Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Studia
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sardynka90
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 30 Sty 2025, 22:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio czytałam stronę https://wseh.pl/pl/aktualnosci/jak-rozpoczac-kariere-jako-specjalista-ds-public-relations.html
i zastanawiam się ciągle co po studiach z pr. Wygląda dla mnie to wszystko zachęcająco, ale sama nie wiem czego chcę. Jest tutaj ktoś, kto studiował ten kierunek?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
doti
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 10 Lut 2025, 7:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie studia to podstawa w dzisiejszych czasach. jeśli chodzi o dobrą uczelnię w Warszawie to poczytajcie sobie o Warszawskiej Akademii Medycznej. Tu znajdziecie mnóstwo przyszłościowych kierunków takich jak np pielęgniarstwo, fizjoterapia czy psychologia. Wysoki poziom, ciekawe zajęcia a do tego doświadczeni wykładowcy.
Powrót do góry
Michalina89
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 22 Lut 2025, 10:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wiesz co, jeśli interesujesz się budownictwem i chcesz zdobyć specjalistyczną wiedzę, Uczelnia Lingwistyczno-Techniczna oferuje studia na kierunku konstrukcje budowlane. Na stronie https://ultswiecie.edu.pl/studia/konstrukcje-budowlane/ znajdziesz szczegółowy program studiów, który obejmuje m.in. projektowanie i analizę konstrukcji inżynierskich. To świetna opcja dla osób, które chcą rozwijać się w dynamicznej branży budowlanej.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 31 Mar 2025, 7:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli zastanawiasz się nad wyborem studiów zaocznych, warto poznać ich wady i zalety, aby podjąć świadomą decyzję. Na stronie https://studiuj.uek.krakow.pl/blog/czy-warto-wybrac-studia-zaoczne-wady-i-zalety-studiow-niestacjonarnych/ znajdziesz kompleksowe omówienie tego trybu nauki, które pomoże Ci rozważyć wszystkie aspekty. Studia niestacjonarne to dobre rozwiązanie dla osób pracujących lub tych, które cenią elastyczność w łączeniu edukacji z innymi obowiązkami.
Powrót do góry
Lunna
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 9 Kwi 2025, 8:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

doti napisał:
Według mnie studia to podstawa w dzisiejszych czasach. jeśli chodzi o dobrą uczelnię w Warszawie to poczytajcie sobie o Warszawskiej Akademii Medycznej. Tu znajdziecie mnóstwo przyszłościowych kierunków takich jak np pielęgniarstwo, fizjoterapia czy psychologia. Wysoki poziom, ciekawe zajęcia a do tego doświadczeni wykładowcy.

ja dodam tylko od siebie, że WAM jest uważana za pierwszą w kraju niepubliczną uczelnię medyczną akademicką. To ogromne wyróżnienie na tle innych prywatnych uczelni medycznych.
Powrót do góry
Nauseatingbx
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 16 Kwi 2025, 10:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukam opinii o uczelniach, które oferują elastyczne kształcenie – tak, żeby można było uczyć się zdalnie i jednocześnie zdobywać konkretną wiedzę. Natknąłem się na https://akademiata.pl/studia-i-stopnia/ i zastanawiam się, czy ktoś z forumowiczów może tam już studiował. Interesuje mnie poziom nauki i organizacja. Studia I stopnia najlepiej rozpocząć z miejscem, które realnie wspiera studentów.
Powrót do góry
Zeldasaq
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 15 Maj 2025, 18:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wybór studiów 2. stopnia to dla mnie ważny krok. Trafiłem na https://akademiata.pl/oferta/studia-2-stopnia/ i zaciekawiła mnie ich oferta, szczególnie możliwość nauki online. Chciałbym wiedzieć, jak to wygląda w praktyce. Czy ktoś z forumowiczów ukończył te studia i mógłby powiedzieć, jak ocenia ten sposób kształcenia? Jak wygląda codzienna organizacja zajęć?
Powrót do góry
mczay
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 27 Maj 2025, 11:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli interesuje Cię kontynuacja nauki na studiach magisterskich z filologii angielskiej, warto zerknąć na ofertę specjalizacji dostępnych na ULT Świecie. Mają opcje nauczycielską i tłumaczeniową, co daje sporo możliwości zawodowych. Więcej szczegółów o programie można znaleźć tutaj: https://ult.edu.pl/studia/filologia-angielska-2/
Powrót do góry
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 29 Maj 2025, 8:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto zwrócić uwagę na studia rachunkowości warszawa które zbierają pozytywne opinie. Wielu studentów docenia możliwość zdobycia wszechstronnej wiedzy oraz wysoki poziom kształcenia, co czyni ten kierunek atrakcyjnym wyborem dla przyszłych ekspertów w tej dziedzinie.
Powrót do góry
Irena
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 30 Maj 2025, 12:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osoby poszukujące studiów łączących teorię z praktyką powinny rozważyć ofertę edukacyjną renomowanych uczelni. Na stronie https://wz.uw.edu.pl/ dostępne są szczegóły dotyczące programów przygotowujących do wyzwań współczesnego rynku pracy. Programy te są dostosowane do aktualnych potrzeb, oferując studentom realne przygotowanie do przyszłych wyzwań zawodowych. Warto zapoznać się z możliwościami, jakie daje ta oferta
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Strona 2 z 3

Skocz do: