Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Antoś- marty_ges
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 18, 19, 20  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marta_ges
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 12 Sty 2012, 23:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lol lol lol lol

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marta_ges
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 7 Maj 2012, 23:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kasiek86 napisał:
marta pokaż prospekt zaproszenia

Proszę bardzo:

......

oczywiście wydruk będzie równy i wyraźny, tutaj zmniejszyłam rozdzielczość żeby nie rozjechało się forum oczko Pionowa kreska to zgięcie, niebieskie tło to zewnętrzna strona,białą środek uśmiech

Motyw urodzinowy to krecik, łąka i zwierzątka uśmiech Tort będzie zielony, na nim krecik, pszczółka, biedronka, kwiatki uśmiech Kolorowe jedzonko.. pokażę Wam efekt planów w lipcu uśmiech

Ostatnio zmieniony przez marta_ges dnia Wto 6 Lis 2012, 8:12, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
florzak
guru
guru

PostWysłany: Wto 8 Maj 2012, 22:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajne zaproszenie, jej już o roczku myślicie, ja chyba zacznę myślec niebawem o 2gich urodzinach;) ale teraz jestem na etapie dnia dziecka:)
guru
guru

PostWysłany: Sro 23 Maj 2012, 23:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Marta.. ale Antoś urósł jużwykrzyknik przystojniak ! a minka bezcenna po prostu Very Happy

Sandra88 napisał:
Wiem że można podróżować na samym dowodzie, pytam ponieważ chciała bym żeby moja mama z bratem (prawie 14 lat) przyjechali do nas, ale oboje nie maja paszportów i zastanawiam się czy młody może podróżować na samym dowodzie. W sumie nie ma ani dowodu ani paszportu, a teraz dowody są wydawane za darmo więc to się lepiej opłaca.

jak najbardziej można uśmiech koleżanki latają z dzieciaczkami często na dowody, ja sama nie mam paszportu. a latałam już trochę po europie. Sara akurat póki co ma tylko irlandzki paszport (bo ten jest na 3 lata) i na niego leciałyśmy.

Powrót do góry
dorotam
guru
guru

PostWysłany: Czw 29 Lis 2012, 21:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale tu cicho.... pokażesz Antosia?? pozdrowionka dla Was uśmiech

Powrót do góry
marta_ges
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 12 Lut 2013, 22:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ojj bardzoo dawno nie pisałam w naszym wątku:) Antonio ma już ponad rok i 7 miesięcy wiec może wreszcie coś napisze uśmiech Na dzień dzisiejszy mój synek gada jak najęty. Z każdym dniem ma bogatsze słownictwo. Nazywa zwierzątka i potrafi je pokazać zarówno w lego, w tv jak i na obrazkach: lwa,kurę, żółwia,psa,kota,pingwina,słonia,konia kozę itd) Część wymawia zupełnie wyraźnie, a inne zabawnie przekręca np. na pingwina pinkin uśmiech Uwielbia bawić się lego, buduje ze mną, udaje, że karmi zwierzęta, albo nimi porusza i gaduli uśmiech Polecam szczerze lego, bo są niesamowicie rozwijające oczko Oprócz zabawy lego lubi też rysować na tablicy ze znikopisem, kredkami i malować po wodnej malowance uśmiech Śpiewa, tańczy i woła wszystkich żeby tańczyli z nim "tancz"uśmiech Uwielbia też grać w łapki, nauczyłam go wierszyka "Pani zo zo zo,pani sia sia sia" I dziś zauważyłam, że sporą część już zna na pamięć i jak ja mówię dopowiada Shocked Co tydzień chodzimy na basen i cała nasza rodzinka to uwielbia, tatuś popływa, mamusia się pomasuje i dziecko też szczęśliwe. Ząbków mamy 16, brakuje tylko piątek, ostatnio wychodziły 3 i przez kilka dni w nocy była masakra, ale już przeszło uff. Śpi sam w łóżeczku, ale w naszym pokoju, jak chce się kłaść woła "spać". Je normalne posiłki tzn to co my. Nie karminy go, je sam i bardzo sobie to chwalę. Nie lubi chyba tylko marchewki i buraczków. Owoce mógłby jeść kilogramami podobnie jak ryby i jajka Prawdziwy z niego smakosz ryb, a lubi je chyba pod każdą postacią, byle smacznie przygotowanąuśmiech Słodyczy typu czekolada, cukierki i lizaki nie dajemy. Czasami dziadkowie wcisną mu kosteczkę, ale widzę, że średnio mu podchodzi. ZA to uwielbia paluszki i tego mu nie odmawiam(kupujemy takie mniej słone), nie je ich tonami tylko w aucie, albo na spacerze jak zgłodnieje, ale najczęściej ciamka najzwyklejsze bułeczki.. nawet nie wiecie ile razy słyszałam na ulicy czy w sklepie "Jak można dziecku suchą bułkę dać uśmiech lol Teraz w zimie Tonik ma niespożyte pokłady energii więc oprócz basenu odwiedzamy tez salę zabaw. Jeździ autkami, wspina się itd i czasami aż piszczy z radości uśmiech Nie wiem co jeszcze napisać hmm to może kilka fotek, nie mam ich wiele na nowym kompie, a na drugim Ł. gra, ale coś udało się wygrzebać oczko:

Ostatnio zmieniony przez marta_ges dnia Wto 19 Lut 2013, 23:24, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Kasztanowa
guru
guru

PostWysłany: Wto 12 Lut 2013, 23:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słodziak uśmiech I ma piękny kolor włosków uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Sro 13 Lut 2013, 0:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jaki duży chłopak uśmiech niesamowite jak dużo umie niespełna dwuletnie dziecko Shocked słodziaczek w czapuli uśmiech

Powrót do góry
nimfa
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 13 Lut 2013, 7:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fajny łobuz Very Happy ale tak bez spodni normalnie oburzyłam sie Twisted Evil zębów gratuluję, u nas trójki przeszły niezauważenie, piątki dwie też wyszły lajtowo język
Basenu zazdroszczę ja się zebrać nie mogę język

Powrót do góry
blondyna142
guru
guru

PostWysłany: Sro 13 Lut 2013, 10:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale słodki pucuś uśmiech

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasze dzieciaczki Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... , 18, 19, 20  Następny
Strona 19 z 20

Skocz do: