|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinkki uzależniony

|
Wysłany: Sro 22 Wrz 2021, 11:14 Temat postu: |
|
|
Ja właśnie niedługo planuję zakupić nowy telefon, więc na pewno sprawdzę sobie Wasze propozycje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Romek44 gaduła

|
Wysłany: Nie 4 Cze 2023, 16:45 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem kluczowe jest odpowiednie zabezpieczenie smartfona, aby uniknąć jego uszkodzenia w przypadku upadku. Na stronie https://www.twoja-praga.pl/info/informacje/10675.html czytałem o różnych typach etui dostępnych dla iPhone'a. Czy macie jakieś doświadczenia w zakresie zabezpieczania smartfonów? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Solution uzależniony

|
Wysłany: Wto 6 Cze 2023, 17:00 Temat postu: |
|
|
Nigdy nie czułam potrzeby posiadania telefonu na dwie karty. Rozumiem, że jest tak, kiedy ma się drugi telefon z pracy? Zapytam od razu, jakiego internetu używacie, czy jest to może internet LTE? Zastanawiam się, gdzie przenieść numer telefonu, rozważam kilka opcji, w tym także operatora komórkowego Otvarta https://otvarta.pl/. Czy macie wyrobione zdanie na ich temat? |
|
Powrót do góry |
|
 |
niepoprawny maniak

|
Wysłany: Pon 12 Cze 2023, 8:16 Temat postu: |
|
|
A w jaki sposób zabezpieczacie swoje telefony przed wirusami czy szkodliwym oprogramowaniem? Niestety, ale z racji, że wiele aplikacji może uzyskać dostęp do naszych wrażliwych danych, jak numer konta bankowego czy karty kredytowej, trzeba być bardzo ostrożnym przy instalowaniu czegokolwiek. Najlepiej chyba unikać aplikacji z nieoficjalnych stron, poza Google Play czy Apple Store. W sieci jest sporo artykułów na temat bezpieczeństwa smartfonów, przykładowo, jeden z nich znajdziecie pod tym adresem https://www.nexera.pl/pl/articles/jak-sprawdzic-czy-telefon-jest-zhakowany-co-robic-w-tej-sytuacji-143757741 Ataki hakerskie na telefony prywatne są niestety dość powszechne, więc lepiej wiedzieć jak się przed tym chronić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
oll888 początkujący

|
Wysłany: Pon 12 Cze 2023, 17:37 Temat postu: |
|
|
też polecam ten smartfon, masz 100% racji co do niego |
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|
Wysłany: Nie 25 Cze 2023, 10:21 Temat postu: |
|
|
Skoro o teefonach mowa, to powiem wam że ja też rozważam zakup nowego smartfona. Interesuje mnie telefon z dobrym aparatem do 2000 - jesteście w stanie coś mi polecić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|