Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Pożyczka prywatna czy zdarzyło się Wam wziąć
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gerwazy
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 23 Maj 2019, 21:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jeszcze nie miałem okazji
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kaszabarabasza
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 29 Maj 2019, 17:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prywatnej nie brałam i nawet nie wiem na czym to polega. Poza tym dla mnie jest to dość podejrzane i dziwne szczerze mówiąc, ale i tak musiałabym coś więcej o tym poczytać. Jak na razie pożyczyłam kilka razy pieniądze od Kredyt1000, spłaciłam w ciągu 90 dni i żadnych długów nie mam.
Powrót do góry
Sanderka98
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 31 Maj 2019, 14:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pełno tego w internecie szybkie chwilówki gwarant wziąć jest łatwo, dopóki się w terminie spłaca to nie ma się z tym żadnego problemu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Arlettena
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 11 Lip 2019, 8:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osobiście nie wiem kto zaciąga chwilówki. Branie kredytu z kilkutysięcznym oprocentowaniem jest dla mnie totalnie absurdalne... Z drugiej strony widzę,ze wiele takich firm funkcjonuje na rynku tak wiec pewnie bardzo dobrze się mają.

O wiele lepsze warunki oraz oprocentowanie mają pożyczki, które maja dłuższy termin spłaty
http://tarnowska.tv/aktualnosci/czytaj/16517,dluzszy-termin-splaty-z-korzyscia-dla-ciebie.html

Czyli pożyczki ratalne.
Powrót do góry
contuus
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 20 Sie 2019, 9:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście, po pożyczkę prywatną jak najbardziej można sięgnąć pod warunkiem że nie jest to pożyczka brana jakimiś lewymi drogami. W necie pożyczki prywatne udzielają serwisy pokroju Kokos i faktycznie jak pokazuje w ostatnich rankingach Contuus.pl dzięki nim można uzyskać znacznie bardziej korzystne warunki kredytowania aniżeli w banku. Oczywiście wszystko zależy od naszej zdolności i historii kredytowej oraz tego jakiej kwoty kredytu i na jak długi okres potrzebujemy.
Powrót do góry
agnieszka213
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 22 Sie 2019, 14:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi o pożyczkę, to jednak zdecydowałabym się na inną niż prywatną... Wcześniej oczywiście warto porównać dostępne oferty na rynku - można to zrobić np. tutaj https://www.centrumpozyczek360.pl/ uśmiech
Powrót do góry
sikorka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 30 Lis 2021, 17:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mnie bardzo męczy spłata chwilówek , wzięłam ich niestety bardzo dużo i mam teraz problem by to zobowiązanie udźwignąć w swoim budżecie domowym. Zastanawiam się nad konsolidacją długu. Co sądzicie, to dobre rozwiązanie?
Powrót do góry
aania992
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 4 Cze 2023, 10:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obecnie jest dużo możliwości jeśli chodzi o wzięcie kredytu. Moim zdaniem warto wziąć taką, która jest dla nas najkorzystniejsza, dlatego na początku najlepiej oczytać się w temacie. Pod adresem: https://concash.pl/pozyczki-z-komornikiem dostępne są informacje o pożyczce, którą można wziąć nawet gdy ma się komornika. Tutaj też można taką pożyczkę zaciągnąć bez wychodzenia z domu.
Powrót do góry
Michalina89
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 19 Lut 2025, 6:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W dzisiejszych czasach wygoda i oszczędność czasu są priorytetem, także przy zaciąganiu pożyczek. Strona https://taniopozyczam.pl/pozyczka-gotowkowa-online umożliwia szybkie uzyskanie dodatkowych środków bez wychodzenia z domu. Dzięki temu możesz uniknąć długich procedur i skorzystać z atrakcyjnej oferty w dogodnym dla siebie momencie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 12 Cze 2025, 11:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Środki finansowe w bardzo krótkim czasie otrzymacie dzięki wizycie na https://pocash.pl/ Nie musicie się martwić ukrytymi kosztami czy drobnym drukiem wszystko jest przejrzyste i całkowicie bezpieczne. Proces zbierania danych niezbędnych do udzielania pożyczek odbywa się w jasny i bezpieczny sposób, eliminując konieczność dostarczania zbędnych dokumentów czy przejścia przez uciążliwe formalności. Niezależnie od tego, czy to środek nocy czy wczesny poranek, ich platforma jest cały czas dostępna. Dzięki zautomatyzowanemu systemowi oceny wniosków, ich chwilówki są przyznawane z niebywałą prędkością. Polecam ich szczerze
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: