|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
arvena uzależniony

|
Wysłany: Wto 20 Wrz 2022, 16:56 Temat postu: |
|
|
Badania powinno się robić zwłaszcza jak występują jakieś dolegliwości, nie wolno lekceważyć na przykład silnych bólów miesiączkowych bo jesli to endometrioza trzeba natychmiast się skontaktować ze specjalistami ze szpitala medicover, tam nie tylko mogą zdiagnozować przyczynę ale mają też najlepszych specjalistów od tej choroby |
|
Powrót do góry |
|
 |
kaszabarabasza bywalec

|
Wysłany: Sro 12 Paź 2022, 16:42 Temat postu: |
|
|
Jeżeli interesuje Cię sprawdzony ginekolog, to jedna z takich zaufanych na pewno jest dr Barbara Blicharczyk. Babka jest naprwadę super i ma mega podejście, angażuje się an 100% w każdego pacjenta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
batz.tressa początkujący

|
Wysłany: Sro 12 Paź 2022, 23:11 Temat postu: |
|
|
Muszę się wybrać na wizytę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jezyk maniak

|
Wysłany: Czw 20 Paź 2022, 11:37 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie rzetelnego miejsca, w którym można wykonać badanie USG i konsultację ginekologiczną, to zdecydowanie powinniście wziąć pod uwagę to miejsce https://gabinetylucka.pl . Moim zdaniem pracują tam naprawdę świetni fachowcy, którzy znają się na swojej pracy jak nikt inny. Jestem pewien, że będziesz bardzo zadowolony. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dorot67 początkujący

|
Wysłany: Czw 20 Paź 2022, 12:42 Temat postu: |
|
|
Zdrowia nie da się przecenić, zawsze powinniśmy stawiać tą kwestię jako priorytet |
|
Powrót do góry |
|
 |
noya bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
wiola84 uzależniony

|
Wysłany: Pon 29 Maj 2023, 11:34 Temat postu: |
|
|
Doktor Poręcka w Renort, w Wawe. Moim zdaniem zdecydowanie warto. Świetny specjalista, pomocny, zaangażowany. Nawet, jeśli na wizytę trzeba poczekać, to i tak w ten sposób będzie lepiej. Oczywiście zawsze na godzinę, bez opóźnień. Wszelkie badania na nowoczesnym sprzęcie i tak właśnie to powinno wyglądać. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
WalczakAnia kandydat

|
Wysłany: Pią 30 Cze 2023, 12:55 Temat postu: |
|
|
Jestem aktualnie na etapie poszukiwania dobrego specjalisty, interesuje mnie ginekolog warszawa włochy. Może ktoś z Was poleci mi jakiegoś super lekarza? Zależy mi na wiedzy, kompetencjach ale też żeby był to normalny człowiek. Chodzi o prowadzenie ciaży, chce czuć się komfortowo na wizytach a nie stresować nimi dodatkowo przez lekarza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|