Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Ubieranie się do ślubu przez Parę Młodą w tym samym mieszkaniu
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasia_90
guru
guru

PostWysłany: Wto 31 Gru 2013, 8:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My też ze sobą mieszkamy ale ślub będziemy mieć 60km od domu więc będziemy i tak nie w swoim domu się ubierać

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
pearl.jamka
guru
guru

PostWysłany: Wto 31 Gru 2013, 8:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to tak jak my. U moich rodziców. Ale to też nasz jakby na to nie patrzeć dom.
kasia_90
guru
guru

PostWysłany: Wto 31 Gru 2013, 8:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No jakby na to nie patrzeć uśmiech My w domu gdzie Ł kiedyś mieszkał u jego babci

Powrót do góry
karmela85
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 31 Gru 2013, 15:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My też będziemy się ubierać w jednym domu- u moich rodziców, gdzie obecnie mieszkamy. Dla nas byłoby to śmieszne jakby nagle w dniu ślubu R musiał jechał 80 km do domu, żeby tam się przebierać i jechać do mnie. Tutaj razem mieszkamy, tutaj jest ślub i mimo niezadowolenia gości weselnych z mojej strony tak zostanie:)
Powrót do góry
czerwony kotek
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 1 Sty 2014, 9:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

my też będziemy się ubierać w jednym domu - w domu moich rodziców, w Słubicach, tam gdzie będzie ślub... nie wierzę w przesądy, T. już widział zdjęcie mojej sukni...
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 6 Sty 2014, 20:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My też w jednym domu się ubieraliśmy. Wprawdzie ja na parterze, a mój M. byl na górze, ale wszystko przebiegło sprawnie. Przesądna nie jestem uśmiech
serena
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 12 Sty 2014, 20:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zderzyłam się u znajomych z takim pomysłem, dla 'efektu' młody wyszedł z domu zrobił rundkę samochodem na około posesji wysiadł i poszedł po młodą, że niby przyjechał od siebie oczko Ja osobiście byłam zachwycona, od razu można było wyluzować, a w dniu ślubu jak to bywała pełno stresu oczko
kamejka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sob 8 Lut 2014, 18:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja nie mieszkam już z mamą, tylko wynajmuję sama mieszkanie. Mój narzeczony mieszka z rodzicami, ale najprawdopodobniej przed ślubem (do którego jeszcze 1,5 roku) zamieszkamy razem.

Niezależnie od tego jak to w końcu będzie, ja będę na pewno szykowała się u mamy, a narzeczony u rodziców. Żeby było tradycyjnie, a poza tym nie wyobrażam sobie tego inaczej - chcę, żeby na tę okoliczność do mojej mamy przyjechała też świadkowa i chrzestna, żeby uczestniczyć w przygotowaniach przed ceremonią. Ma być tak babsko uśmiech

U mojej przyjaciółki było tak, że para szykowała się razem. Po makijażu i fryzjerze młody ją widział, ale w suknię ubierała się już w innym pokoju oczko
Powrót do góry
ZróbSWÓJŚlub
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 15 Wrz 2014, 17:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My mieszkaliśmy razem przed ślubem, a przygotowywaliśmy się oboje w mieszkaniu rodziców pana młodego - bo jest duże i wszyscy (rodzice, świadkowie, fotograf, kamerzysta) mogli się spokojnie pomieścić. Pan młody szykował się w jednym pokoju, a panna młoda w drugim. Zobaczyliśmy się pierwszy raz jak już wszystko było gotowe. A film kamerzysta zmontował tak, jakbyśmy się przygotowywali osobno uśmiech
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
geoAsia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 30 Wrz 2014, 10:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moja przyjaciółka mieszkała przed ślubem z facetem i każde ubierało się u swoich rodziców. Jednak uważam, że nie jest to problem ubierać się u siebie - jednak wtedy chyba trzeba zrezygnować z wykupin itp. oczko

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4

Skocz do: