Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Czw 12 Sty 2012, 23:47 Temat postu: |
|
|
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Pon 7 Maj 2012, 23:03 Temat postu: |
|
|
Kasiek86 napisał: | marta pokaż prospekt zaproszenia |
Proszę bardzo:
......
oczywiście wydruk będzie równy i wyraźny, tutaj zmniejszyłam rozdzielczość żeby nie rozjechało się forum Pionowa kreska to zgięcie, niebieskie tło to zewnętrzna strona,białą środek
Motyw urodzinowy to krecik, łąka i zwierzątka Tort będzie zielony, na nim krecik, pszczółka, biedronka, kwiatki Kolorowe jedzonko.. pokażę Wam efekt planów w lipcu  _________________

Ostatnio zmieniony przez marta_ges dnia Wto 6 Lis 2012, 8:12, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Wto 8 Maj 2012, 22:57 Temat postu: |
|
|
Fajne zaproszenie, jej już o roczku myślicie, ja chyba zacznę myślec niebawem o 2gich urodzinach;) ale teraz jestem na etapie dnia dziecka:) _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Sro 23 Maj 2012, 23:00 Temat postu: |
|
|
Marta.. ale Antoś urósł już przystojniak ! a minka bezcenna po prostu
Sandra88 napisał: | Wiem że można podróżować na samym dowodzie, pytam ponieważ chciała bym żeby moja mama z bratem (prawie 14 lat) przyjechali do nas, ale oboje nie maja paszportów i zastanawiam się czy młody może podróżować na samym dowodzie. W sumie nie ma ani dowodu ani paszportu, a teraz dowody są wydawane za darmo więc to się lepiej opłaca. |
jak najbardziej można koleżanki latają z dzieciaczkami często na dowody, ja sama nie mam paszportu. a latałam już trochę po europie. Sara akurat póki co ma tylko irlandzki paszport (bo ten jest na 3 lata) i na niego leciałyśmy. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Czw 29 Lis 2012, 21:57 Temat postu: |
|
|
ale tu cicho.... pokażesz Antosia?? pozdrowionka dla Was  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Wto 12 Lut 2013, 22:53 Temat postu: |
|
|
Ojj bardzoo dawno nie pisałam w naszym wątku:) Antonio ma już ponad rok i 7 miesięcy wiec może wreszcie coś napisze Na dzień dzisiejszy mój synek gada jak najęty. Z każdym dniem ma bogatsze słownictwo. Nazywa zwierzątka i potrafi je pokazać zarówno w lego, w tv jak i na obrazkach: lwa,kurę, żółwia,psa,kota,pingwina,słonia,konia kozę itd) Część wymawia zupełnie wyraźnie, a inne zabawnie przekręca np. na pingwina pinkin Uwielbia bawić się lego, buduje ze mną, udaje, że karmi zwierzęta, albo nimi porusza i gaduli Polecam szczerze lego, bo są niesamowicie rozwijające Oprócz zabawy lego lubi też rysować na tablicy ze znikopisem, kredkami i malować po wodnej malowance Śpiewa, tańczy i woła wszystkich żeby tańczyli z nim "tancz" Uwielbia też grać w łapki, nauczyłam go wierszyka "Pani zo zo zo,pani sia sia sia" I dziś zauważyłam, że sporą część już zna na pamięć i jak ja mówię dopowiada Co tydzień chodzimy na basen i cała nasza rodzinka to uwielbia, tatuś popływa, mamusia się pomasuje i dziecko też szczęśliwe. Ząbków mamy 16, brakuje tylko piątek, ostatnio wychodziły 3 i przez kilka dni w nocy była masakra, ale już przeszło uff. Śpi sam w łóżeczku, ale w naszym pokoju, jak chce się kłaść woła "spać". Je normalne posiłki tzn to co my. Nie karminy go, je sam i bardzo sobie to chwalę. Nie lubi chyba tylko marchewki i buraczków. Owoce mógłby jeść kilogramami podobnie jak ryby i jajka Prawdziwy z niego smakosz ryb, a lubi je chyba pod każdą postacią, byle smacznie przygotowaną Słodyczy typu czekolada, cukierki i lizaki nie dajemy. Czasami dziadkowie wcisną mu kosteczkę, ale widzę, że średnio mu podchodzi. ZA to uwielbia paluszki i tego mu nie odmawiam(kupujemy takie mniej słone), nie je ich tonami tylko w aucie, albo na spacerze jak zgłodnieje, ale najczęściej ciamka najzwyklejsze bułeczki.. nawet nie wiecie ile razy słyszałam na ulicy czy w sklepie "Jak można dziecku suchą bułkę dać Teraz w zimie Tonik ma niespożyte pokłady energii więc oprócz basenu odwiedzamy tez salę zabaw. Jeździ autkami, wspina się itd i czasami aż piszczy z radości Nie wiem co jeszcze napisać hmm to może kilka fotek, nie mam ich wiele na nowym kompie, a na drugim Ł. gra, ale coś udało się wygrzebać : _________________

Ostatnio zmieniony przez marta_ges dnia Wto 19 Lut 2013, 23:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Wto 12 Lut 2013, 23:02 Temat postu: |
|
|
Słodziak I ma piękny kolor włosków  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
loute guru

|
Wysłany: Sro 13 Lut 2013, 0:50 Temat postu: |
|
|
jaki duży chłopak niesamowite jak dużo umie niespełna dwuletnie dziecko słodziaczek w czapuli  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Sro 13 Lut 2013, 7:58 Temat postu: |
|
|
fajny łobuz ale tak bez spodni normalnie oburzyłam sie zębów gratuluję, u nas trójki przeszły niezauważenie, piątki dwie też wyszły lajtowo
Basenu zazdroszczę ja się zebrać nie mogę  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Sro 13 Lut 2013, 10:17 Temat postu: |
|
|
ale słodki pucuś  _________________