Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Blizny potrądzikowe
Goto page Previous  1, 2

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
humbelina
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 24 Feb 2021, 8:46    Post subject: Reply with quote

Porozmawiaj ze swoim dermatologiem na temat leków recepturowych. Takie leki są idealnie dopasowane składem do problemów danej cery. Recepty na takie leki bez problemu zrealizujesz w aptekach DOZ.
Back to top
View user's profile Send private message
jezyk
maniak
maniak

PostPosted: Mon 13 Sep 2021, 17:29    Post subject: Reply with quote

Uważam, że bardzo dobrą maścią na wszelakie blizny jest Contractubex. Warto, abyście przeczytali sobie o nim trochę i ewentualnie skonsultowali tę maść ze swoim dermatologiem. Mi bardzo pomogła, dlatego ją polecam. Ale rzecz jasna nie gwarantuję, że tak będzie i w waszym przypadku.
Back to top
Fluuksa
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 22 Feb 2023, 15:18    Post subject: Reply with quote

Jeśli interesuje Was usuwanie blizn po trądziku to polecam Wam link do nich - https://usuwanie-blizn.com/usuwanie-blizn-potradzikowych Specjalizują się w tym. Blizny po trądziku są kompleksem wielu osób, więc warto coś z nimi zrobić. Wiadomo, że pozbycie się ich całkowicie nie jest możliwe raczej, ale można je spłycić tak, że będą zdecydowanie mniej widoczne.
Back to top
Junsa
maniak
maniak

PostPosted: Wed 15 Mar 2023, 19:14    Post subject: Reply with quote

Warto to skonsultować z dobrym kosmetologiem. Ja polecam z czystym sumieniem klinikę https://perfectlook.clinic sama jestem ich klientką
Back to top
renni
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 16 Mar 2023, 14:19    Post subject: Reply with quote

podobno zabiegi z użyciem lasera są bardzo skuteczne w kwestii usuwania blizn, tak czytałam ostatnio na stronie kliniki Sfera z Warszawy https://www.klinikasfera.pl/usuwanie-blizn/. też mam kilka do usunięcia więc pewnie i ja się zdecyduje uśmiech
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce