|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agattt moderator

|
Wysłany: Pią 4 Lis 2011, 10:54 Temat postu: |
|
|
nieeee, wszystko jest u mnie ok _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Pią 4 Lis 2011, 11:09 Temat postu: |
|
|
U mnie już też.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Pią 4 Lis 2011, 11:36 Temat postu: |
|
|
My też mamy w pobliżu cpn,ale jak rozmawiałam z właścicielem sali to mówił,że nikt nie miał problemu z dostaniem pozwolenia na fajerwerki Ale mnie też bardziej przekonują już te lampiony..
Wymyśliłam sobie że będą zamiast fajerwerków, wyjdzie taniej a równie efektownie
Pomyslalam ze fajnie bedzie sie ustawic w kształce serca i wszyscy jednoczesnie wypusczą lampiony i do nieba wzniesie się lampionowe serducho  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alessa bywalec

|
Wysłany: Pią 4 Lis 2011, 13:12 Temat postu: |
|
|
serduszkox napisał: |
Pomyslalam ze fajnie bedzie sie ustawic w kształce serca i wszyscy jednoczesnie wypusczą lampiony i do nieba wzniesie się lampionowe serducho  |
brzmi ciekawie...  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Pią 4 Lis 2011, 13:33 Temat postu: |
|
|
Nooo i na szczęście mojemu P pomysł bardzo się spodobał tak więc chyba rezygnujemy z pokazu fajerwerków na rzecz serducha z lampionów  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelina85 uzależniony

|
Wysłany: Pią 4 Lis 2011, 13:38 Temat postu: |
|
|
A któraś z was orientuje się jaki jest koszt zorganizowania takiego pokazu fajerweków? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Pią 4 Lis 2011, 14:08 Temat postu: |
|
|
1000-1500 zł tak orientacyjnie może być drożej a może i znaleźć się taniej;)
zależy od długości tj.- 5- 10 minut albo dłużej. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Pią 4 Lis 2011, 14:35 Temat postu: |
|
|
(=KaLinka=) napisał: | 1000-1500 zł tak orientacyjnie może być drożej a może i znaleźć się taniej;)
zależy od długości tj.- 5- 10 minut albo dłużej. |
Mało... dużo za mało. 1500 złotych mogą kosztować w cenie hurtowej fajerwerki i to takie, jakie odpalamy na Sylwestra.
Profesjonalny pokaz kosztuje od około 1000 zł za minutę (i mam tu na myśli całą obsługę, jaka jest potrzebna do takiego pokazu- czyli pirotechników i ludzi "technicznych", którzy go zabezpieczają). |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Pią 4 Lis 2011, 14:58 Temat postu: |
|
|
Dokładnie jak mówi Nheledore
My rozmawialiśmy z panem od fajerwerków jakiś czas temu i za 3500 zaproponował nam 4minutowy pokaz fajerwerków (tzn pytał jaką kwote jesteśmy w stanie przeznaczyć na pokaz,powiedzieliśmy że 3000 ) _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Pią 4 Lis 2011, 16:02 Temat postu: |
|
|
no u nas w tamtym roku jak się pytałam, to profesjonalna firma w moim mieście za 8 minut brała 1500 zł. więc wydaje mi się, że to zależy od regionu.. nasz jest jednym z najbiedniejszych to też i ceny ciut mniejsze  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|