Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jakie kosmetyki na pierwsze zmarszczki
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 3 Maj 2022, 10:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie akurat najbardziej spodobały się kosmetyki cerave od https://byhealth.pl/cerave . Bardzo mi się podoba ich działanie. Doskonale nawilżają skórę i przede wszystkim ich skład jest bardzo dobry także jestem pewna, że będziecie zadowoleni z zakupów tutaj.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
MichalinaO
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 26 Maj 2022, 5:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na cienkie zmarszczki mimiczne super pomoże zabieg z kwasu hialuronowego, a dokładnie mam na myśli medyczny kwas Hafiller - http://estivita.pl/rodzaj FineLines - jest to stymulator tkankowy, występuje w różnych pojemnościach. Idealnie nadaje się do niewielkich zmarszczek w okolicach oczu, ust, oraz zmarszczek poprzecznych czoła. . Jest to preparat o bardzo wysokiej czystości, biozgodny, biodegradowalny, sieciowany BDDE, posiada opatentowaną technologię utrzymującą go w miejscu podania. Jest zgłoszony do Urzędu Wyrobów Medycznych.
Powrót do góry
Allika
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 30 Maj 2022, 23:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pierwsze zmarszczki polecam naturalny Olejek Busajna, i na twarz i na dekolt , znakomity jest. Nawilża ale i odpowiednio ujędrnia skóre
Powrót do góry
lejla
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 2 Cze 2022, 4:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trochę już tych kosmetyków stosowałam i muszę wam powiedzieć, że najlepsze na zmarszczki to są kosmetyki koreańskie. Tutaj https://sonagi.pl/ macie naprawdę fajną drogerię, więc każda kobieta znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
Powrót do góry
Halciaa
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 28 Sty 2025, 22:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam krem nawilżajaco -wyciszający FaceBoom Go with the flow.Ujedrnia, wygładza skórę, nawilza, poprawia jej spręzystośc, koi suchą skórę. Dla mnie mega fajny
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: