|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Pią 25 Lut 2011, 15:27 Temat postu: |
|
|
Świetna stronka Gosia mam rozumieć,że jesteś z Byczyny? Mieliśmy na naszym weselu zespół właśnie stamtąd ;p A przyjęcie będziecie mieć praktycznie rzut beretem od wioski w której mieszkam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosiula guru

|
Wysłany: Pią 25 Lut 2011, 16:02 Temat postu: |
|
|
oooo tak jestem z Byczyny a jaki zespól jeśli mogę spytać? zadowoleni byliście? _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Pią 25 Lut 2011, 21:37 Temat postu: |
|
|
Gamma zadowoleni to mało powiedziane Taką furorę zrobili,że już na dwa wesela w naszej rodzinie są zamówieni  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosiula guru

|
Wysłany: Nie 27 Lut 2011, 19:29 Temat postu: |
|
|
oj znam, słyszałam że są bardzo fajni mojej koleżanki tata gra w tym zespole  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Nie 27 Lut 2011, 20:07 Temat postu: |
|
|
ja się dowiedziałam na swoim weselu,że w tym zespole gra wujek mojej koleżanki,która była u nas
świat jest mały  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiula uzależniony

|
Wysłany: Pon 28 Lut 2011, 12:35 Temat postu: |
|
|
Gosia bardzo fajna stronka  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
DomWeselny_com_pl kandydat

|
Wysłany: Pią 4 Mar 2011, 12:50 Temat postu: |
|
|
Nigdy wczesniej nie słsyzałem o tej stronie,ale trzeba przyznać że faktycznie prezentue się bardzo fajnie Dzięki za namiar,na pewno się przyda. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosiula guru

|
Wysłany: Pią 4 Mar 2011, 14:21 Temat postu: |
|
|
Dziękuję wszystkim, bardzo się ciesze że wam się podoba  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Sob 12 Mar 2011, 15:29 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że to kiepski pomysł. Trzeba pamiętać, że na wesele zaprasza się różne pokolenia, my, nasi rodzice korzystamy z internetu, ale jak to wytłumaczyć starszej ciotce, czy dziadkom? Poza tym trochę to takie pozbawione całej tej otoczki - myślę, że jednak w odwiedzaniu jest coś fajnego. Oczywiście, co innego jak rodzina mieszka daleko, wtedy trudno wręczyć każdemu osobiście, ale jednak byłabym wtedy za papierowym zaproszeniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosiula guru

|
Wysłany: Nie 13 Mar 2011, 10:31 Temat postu: |
|
|
Ewelinko u nas będą normalne, tradycyjne wręczane zaproszenia, ta strona to tylko taki dodatek  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|