| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Sania uzależniony

|
Posted: Tue 27 Sep 2022, 10:34 Post subject: |
|
|
| Jeżeli chodzi o wybór kosmetyków samochodowych zarówno do zadbanie o nadwozie, felgi, opony, szyby ale również wnętrze jak tapicerka oraz plastiki to jak najbardziej mogę polecić do sprawdzenia ofertę vertion.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór propozycji. Miła obsługa, bardzo dobre ceny i brak problemów z terminami dostaw także do naszego salonu autodetailingu wszystko dociera terminowo. Pozdrawiam serdecznie! |
|
| Back to top |
|
 |
leda63 początkujący

|
Posted: Wed 5 Oct 2022, 18:15 Post subject: |
|
|
Nie tylko kupno czy sprzedaż samochodu, ale części czy akcesoria do samochodów i ogólnie do motoryzacji to można znaleźć na różnych stronach z ogłoszeniami. I co najlepsze takie strony są darmowe. _________________ Dodaj ogłoszenie za darmo |
|
| Back to top |
|
 |
lenkaa guru

|
Posted: Thu 6 Oct 2022, 8:04 Post subject: |
|
|
| Mogę szczerze polecić w temacie leasingu dla firm odwiedzić stronę https://sprawdzleasing.pl/, na której znajdziecie niezbędne informacje. |
|
| Back to top |
|
 |
seweryn kandydat

|
Posted: Sat 8 Oct 2022, 18:06 Post subject: |
|
|
| To myślę, że zdecydowanie zainteresuje Cię oferta Wypożyczalnia samochodów Poznań. Mają sporo klientów, którzy zresztą często do nich wracają ze względu na ceny jak i ogólnie na warunki czy kontakt. Sam miałem z nimi styczność i muszę powiedzieć, że zdecydowanie warto się do nich odezwać. |
|
| Back to top |
|
 |
brayan58 początkujący

|
Posted: Sun 9 Oct 2022, 7:20 Post subject: |
|
|
Używane samochody to wielkie ryzyko niestety. Ja raz sama tak wtopiłam i dałam się oszukać. Nigdy więcej nie kupię używanego, a jeśli już to wezmę ze sobą jakiegoś mechanika, aby mi to auto sprawdził _________________ Serwis Peugeot |
|
| Back to top |
|
 |
wang maniak

|
Posted: Mon 6 Feb 2023, 10:44 Post subject: |
|
|
| W razie jakiejkolwiek awarii samochodu polecam Wam takie rozwiązanie jak pomoc drogowa Gdynia - holowanie i transport na lawecie: http://pomocdrogowagdynia.pl/ . Jestem pewna, że będziecie zadowoleni z usług tej firmy. |
|
| Back to top |
|
 |
adam987 bywalec

|
Posted: Wed 22 Feb 2023, 11:15 Post subject: |
|
|
| Samochód do firmy musi być luksusowy, liczy się prestiż więc nie może to być zwykłe auto, moim zdaniem najlepiej idź do salonu Porsche Centrum Sopot, oni pomogą wybrać odpowiedni model, zresztą przejedziesz się kilkoma to sam zdecydujesz który będzie idealny, wybór na pewno łatwy nie będzie bo każdy model jest wyjątkowy |
|
| Back to top |
|
 |
ratke.sister początkujący

|
Posted: Wed 22 Feb 2023, 15:22 Post subject: |
|
|
| W jaki sposób kupić samochód używany i nie dać się oszukać? |
|
| Back to top |
|
 |
lenkaa guru

|
|
| Back to top |
|
 |
klarka12 maniak

|
Posted: Sun 26 Feb 2023, 17:11 Post subject: |
|
|
| Skoro o samochodach mowa, to polecam wam również ten portal jakiefelgi.pl Nigdzie indziej nie znajdziecie tak obszernej i rzetelnej wiedzy na temat felg, co właśnie tutaj. |
|
| Back to top |
|
 |
|