|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kazoo kandydat

|
Wysłany: Czw 31 Gru 2020, 14:06 Temat postu: |
|
|
Myślę, że srebrna biżuteria będzie jak najbardziej okej, ale ja bym to jakoś przełamała - na przykład naturalnym kamieniem. Ja bym pewnie postawiła na kolczyki z bursztynem, bo uwielbiam bursztyny i koniakowe kolczyki pięknie by przełamały biel sukni  _________________ Już niedługo nadejdzie nasz dzień! <3 |
|
Powrót do góry |
|
 |
uzka uzależniony

|
Wysłany: Pon 14 Cze 2021, 10:58 Temat postu: |
|
|
Oczywiście, że tak, sama posiadałam taką biżuterię ze sklepu https://edibazzar.pl/ i wszystko super ze sobą współgrało. Jak dla mnie, to takie połączenia są naprawdę super. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hubert37 uzależniony

|
Wysłany: Sro 24 Lis 2021, 10:53 Temat postu: |
|
|
Kompleksowa pomoc przy zakłądaniu spółki. Optioffice sprzedaż spółek https://optioffice.pl/sprzedaz-spolek gwarantuje bezpieczeńśtwo i skuteczność w krótkim czasie . Nasze spółki są bez długów i mają pełną dokuemntację. Wszystko odbywa się we współpracy z prawnikami.Nikt nikogo nie oszukuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Majka1212 początkujący

|
Wysłany: Sob 22 Sty 2022, 22:24 Temat postu: Biżuteria |
|
|
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie ankabizuteria, kupiłam już kilka produktów srebrnych w tym także na własny ślub. Są starannie wykonane, zgodne z opisem, o ciekawych wzorach. Do tego miła obsługa, szybka wysyłka. Polecam i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|