Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dziecko pana młodego z poprzedniego związku czy powinno być
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Czy dziecko pana młodego z poprzedniego związku powinno być na ślubie
Tak, bezwarunkowo
53%
 53%  [ 14 ]
Tak, jeśli pani młoda ani matka dziecka się zgadzają
42%
 42%  [ 11 ]
Nie
3%
 3%  [ 1 ]
Wszystkich Głosów : 26

Autor Wiadomość
polly
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 17 Lut 2011, 8:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dokładnie uśmiech
na pewno wszystko da się pogodzić i poukładać uśmiech
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sob 26 Lut 2011, 20:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przepraszam, że długo się nie odzywałem, miałem mały problem z komputerem.

Dziękuję wszystkim za wypowiedzi nawet te z negatywnym nastawieniem do mnie Wink. Zastanawiałem cię czy moja córka powinna być na weselu z paru powodów, jest mała i choć naprawdę dużo rozumie jak na swój wiek to nie wiem czy to jest miejsce dla niej, owszem ja bardzo bym chciał aby była, ale jeśli ma się tylko wymęczyć to bez sensu, poza tym problemem jest zaproszenie Agnieszki, czy powinna być zaproszona sama z córką czy jeszcze ze swoim obecnym partnerem, a może wcale?.

Po waszych wypowiedziach dochodzę do wniosku, że zaproszę Agnieszkę z partnerem i Asią (moja córka) do kościoła, poinformuje ją że jest mile widziana na weselu, ale że jeśli nie ma ochoty to bez krępacji może odmówić, poproszę ją też aby zostawiła Asię dziadkom na 1-2h wesela, potem dziadkowie ją odwiozą.

Tak jak wspomniałem, Marta, moja partnerka sama namawiała mnie do zaproszenia Agnieszki, mimo iż ja początkowo byłem przeciwny, więc ten aspekt nie jest problemem.

Jeszcze raz ślicznie wszystkim dziękuję, bo jak sądzę bardzo mi pomogliście. pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sandra88
guru
guru

PostWysłany: Sob 26 Lut 2011, 21:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tataszcz napisał:
Przepraszam, że długo się nie odzywałem, miałem mały problem z komputerem.

Dziękuję wszystkim za wypowiedzi nawet te z negatywnym nastawieniem do mnie Wink. Zastanawiałem cię czy moja córka powinna być na weselu z paru powodów, jest mała i choć naprawdę dużo rozumie jak na swój wiek to nie wiem czy to jest miejsce dla niej, owszem ja bardzo bym chciał aby była, ale jeśli ma się tylko wymęczyć to bez sensu, poza tym problemem jest zaproszenie Agnieszki, czy powinna być zaproszona sama z córką czy jeszcze ze swoim obecnym partnerem, a może wcale?.

Po waszych wypowiedziach dochodzę do wniosku, że zaproszę Agnieszkę z partnerem i Asią (moja córka) do kościoła, poinformuje ją że jest mile widziana na weselu, ale że jeśli nie ma ochoty to bez krępacji może odmówić, poproszę ją też aby zostawiła Asię dziadkom na 1-2h wesela, potem dziadkowie ją odwiozą.

Tak jak wspomniałem, Marta, moja partnerka sama namawiała mnie do zaproszenia Agnieszki, mimo iż ja początkowo byłem przeciwny, więc ten aspekt nie jest problemem.

Jeszcze raz ślicznie wszystkim dziękuję, bo jak sądzę bardzo mi pomogliście. pozdrawiam

myślę że to jest dobre rozwiązanie
Powrót do góry
MagdalenkaS
guru
guru

PostWysłany: Nie 27 Lut 2011, 10:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dobrze, że już coś macie ustalone i myślę, że będzie to dobre rozwiązanie uśmiech
Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 28 Lut 2011, 15:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tataszcz napisał:
Po waszych wypowiedziach dochodzę do wniosku, że zaproszę Agnieszkę z partnerem i Asią (moja córka) do kościoła, poinformuje ją że jest mile widziana na weselu, ale że jeśli nie ma ochoty to bez krępacji może odmówić,

może to spokojnie ominąć, bo możesz zostać źle zrozumiany. tak jakby zapraszał ją z łaski (co przecież wcale prawdą nie jest) i nie chciałbyś żeby się pojawiła tylko liczyłby, zejednak odmówi. po prostu ją zaproś i powiedz, że bardzo chciałbyś, żeby Twoja córka też się pojawiła. a reszta zależy od Twojej byłej partnerki i jej obecnego partnera.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: