|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy dziecko pana młodego z poprzedniego związku powinno być na ślubie |
Tak, bezwarunkowo |
|
53% |
[ 14 ] |
Tak, jeśli pani młoda ani matka dziecka się zgadzają |
|
42% |
[ 11 ] |
Nie |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 26 |
|
Autor |
Wiadomość |
polly uzależniony

|
Wysłany: Czw 17 Lut 2011, 8:25 Temat postu: |
|
|
dokładnie
na pewno wszystko da się pogodzić i poukładać  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
tataszcz początkujący

|
Wysłany: Sob 26 Lut 2011, 20:42 Temat postu: |
|
|
Przepraszam, że długo się nie odzywałem, miałem mały problem z komputerem.
Dziękuję wszystkim za wypowiedzi nawet te z negatywnym nastawieniem do mnie . Zastanawiałem cię czy moja córka powinna być na weselu z paru powodów, jest mała i choć naprawdę dużo rozumie jak na swój wiek to nie wiem czy to jest miejsce dla niej, owszem ja bardzo bym chciał aby była, ale jeśli ma się tylko wymęczyć to bez sensu, poza tym problemem jest zaproszenie Agnieszki, czy powinna być zaproszona sama z córką czy jeszcze ze swoim obecnym partnerem, a może wcale?.
Po waszych wypowiedziach dochodzę do wniosku, że zaproszę Agnieszkę z partnerem i Asią (moja córka) do kościoła, poinformuje ją że jest mile widziana na weselu, ale że jeśli nie ma ochoty to bez krępacji może odmówić, poproszę ją też aby zostawiła Asię dziadkom na 1-2h wesela, potem dziadkowie ją odwiozą.
Tak jak wspomniałem, Marta, moja partnerka sama namawiała mnie do zaproszenia Agnieszki, mimo iż ja początkowo byłem przeciwny, więc ten aspekt nie jest problemem.
Jeszcze raz ślicznie wszystkim dziękuję, bo jak sądzę bardzo mi pomogliście. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Sob 26 Lut 2011, 21:16 Temat postu: |
|
|
tataszcz napisał: | Przepraszam, że długo się nie odzywałem, miałem mały problem z komputerem.
Dziękuję wszystkim za wypowiedzi nawet te z negatywnym nastawieniem do mnie . Zastanawiałem cię czy moja córka powinna być na weselu z paru powodów, jest mała i choć naprawdę dużo rozumie jak na swój wiek to nie wiem czy to jest miejsce dla niej, owszem ja bardzo bym chciał aby była, ale jeśli ma się tylko wymęczyć to bez sensu, poza tym problemem jest zaproszenie Agnieszki, czy powinna być zaproszona sama z córką czy jeszcze ze swoim obecnym partnerem, a może wcale?.
Po waszych wypowiedziach dochodzę do wniosku, że zaproszę Agnieszkę z partnerem i Asią (moja córka) do kościoła, poinformuje ją że jest mile widziana na weselu, ale że jeśli nie ma ochoty to bez krępacji może odmówić, poproszę ją też aby zostawiła Asię dziadkom na 1-2h wesela, potem dziadkowie ją odwiozą.
Tak jak wspomniałem, Marta, moja partnerka sama namawiała mnie do zaproszenia Agnieszki, mimo iż ja początkowo byłem przeciwny, więc ten aspekt nie jest problemem.
Jeszcze raz ślicznie wszystkim dziękuję, bo jak sądzę bardzo mi pomogliście. pozdrawiam |
myślę że to jest dobre rozwiązanie |
|
Powrót do góry |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Nie 27 Lut 2011, 10:50 Temat postu: |
|
|
Dobrze, że już coś macie ustalone i myślę, że będzie to dobre rozwiązanie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pon 28 Lut 2011, 15:27 Temat postu: |
|
|
tataszcz napisał: | Po waszych wypowiedziach dochodzę do wniosku, że zaproszę Agnieszkę z partnerem i Asią (moja córka) do kościoła, poinformuje ją że jest mile widziana na weselu, ale że jeśli nie ma ochoty to bez krępacji może odmówić, |
może to spokojnie ominąć, bo możesz zostać źle zrozumiany. tak jakby zapraszał ją z łaski (co przecież wcale prawdą nie jest) i nie chciałbyś żeby się pojawiła tylko liczyłby, zejednak odmówi. po prostu ją zaproś i powiedz, że bardzo chciałbyś, żeby Twoja córka też się pojawiła. a reszta zależy od Twojej byłej partnerki i jej obecnego partnera. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|