|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewelina85 uzależniony

|
Wysłany: Pią 4 Lis 2011, 16:45 Temat postu: |
|
|
To sporo. To lampiony wchodzą chyba zdecydowanie taniej. Muszę porozmawiać z D. Może zdecyujemy się na taką atrakcję, jeżeli mówicie, że drzewa w okolicy nie przeszkadzają  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
spasi maniak

|
Wysłany: Nie 13 Lis 2011, 19:18 Temat postu: |
|
|
wreszcie miałam okazję zobaczyć w praktyce jak wygląda takie puszczanie lampionów. Zaznaczę ze robiliśmy to na samym początku wesela, kiedy jeszcze goście byli trzeźwi, a i tak wyszedł straszny rozgardiasz. Jedni nie czekali nawet aż młodzi przyjadą i puszczali lampiony przed ich przyjazdem, inni za późno odpalili i w efekcie wszyscy marzliśmy na dworze czekając aż wszystkie lampiony polecą, najwięcej na raz udało się wypuścić 4. Zero organizacji i ogarnięcia całej akcji, więc jeśli któraś planuje lampiony to radzę pokierowania poczynaniami gości. Trzeba przyznać ze na niebie bardzo ładnie wyglądają takie lampiony _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Nie 13 Lis 2011, 19:35 Temat postu: |
|
|
Ale czy to musi być jakieś zsynchronizowane? Moim zdaniem nie. Nie da sie zapanować nad większą liczbą ludzi, których częściowo może nawet i nie znamy. Trochę rozgardiaszu nie zaszkodzi  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
aska00704 gaduła

|
Wysłany: Pon 14 Lis 2011, 9:32 Temat postu: |
|
|
Synchronizacja i ogarnięcie takiej ilości osób to nie lada wyzwanie. Też bym chciała żeby poszły wszystkie naraz i stworzyły niesamowity efekt na niebie. Sama myślałam żeby może u Nas na wesele coś takiego skombinować ale pomysł umarł w zarodku jak to mówią za blisko stacji benzynowej a jak wiadomo w sumie nie wiadomo gdzie to poleci Zostaliśmy tylko przy fajerwerkach  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Wto 15 Lis 2011, 20:16 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się że skoro lampiony gasną zanim spadną to stacja nie powinna być problemem  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
tuśka gaduła

|
Wysłany: Sro 16 Lis 2011, 22:26 Temat postu: |
|
|
Lampiony są bezpieczne więc na pewno nie stanowią zagrożenia dla stacji benzynowej. Tak jak mówi serduszko, one spadają dopiero jak się wypalą, jednak wiadomo, wszyscy wolą dmuchać na zimne. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
oldziiaa guru

|
Wysłany: Pią 25 Sty 2013, 22:00 Temat postu: |
|
|
Lampiony stały się coraz to popularniejsze - ludzie nauczyli się z nimi obchodzić. Tylko....coś słyszałam, że jest zakaz puszczania masowego lampionów, bo stanowią zagrożenie dla samolotów i stają się 'śmieciem' jak się wypalą i opadną. A jak to wygląda z pojedynczymi sztukami typu 2 góra 3 Orientował się może ktoś w tej kwestii  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Pią 25 Sty 2013, 23:02 Temat postu: |
|
|
Nam właściciel pozwolił, dookoła nie ma ani lasów, ani lotnisk więc nie ma problemu. Chociaż na chwilę obecną użeram się z firmą od której zamówiłam lampiony na allegro  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Pią 25 Sty 2013, 23:28 Temat postu: |
|
|
Lampiony są..super ! Naprawdę były mega atrakcją na weselu- nie dało się ich puścić na raz wsyztskich . Ale i tak każdy miał kupę radochy. Polecam z całego serca...... jako że nasze wesele to było ok 60 gości, takie lampiony (wzięłam chyba 25 sztuk czy 30 ) kosztowały mnie grosze. Warto  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
asiuniak33 maniak

|
Wysłany: Sob 26 Sty 2013, 9:33 Temat postu: |
|
|
a my się wahamy, między lampionami a balonami :/ _________________ Małe "wielkie" cudo...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|