|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aania992 uzależniony

|
Wysłany: Wto 30 Kwi 2024, 22:57 Temat postu: |
|
|
Ja polecam Euro-Cart Flex. Wózek nie zawiedzie choćbyś nie wiem jaki teren wybrała sobie na spacer. Jest też wygodny dla rodzica no i ma bardzo pojemny kosz zakupowy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alka223 bywalec

|
Wysłany: Sob 25 Maj 2024, 22:20 Temat postu: |
|
|
CIekawy wybór. Z resztą sama będę kupować ten wózek. Ma fajny design, jest solidny i daje wiele możliwości. Dla mnie to też oszczędnośc, bo nie trzeba go wymieniać na inny wózek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pepi983 bywalec

|
Wysłany: Nie 16 Cze 2024, 19:36 Temat postu: |
|
|
Dla mnie flex jest doskonałym wózkiem. Sama zwróciłam na niego uwagę teraz przy kompletowaniu wyprawki. Uważam to za dużą szansę na wożenie dziecka w jednym wózku przez cały czas, a więc i sporą oszczędność  |
|
Powrót do góry |
|
 |
hanusiek11 bywalec

|
Wysłany: Nie 27 Paź 2024, 23:02 Temat postu: |
|
|
Ja polecam. Wózek solidny, ma spore koła i na spokojnie można planować z nim terenowe podróże, więc las nie będzie żadnym problemem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay maniak

|
Wysłany: Czw 31 Paź 2024, 22:03 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio natknęłam się na ofertę wózka Euro-Cart Spin. Akurat planuję podróż do Anglii, a ten model będzie idealny na lot samolotem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
niepoprawny maniak

|
Wysłany: Czw 28 Lis 2024, 11:42 Temat postu: |
|
|
Dobry wybór, bo nie będzie wózkiem ograniczającym. Chcesz jechać do lasu? Da sobie radę! W sklepie też będzie wygodny, bo jest zwrotny i lekki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|