|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pinesska guru

|
Wysłany: Pią 1 Kwi 2011, 12:56 Temat postu: |
|
|
Tylko co jak ona chciała aby wszysko było jej widać? Może wtedy się faktycznie urazić, myślę że co do stroju kobiet nie powinno się dawać dyskretnych znaków, co innego metki, ceny z tym się zgodzę, sama chciałabym jakby mi ktoś powiedział.
Ale o sukience jakbym usłyszała szułabym się przez reszte wesele skrępowana że coś mi wystaje, a myślę że nie o to tu chodzi. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alicjamedia uzależniony

|
Wysłany: Pią 1 Kwi 2011, 13:34 Temat postu: |
|
|
(=KaLinka=) napisał: | Alicjamedia - normalnie => przepraszam, że to mówię być może nikt jeszcze nie zwrócił na to uwagi albo nikt nie chce Pani tego powiedzieć ale za mocno się pani nachyla i wszytsko pani z tyłu widać. A że jest to curka jakiegoś dyplomaty to mnie G.. obchodzi  |
Wszystko wygląda inaczej siedząc w szlafroku przed kompem, a inaczej w warunkach bojowych, My dostrzegamy drobiazgi ponieważ to wymusza nasza praca. Jesteśmy pewnym zakłóceniem, nikt tam nas nie zaprosił z dobrego serca, tylko po to, żeby zrealizować materiał. Założenie jest takie, żeby "praktycznie nas tam nie było", nie możemy rzucać się w oczy i robić wokół siebie zamieszania.
Czasem dziewczyna wstając od toaletki pyta "i co ładnie ?".
Widzimy "totalny paździerz" na głowie i odpowiadamy ..jest super, wyglądasz jak księżniczka. _________________ alicjamedia.pl
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Nie 3 Kwi 2011, 21:03 Temat postu: |
|
|
Generalnie myślę, że jakkolwiek dobrze chce osoba postronna, dla uczestników wesela takie uwagi mogą wydawać się drażniące - każdy jest wtedy odrobinę napięty i poddenerwowany. Myślę, Alicjo, że lepiej, jak sobie dasz z tym spokój - w końcu nie wchodzi to w zakres Twoich obowiązków. Ja prawdopodobnie byłabym Ci wdzięczna za takie uwagi, ale wydaje mi się, że dystans do siebie to w Polsce towar deficytowy:). Choć o słynnej metce na garniturze chyba jednak wypada dyskretnie wspomnieć Panu Młodemu. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Nie 3 Kwi 2011, 21:30 Temat postu: |
|
|
no ja też bym była wdzięczna jak ktoś by mi dyskretnie zwrócił uwagę na to że np wystaje mi metka od sukienki czy ma przyklejoną cenę na bucie ale ludzie sią różni |
|
Powrót do góry |
|
 |
mimi guru

|
Wysłany: Nie 3 Kwi 2011, 21:54 Temat postu: |
|
|
Ja myślę, że zależy, o czym chce się powiedzieć. Trzeba pamiętać, że ludzie mają różny gust i przekonania. Nikt nie lubi być krytykowany.
Wystająca cena lub naklejka na butach jest czymś o czym warto powiedzieć PM, bo wynika z niedopatrzenia i nie dotyczy bezpośrednio jej osoby. Większość byłaby wdzięczna za takie uwagi.
Jednak myślę, że nie wypada krytykować fryzury, stroju, bo może być to źle odebrane. Jeżeli chodzi o widoczny szew na rajstopach w butach z odsłoniętymi palcami- jednym to przeszkadza, a inni nie zwrócą na to uwagi. W końcu ważne by podobało się właścicielce. Poza tym PM nagle nie zmieni wizerunku, nie kupi nowych butów, bo jest na to już za późno, a tylko popsuje jej się humor i będzie o tym ciągle myśleć. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
owiraptorek uzależniony

|
Wysłany: Pon 4 Kwi 2011, 6:25 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z mimi. Ja też chciałabym, żeby ktoś mi zwrócił uwagę jeśli gdzieś coś mi wystaje. Ale nie wiem czy w dniu ślubu chciałabym usłyszeć, że np włosy jakoś dziwnie wyglądają Chyba bym w jakąś paranoję wpadła Moja koleżanka tak miała, ale na szczęście już po ślubie. Wrzuciła zdjęcia na fb i na jednym z nich widać tylko głowę. I ktoś dodał komentarz na zasadzie "Mam nadzieję, że to zdjęcie z próbnego czesania, bo słabo wygląda"  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|