam wam również ten portal jakiefelgi.pl Nigdzie indziej nie znajdziecie tak obszernej i rzetelnej wiedzy na temat felg, co właśnie tutaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|