|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
annn maniak

Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 1883 Skąd: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Wysłany: Czw 2 Lut 2012, 12:30 Temat postu: |
|
|
jak nawet drukujesz takie potwierdzenie sama, to na dole strony zawsze drukuje się informacja:
"Dokument jest wydrukiem komputerowym i nie wymaga dodatkowych podpisów oraz stempla bankowego.
Podstawa prawna: art. 7 Ustawy Prawo Bankowe (Dz.U. nr 72 z 2002 roku, poz. 665 z późniejszymi zmianami)."
przynajmniej ja tak mam- to powinno być wystarczające, w razie problemów masz daty kiedy i z jakiego tytułu środki wpłynęły na konto. wszystko później można potwierdzić. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Czw 2 Lut 2012, 12:40 Temat postu: |
|
|
a no tak czytanie ze zrozumieniem się kłania  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Czw 2 Lut 2012, 14:37 Temat postu: |
|
|
Jasne, że nie wymaga, ja sama nigdy bym nie potrzebowała żadnych pieczątek... No ale tu dziewczyna chce mieć superpewność, więc jej doradziłam, żeby dla spokoju ducha wzięła jeszcze pieczątkę i podpis od pracownika banku . _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
adzik6655 początkujący

|
Wysłany: Czw 2 Lut 2012, 14:51 Temat postu: |
|
|
odpowiadając po kolei
1. Nie znam się na tych całych dokumentach bankowych, poświadczeniach i nie mam pojęcia w jakim stopniu i dla kogo ile są one ważne, dlatego proszę o pomoc.
2. Tak po ślubie planujemy mieć wspólne konto/lokatę (jeśli tyle uzbieramy ), wspólny ROR.
3. Pieniądze obecnie w większości znajdują się na koncie/lokacie (te z RORu jeśli starczy, to pewnie pójdą na weselicho, ) a wydruk w pdfie to ja chyba mogę sobie zrobić jedynie z RORa (najwyżej skoczę do banku i tam poproszę o jakiś papierek ze stanem konta i jakimiś pieczątkami) \
Dzięki za wszystkie rady |
|
Powrót do góry |
|
 |
annn maniak

Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 1883 Skąd: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Wysłany: Czw 2 Lut 2012, 17:01 Temat postu: |
|
|
pewnie jeśli chce mieć podpis i pieczątkę, nie zaszkodzi, a najlepiej przejdź się do banku tam Pani z pewnością rozwieje wszystkie twoje wątpliwości i doradzi co i jak. najprostszy i najpewniejszy sposób  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|