|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
czerwony kotek uzależniony

|
Wysłany: Nie 25 Maj 2014, 10:48 Temat postu: |
|
|
Dziś myślę że ściągnę go i powędruje do szkatułki... Po ślubie nie zamierzam go nosić, będzie tylko obrączka... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
jeanette90 kandydat

|
Wysłany: Sro 23 Lip 2014, 9:09 Temat postu: |
|
|
Ja swój przed ślubem przemienię na inny palec, jestem do niego tak przywiązana, że nie wyobrażam sobie bym mogła bez niego chodzić...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mani_ani guru

|
Wysłany: Sro 23 Lip 2014, 9:19 Temat postu: |
|
|
Mój przeniosę na lewą rękę - już teraz co jakiś czas go przenoszę, by się przyzwyczaić. To bardzo niekomfortowe póki co, więc nie wyobrażam sobie, by dopiero w dniu ślubu pierwszy raz chodzić tak dłużej  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Escherichia guru

|
Wysłany: Sro 23 Lip 2014, 10:46 Temat postu: |
|
|
Ja na długo przed ślubem na lewej ręce i tak nosiłam pierścionek od babci, więc nie miałam problemu z przełożeniem zaręczynowego na lewą rękę  _________________ Aut inveniam viam aut faciam
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
velines19 bywalec

|
Wysłany: Sob 26 Lip 2014, 13:19 Temat postu: |
|
|
jeanette90 napisał: | Ja swój przed ślubem przemienię na inny palec, jestem do niego tak przywiązana, że nie wyobrażam sobie bym mogła bez niego chodzić...  |
popieram  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ZlotaLinia_com bywalec

|
Wysłany: Sob 2 Sie 2014, 7:44 Temat postu: |
|
|
Mam podobne zdanie,w końcu pierścionek to podobnie jak obrączka- symbol i coś oznacza,wiec po co trzymać go w szkatułce i skupiać sie tylko na obrączce skoro można to ze sobą połączyć?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
velines19 bywalec

|
Wysłany: Nie 3 Sie 2014, 8:55 Temat postu: |
|
|
no właśnie. ja mam zamiar go po ślubie nosić na palcu razem z obrączką  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Pon 4 Sie 2014, 18:18 Temat postu: J |
|
|
Ja chciałam dać z obrączką ale wkońcu dałam na drugą rękę bo było nie wygodnie _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
copacabana kandydat

|
Wysłany: Sro 13 Sie 2014, 9:48 Temat postu: |
|
|
Również nie wyobrażam sobie przestać go nosić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ZróbSWÓJŚlub kandydat

|
Wysłany: Nie 2 Lis 2014, 9:18 Temat postu: |
|
|
Można nosić pierścionek i obrączkę na tym samym palcu. Szczególnie, jeśli do siebie pasują. W dniu ślubu to też żaden problem  _________________ Zapraszam na bloga
zrobswojslub.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|