Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Nowy temat Karoliny
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
deina
guru
guru

PostWysłany: Nie 29 Gru 2013, 14:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karolina1984 napisał:
Tylko Piotrek mnie powstrzymuje, bo wiem, że drugiego samobójstwa kolejnej najbliższej osoby w rodzinie by nie przetrzymał.
Chociaż dla mnie byłoby to najlepsze rozwiązanie. Proponowałam mu, że urodzę , zrzeknę się praw na rzecz jego i jego matki- a on nie wiem, czemu, chce mnie, nie chce żyć sam.

A ja już po prostu nie chcę żyć.

Karolino, potrzebujesz pomocy i to szybko. Dobrego specjalisty, który pomoże Ci spojrzeć na swoje życie z innej perspektywy i przewartościować parę rzeczy. Nie wiesz czemu? Może po prostu Cię kocha, ot co. A takimi słowami ranisz go tak, że będzie bolało długo. Pomyślałaś o tym? Jak bardzo słowa, właśnie słowa, nie tylko czyny, mogą ranić, prześladować, wracać, dręczyć? Miejże trochę litości dla swojego męża, któremu przysięgałaś przed Bogiem na dobre i na złe. Deklarujesz się jako wierząca, ale jest więcej Bożych przykazań niż tylko "nie zabijaj". Miłość to zbyt cenna i krucha wartość, żeby tak ją sobie lekceważyć.
And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
EwaK
guru
guru

PostWysłany: Nie 29 Gru 2013, 15:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karolino czy Ty choć trochę słuchasz dobrych rad, które przekazują Tobie dziewczyny?
Zgadzam się z dziewczynami co do tego, ze Tobie jest potrzebna pomoc specjalisty-psychiatry, bo nie dajesz sobie rady sama.
Pamiętaj jednak, że masz męża, który Cię kocha i na pewno nie zostawi Cię w potrzebie.
I błagam posłuchaj tego co chcemy Ci przekazać, zrób cos nie tylko dla tego dziecka, ale i dla siebie-idź do psychiatry, daj sobie pomóc.
guru
guru

PostWysłany: Nie 29 Gru 2013, 19:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo proszę którąś z moderatorek o zamknięcie i usunięcie tematu.
Powrót do góry
Kithy
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 29 Gru 2013, 19:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny aleście Karolę odstraszyły od wszystkiego smutny Czemu od razu psychiatra/psycholog ? Karola wydaję mi się, że chyba najlepsze rozwiązanie to porozmawianie z mężem, powiedzenie mu o swoich obawach itp. bo kto może Ci najbardziej pomóc jak nie on? Powodzenia!
guru
guru

PostWysłany: Nie 29 Gru 2013, 19:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chyba boję się zapytać dlaczego Karolina chce zamknąć temat smutny
Powrót do góry
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Nie 29 Gru 2013, 19:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo proszę bez żadnego gdybania, podejrzewania mnie cholera wie o co.
Pisania głupot.

Przeżywam największą tragedię życia, nie wstaję z łóżka od tygodni, bo nawet na to nie mam siły- i nie będą mnie żadne piździelce wyzywać niemalże i obrażać. Mam tego dosyć.

Proszę o zamknięcie tematu i tyle.
Powrót do góry
natalia_w
moderator
moderator

PostWysłany: Nie 29 Gru 2013, 19:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak jest, foch, tupnij nogą, jeszcze Ty nas obraź i spadaj.
O jednego trolla mniej na forum.
Na razie.

Ps. Myślałaś, że będziemy się nad Tobą użalać, głaskać po główce, pocieszać i wspierać Twoje decyzje i zachowanie.

Już zwróciłaś na siebie uwagę, zrobiłaś w okół siebie szum, podbudowałaś się tym, że ktoś się Tobą na dłużej zainteresował.... Noo, to możesz już się pożegnać i nie pisać więcej.
Powrót do góry
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Nie 29 Gru 2013, 19:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

natalia_w napisał:
Na razie.

Ps. Myślałaś, że będziemy się nad Tobą użalać, głaskać po główce, pocieszać i wspierać Twoje decyzje i zachowanie.

Już zwróciłaś na siebie uwagę, zrobiłaś w okół siebie szum, podbudowałaś się tym, że ktoś się Tobą na dłużej zainteresował.... Noo, to możesz już się pożegnać i nie pisać więcej.

Kobicino, lecz się, chyba jesteś tu moderatorem- więc zamknij temat i się nie wypowiadaj, zwłaszcza, że miałaś tego nie robić, więc proszę- trwaj w swojej obietnicy. O Twoje zainteresowanie bynajmniej nie zabiegam, właściwie o niczyje, ale tłumaczyć się nie będę - zwłaszcza- komuś takiemu.
Powrót do góry
natalia_w
moderator
moderator

PostWysłany: Nie 29 Gru 2013, 20:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karolina1984 napisał:
natalia_w napisał:
Na razie.

Kobicino, lecz się, chyba jesteś tu moderatorem- więc zamknij temat i się nie wypowiadaj, zwłaszcza, że miałaś tego nie robić, więc proszę- trwaj w swojej obietnicy. O Twoje zainteresowanie bynajmniej nie zabiegam, właściwie o niczyje, ale tłumaczyć się nie będę - zwłaszcza- komuś takiemu.

Buahahaha, właśnie wyłazi z Ciebie Twoja prawdziwa natura i oblicze.
Nie moderuję tego działu już, a nawet jakbym moderowała, to pewnie i tak bym go nie zamknęła Twisted Evil
Powrót do góry
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Nie 29 Gru 2013, 20:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Więc po prostu- idź stąd, zwyczajnie.

Łatwo kopie się leżącego, zwłaszcza mając taki charakter- ale powstrzymaj się, niech ktoś już zamknie ten temat.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Strona 12 z 12

Skocz do: