Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jaki smartfon dual sim wybrać?
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinkki
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 22 Wrz 2021, 11:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja właśnie niedługo planuję zakupić nowy telefon, więc na pewno sprawdzę sobie Wasze propozycje Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Romek44
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 4 Cze 2023, 16:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem kluczowe jest odpowiednie zabezpieczenie smartfona, aby uniknąć jego uszkodzenia w przypadku upadku. Na stronie https://www.twoja-praga.pl/info/informacje/10675.html czytałem o różnych typach etui dostępnych dla iPhone'a. Czy macie jakieś doświadczenia w zakresie zabezpieczania smartfonów?
Powrót do góry
Solution
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 6 Cze 2023, 17:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nigdy nie czułam potrzeby posiadania telefonu na dwie karty. Rozumiem, że jest tak, kiedy ma się drugi telefon z pracy? Zapytam od razu, jakiego internetu używacie, czy jest to może internet LTE? Zastanawiam się, gdzie przenieść numer telefonu, rozważam kilka opcji, w tym także operatora komórkowego Otvarta https://otvarta.pl/. Czy macie wyrobione zdanie na ich temat?
Powrót do góry
niepoprawny
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 12 Cze 2023, 8:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A w jaki sposób zabezpieczacie swoje telefony przed wirusami czy szkodliwym oprogramowaniem? Niestety, ale z racji, że wiele aplikacji może uzyskać dostęp do naszych wrażliwych danych, jak numer konta bankowego czy karty kredytowej, trzeba być bardzo ostrożnym przy instalowaniu czegokolwiek. Najlepiej chyba unikać aplikacji z nieoficjalnych stron, poza Google Play czy Apple Store. W sieci jest sporo artykułów na temat bezpieczeństwa smartfonów, przykładowo, jeden z nich znajdziecie pod tym adresem https://www.nexera.pl/pl/articles/jak-sprawdzic-czy-telefon-jest-zhakowany-co-robic-w-tej-sytuacji-143757741 Ataki hakerskie na telefony prywatne są niestety dość powszechne, więc lepiej wiedzieć jak się przed tym chronić.
Powrót do góry
oll888
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 12 Cze 2023, 17:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

też polecam ten smartfon, masz 100% racji co do niego
Powrót do góry
klarka12
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 25 Cze 2023, 10:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skoro o teefonach mowa, to powiem wam że ja też rozważam zakup nowego smartfona. Interesuje mnie telefon z dobrym aparatem do 2000 - jesteście w stanie coś mi polecić?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: