|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
martita8503 guru

|
Wysłany: Sro 6 Lip 2011, 14:26 Temat postu: |
|
|
matleena dzięki
wiesz być może tak jest że ja nie jestem przyzwyczajona do takiej ilości podkładu u siebie i mó Pitus tez ( bo on tez zauwazył, że strasznie dużo tego jest) A makijazystkę zmieniłam juz 2 razy i efekt za kazdym razem był taki sam. Martwię się po prostu jak pogodzić te 2 sprawy, bo byc może tak ma wyglądac makijaz slubny/wizytowy zeby wytrzymał do rana, a z drugiej strony ja się w nim źle czuję, a przecięz tu głównie chodzi o mój komfort
zastanawiam sie czy poprostu przy następnej wizycie nie poprosić o nałożenie mniejszej ilości i sprawdzę jak się będzie trzymac  _________________ "[...] miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało"
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
matleena gaduła

|
Wysłany: Czw 7 Lip 2011, 6:11 Temat postu: |
|
|
wiesz - za kazdym razem wychodząc od makijażystki powinnaś wychodzić zadowolona, jesli jest coś co Ci nie pasuje powinnaś mówić o tym otwarcie i jeśli jest Ci z tym źle żądać zmian makijazu, wizazystka może cie przekonywac do swoich racji - albo cie przekona i bedziesz sie czuła pewniej w tym makijazu, albo cie nie przekona i zamiast wychodzic w tym mejkapie powinna zmienić go tak by Ci pasowało.
swoją drogą - trzyma Ci sie ten makijaz tak długo jak wizazystka mówi? _________________ MAKIJAŻ ŚLUBNY ŚLĄSK! www.matleena.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
martita8503 guru

|
Wysłany: Czw 7 Lip 2011, 8:07 Temat postu: |
|
|
czy trzyma mi się wiesz trzymac się trzyma, ale zauważylam ostatnio jak wróciłam z wesela nad ranem, ze na całej twarzym mam białe plamy, było bardzo ciepla i wygladało to tak jakby makijaż mi spłynął w niektórych miejscach lub został wytarty ? _________________ "[...] miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało"
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|