Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Ile macie lat II
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 19, 20, 21  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tynka2506
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 2 Lis 2014, 9:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Uważam , że nigdy nie ma za wcześnie ani za późno na MIŁOŚĆ uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
serena
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 2 Lis 2014, 19:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ojoj.. widzę, że większość jednak młodziej wyjdzie za mąż niż ja - dużo ponieżej25 roku życia forumowiczek uśmiech... hmm.. i popieram tynke na miłość nigdy nie jest za późno.
Magdusia1988
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 24 Lis 2014, 14:56    Temat postu: ;) Odpowiedz z cytatem

Ja będę miała 27 lat w dniu ślubu.
Powrót do góry
achaja
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 28 Lis 2014, 17:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja będę miała 30 i mój miły też 30 (ja mam urodziny 10 września więc ślub będzie dokładnie miesiąc później)
guru
guru

PostWysłany: Nie 30 Lis 2014, 14:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie wiek nie ma tu znaczenia, ważne żeby ludzie podejmowali tą decyzję w odpowiedzialny, świadomy sposób a nie dlatego że np tak wypada, albo z innych przyczyn. Ja wzięłam ślub młodo, ale mamy też z mężem znajomych którzy biorą ślub po 30 i nie ma to znaczenia. Jedni znaleźli swoją drugą połówkę wcześniej inni musieli trochę na nią czekać, ale ważne żeby razem być szczęśliwym i wspierać się w trudnych chwilach.

Proszę wszystkie PM żeby nie miały kompleksów związanych z wiekiem, ważne żebyście były szczęśliwe i spełnione w życiu osobistym z waszym ukochanym połówkiem oczko
Powrót do góry
Mani_ani
guru
guru

PostWysłany: Nie 30 Lis 2014, 15:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

PatrycjaS19915 napisał:

Proszę wszystkie PM żeby nie miały kompleksów związanych z wiekiem, ważne żebyście były szczęśliwe i spełnione w życiu osobistym z waszym ukochanym połówkiem oczko

Ja się nasłuchałam wieele na temat mojego młodego wieku i swego czasu było to dla mnie bardzo przykre. Teraz, po ślubie, już nikt nic na ten temat nie mówi, a nawet jeśli, to już by mnie to nie ruszało. Niech każdy martwi się o swój tyłek. (Ja 23, Mąż 24). Tym dziewczynom, które przeżywają teraz to, co ja kiedyś sugeruję, by zdystansowały się do tego. Po ślubie i tak nagle wszystkim zamykają się buzie oczko Ważne, żebyście Wy byli pewni podjętej decyzji.

Powrót do góry
PatrycjaS19915
guru
guru

PostWysłany: Nie 30 Lis 2014, 16:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mani to wiekowo mamy tak samo język Tylko ja jak brałam ślub miałam jeszcze 22 a P. 23 ale co to ma za znaczenie pytajnik Jesteśmy małżeństwem prawie rok, razem czujemy się świetnie mamy wspólne problemy i radości ale o to w tym chodzi oczko
Powrót do góry
domcia192
guru
guru

PostWysłany: Nie 30 Lis 2014, 18:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jak mówiłam o ślubie to mówili że wpadka, nikt się teraz nie żeni, że za młodzi. Wyszalejcie się. Masakra. Mimo mojego wieku w kwietniu skończę 23 a mój mąż w styczniu 25 swiadomie i zdecydowanie podjęliśmy ta decyzję.
geoAsia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 30 Lis 2014, 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja z rodzeństwa najwcześniej zdecydowałam się na taki krok.. Brat miał 31 lat w dniu ślubu, siostra 25 (prawie 26), a ja będę mieć dopiero co 24. Nigdy nie słyszałam złego słowa.. zawsze wsparcie. Zanim powiedzieliśmy moim rodzicom obawiałam się, że coś powiedzą, że za wcześnie.. ale nic. Także moim zdaniem najważniejsze to robić to świadomie i z miłością, bez względu na wszystko;)

Powrót do góry
Mani_ani
guru
guru

PostWysłany: Nie 30 Lis 2014, 20:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie myślę, że zaważyła kwestia, że jestem najmłodsza, a moja 6 lat starsza siostra wychodzi za mąż w przyszłym roku (a w momencie, kiedy my się zaręczyliśmy nawet nie znała swojego przyszłego męża).

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 19, 20, 21  Następny
Strona 20 z 21

Skocz do: