Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ruda87 guru

|
Wysłany: Sob 23 Sty 2010, 0:45 Temat postu: |
|
|
u mnie raczej trzeba będzie iśc na kurs Mimo, że oboje tańczymy... ale raczej tylko w knajpach ... tutaj muszę wyrazić szacun dla mojego A. że mimo swojej 30 na karku zawsze dzielnie stara się dotrzymywac mi kroku na parkiecie Dlatego też na naszym weselu będzie dj zapuszczał lata '80 i '90.
Do pierwszego tańca bezwzględnie bedziemy potrzebowali się porządnie nauczyc chyba czegoś (walca ) --> mamy 2 piosenki na mysli jak do tej pory i obie są takie hmmm.... Jak sądzicie
http://www.youtube.com/watch?v=uVI254QGSQ4
http://www.youtube.com/watch?v=M6Oft5x_ma4 |
|
Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Sob 23 Sty 2010, 2:33 Temat postu: |
|
|
ruda, druga piosenka... zdecydowanie, moim zdaniem  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
83kasiek kandydat

|
Wysłany: Sob 23 Sty 2010, 10:46 Temat postu: |
|
|
metka napisał: | ruda, druga piosenka... zdecydowanie, moim zdaniem  |
mnie też się druga bardziej podoba _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Sob 23 Sty 2010, 11:00 Temat postu: |
|
|
matko, nie... nie druga. pierwsza
Etta James - At Last
linki mi się pomyliły
|
 |
ruda87 guru

|
Wysłany: Sob 23 Sty 2010, 14:51 Temat postu: |
|
|
etta james chyba powinna być do kroków walca Walca z takimi figurami.... powolnego, kociego i zakończonego odchyleniem mnie nisko do tyłu i pocałunkeim Kto się zna na tańcu towarzyskim (troche ) niech mnie oświeci, czy dobrze kombinuje z walcem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Your_princess uzależniony

|
Wysłany: Nie 24 Sty 2010, 12:03 Temat postu: |
|
|
Myśmy też chodzili na indywidualne lekcje tańca z instruktorem.
Najpierw musieliśmy wybrać piosenkę z jego repertuaru (chodziło nam o szybki walc wiedeński) więc wzięliśmy instrumentalną melodię z taką katarynką w tle - super!
Uczyliśmy się tańczyć do niej - choreograf wymyślił nam układ... na koniec mieliśmy odchylenie do tyłu (oczywiście mnie) w sam raz z końcem muzyki - idealnie wyszło. Pocałunek po powstaniu.
Później goście bili na bis
A dalsze tańce to jak już umieliśmy. Nie widzieliśmy potrzeby uczyć się innych. _________________ Jesteśmy małżeństwem od dnia 27.06.2009r.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Your_princess uzależniony

|
Wysłany: Nie 24 Sty 2010, 12:04 Temat postu: |
|
|
ruda87 mogę ci podać namiary na tego instruktora - ja jestem zadowolona i jakbym miała jeszcze raz wybierać wybrałabym jego! super chłopak...
i z Krakowa... _________________ Jesteśmy małżeństwem od dnia 27.06.2009r.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
justwhisper kandydat

|
Wysłany: Nie 24 Sty 2010, 13:51 Temat postu: Pierwszy taniec |
|
|
A ja już się boję tego pierwszego tańca. Niby lubię rytmiczną muzykę, ale przez brak doświadczenia zawsze mam taką tremę, że szkoda gadać Chyba muszę wziąć lekce z kimś z programu "Taniec z Gwiazdami"  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ruda87 guru

|
Wysłany: Nie 24 Sty 2010, 15:37 Temat postu: |
|
|
Your_princess napisał: | ruda87 mogę ci podać namiary na tego instruktora - ja jestem zadowolona i jakbym miała jeszcze raz wybierać wybrałabym jego! super chłopak...
i z Krakowa... |
to poproszę na priv  |
|
Powrót do góry |
|
 |
83kasiek kandydat

|
Wysłany: Pon 25 Sty 2010, 10:31 Temat postu: |
|
|
Your_princess napisał: | Myśmy też chodzili na indywidualne lekcje tańca z instruktorem.
Najpierw musieliśmy wybrać piosenkę z jego repertuaru (chodziło nam o szybki walc wiedeński) więc wzięliśmy instrumentalną melodię z taką katarynką w tle - super! |
ile lekcji potrzebowaliście na walca wiedeńskiego?, pytam z ciekawości bo my też będziemy tańczyć walczyka _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|