Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

termin! Maj czy wrzesien ?;)
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kasiulka59
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 12 Kwi 2016, 20:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

rusnacci napisał:
kasiulka59 napisał:
rusnacci napisał:
Ja uwielbiam jesień i my mamy termin na właśnie 23.09.2017 uśmiech więc polecam Very Happy.
Pozwolę sobie pospamować i poprosić Was o wypełnienie ankiety do mojej magisterki uśmiech
https://docs.google.com/forms/d/1rUcsvuublFFsM3fRIle25SSSTy2_KEy0SSWtayoSOsQ/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Jesień jest cudna zwłaszcza w lesie ale najgorzej z pogodą trafić język choć i wiosna bywa kapryśna język Ja to się obawiam by w maju śnieg nie spadł język

Ankieta wypełniona uśmiech

Dziękuję bardzo ;* ja na pogodę w ogóle nie patrzę bo w końcu nie mam na to wpływu. Jak będzie padać to będę miała okazję wyjść w pięknym białym koronkowym parasolu Very Happy

'
No fakt na pogode wpływu nie mamy uśmiech ale ja jestem zapobiegliwa i kupie sobie obojętne jaki parasol taki straszak na ewentualny deszczyk język

"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "
A.Uniechowski
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: