|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pią 21 Maj 2010, 11:14 Temat postu: |
|
|
Lumperjackie napisał: | A co sądzicie o szkoleniach? |
szkoleniach?? nie wiem czy, by zorganizować własny ślub byłoby potrzebne jakieś specjalne szkolenie. wydaje mi się, że portale i fora internetowe i róznej maści magazyny i książki ślubne z powodzeniem wystarczą. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pią 21 Maj 2010, 21:41 Temat postu: |
|
|
Lumperjackie napisał: | A co sądzicie o szkoleniach? |
Czyżby kolejna pseudoreklama? Litości... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob 22 Maj 2010, 15:46 Temat postu: |
|
|
póki co w tym reklamy nie widzę, ale... jakie szkolenia?? nie wiedziałam, żeby ktoś, kto nie idzie na konsultanta ślubnego, potrzebował szkoleń w tym kierunku. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sob 22 Maj 2010, 15:55 Temat postu: |
|
|
Mówię o reklamie szkoleń - "Jak przygotować własny ślub i wesele?" Potrzeba matką wynalazku i takowe usługi również pojawiły się na rynku. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
WIDEOFILM moderator

|
Wysłany: Sob 22 Maj 2010, 15:57 Temat postu: |
|
|
Od szkoleń jeszcze nic się nie poprawiło. Ktoś tylko zarobił na tym i tyle. |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sob 22 Maj 2010, 16:10 Temat postu: |
|
|
Zgadza się. Osobiście nie widzę nic w tym złego, młode osoby, bez dostępu do internetu być może chętnie skorzystają. I niech będzie takich szkoleń jak najwięcej - byle były rzetelne. Jestem za to cięta na reklamowanie się w taki sposób. Nie stwierdzam również, że autorka postu właśnie jest takim trenerem, być może po prostu pyta - z samej niewiedzy. Ale też nie twierdzę, że na pewno nim nie jest. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob 22 Maj 2010, 16:14 Temat postu: |
|
|
to jest forum. nigdy nie ma pewności, czy ktoś pyta, bo nie wie, czy ktoś coś mimochodem reklamuje zgaduj zgadula.
nie wydaje mi się, by szkolenia dla zwykłych osób były wielce potrzebne, choć pewnie wysłałabym na takie szkolenie szwagra z narzeczoną. jak będzie popyt to będzie i podaż. w końcu teraz można szkolić się w każdym kierunku. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lumperjackie początkujący

|
Wysłany: Pon 24 Maj 2010, 7:28 Temat postu: |
|
|
hejka.
Dzięki za informejszons;)
Jeśli chodzi o domysły, to nie - nie jestem jakąś trenerką. Przyszłam zapytać tu Was o zdanie, bo w goglu znalazłam to forum.
Tyle tego dziadostwa jest na rynku, że niewiadomo co wybrać.
Gazety i szkolenia mówicie, że dziadostwo. Dzięki
W takim razie pozostaje 'tylko' net
A tego to też jest tyleee. Chyba byłam już na 50 portalach:D
Zalogowałam sie na 5 póki co i ciągle obserwuje co tam sie dzieje.
Nie bede pytać jakie polecacie, bo to byłaby reklama (co najwyżej możecie pisać mi na prywatną wiadomość).
Pozdrówka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
WIDEOFILM moderator

|
Wysłany: Pon 24 Maj 2010, 7:31 Temat postu: |
|
|
A może napisz, co konkretnie Ciebie intetresuje? |
|
Powrót do góry |
|
 |
sanna początkujący

|
Wysłany: Wto 25 Maj 2010, 8:38 Temat postu: |
|
|
Słuchajcie, skoro rozwinęła się taka rozmowa na temat organizacji wesela, to chciałabym ten temat pociągnąć. W sumie nie zastanawiałam się nad organizacja wesela korzystając z usług firmy konsultingowej, ale wydaje mi się, że to całkiem niezły pomysł. Miałabym tyle rzeczy z głowy - moje marzenie w tym momencie. No nie mówicie, że perspektywa tego iż ktoś zorganizuje za was całą tą imprezę nie jest kusząca:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|