Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

odszkodowanie
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Adeks43
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 19 Aug 2022, 14:39    Post subject: Reply with quote

W mojej opinii jeżeli już będziecie chcieli kupić na przykład auto we współwłasności z rodzicem to warto dowiedzieć się też jak to dokładnie wygląda w przypadku ubezpieczenia samochodu. Ogólnie sam się zastanawiałem, ale bardzo dobrze opisał to artykuł https://beesafe.pl/porady/dwoch-wspolwlascicieli-samochodu-a-ubezpieczenie/ także polecam się zapoznać i dowiedzieć, czy to na pewno będzie dla Was opłacalna opcja oraz jakie dokładnie istnieją tutaj sposoby. Pozdrawiam serdecznie!
Back to top
View user's profile Send private message
Junsa
maniak
maniak

PostPosted: Wed 19 Oct 2022, 21:20    Post subject: Reply with quote

Zostawiam wam namiary na kancelarię Citi https://kancelariaciti.pl/ jeśli chodzi o dochodzenie odszkodowań, to oni naprawdę nie mają sobie równych, świetnie się sprawdzają. No i uważam, że naprawdę warto walczyć z ubezpieczycielami.
Back to top
Epar12
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 20 Oct 2022, 13:39    Post subject: Reply with quote

Zabezpieczanie swoich interesów to bardzo ważna kwestia według mnie i trzeba o to dbać
Back to top
Erikson4
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 21 Oct 2022, 10:33    Post subject: Reply with quote

Właśnie szukałem takiego rozwiązania mojego problemu
Back to top
JanekN
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 23 Dec 2022, 0:40    Post subject: Reply with quote

Odszkodowanie powypadkowe najlepiej będzie ogarniać z jakąś porządną kancelarią odszkodowawczą. Ze swojej strony polecić mogę Kancelarię Odszkodowawczą Proventi. Działają bardzo sprawnie i przede wszystkim - skutecznie.
Na stronie można skorzystać z kalkulatora odszkodowań i oszacować ile mniej więcej nam się należy: https://proventi.pl/oblicz-odszkodowanie/
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce