|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
velines19 bywalec

|
Wysłany: Czw 11 Wrz 2014, 15:37 Temat postu: |
|
|
Ja na twoim miejscu bym się zdecydowała na firmę, ale musiałabym mieć wszystko pod okiem Bo też o nich myślałam, choć mieszkam w polsce, ale praca mnie nie puszczała żeby organizować wesele. Jedynie weekendy wchodziły w grę! Wszystko co było do kupienia, to albo w sobotę albo na allegro. Na szczęście udało nam się wszystko w 6 miesięcy zorganizować  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marti1987 gaduła

|
Wysłany: Czw 11 Wrz 2014, 17:05 Temat postu: |
|
|
Ja się zdecydowałam na konsultantkę ślubną Pani jest przesympatyczna i organizuje nam ceremonię zaślubin gdyż wymarzyliśmy ją w sobie w plenerze, a że mieszkamy za granicą to stwierdziliśmy, że najlepiej będzie jak ktoś doświadczony nam pomoże... Mimo, że Pani konsultantka jest odpowiedzialna tylko za ceremonię zaślubin, dekorację samochodu, bukiet, dekorację miesca to bardzo nam doradza też w innych kwestiach. Ma głowę pełną pomysłów i myśli o takich rzeczach, na które ja bym nigdy nie wpadła...
Czasem żałuję, że nie poprosiliśmy jej o zorganizowanie całego ślubu, ale niestety nie mielibyśmy na to wszystko już funduszu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
InFloral kandydat

|
Wysłany: Czw 11 Wrz 2014, 17:53 Temat postu: |
|
|
Marti1987 napisał: | organizuje nam ceremonię zaślubin gdyż wymarzyliśmy ją w sobie w plenerze |
Co do pań i panów organizujących śluby to mają oni także triki na organizacje ślubów w plenerze. W teorii jest to zakazane, ale często mają swoje sposoby  _________________ Małgosia - florystka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marti1987 gaduła

|
Wysłany: Sob 13 Wrz 2014, 19:46 Temat postu: |
|
|
InFloral napisał: | Co do pań i panów organizujących śluby to mają oni także triki na organizacje ślubów w plenerze. W teorii jest to zakazane, ale często mają swoje sposoby  |
Jakie triki masz na myśli?? Po prostu znają się na swojej robocie i wiedzą jak profesjonalnie pewne rzeczy załatwić. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
velines19 bywalec

|
Wysłany: Sob 13 Wrz 2014, 22:16 Temat postu: |
|
|
Jak dobrze pogada to i samemu załatwi  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
olivia uzależniony

|
Wysłany: Nie 14 Wrz 2014, 7:31 Temat postu: |
|
|
Nigdy nawet nie myślałam o żadnych konsultantach, organizatorach itp.
Od zawsze chciałam ten dzień od początku do końca sama z Połówkiem przygotować.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marti1987 gaduła

|
Wysłany: Nie 14 Wrz 2014, 10:42 Temat postu: |
|
|
olivia napisał: | Od zawsze chciałam ten dzień od początku do końca sama z Połówkiem przygotować.  |
To tez nie jest tak, ze konsultant odwala wszystko za PM... PM sa jak najbardziej we wszystko zaangazowani... Jedyne co im schodzi z glowy to wszystkie formalnosci Poza tym taki konsultant ma szeroka wiedze i doswiadczenie na tematy slubow i czesto moze zasypac Was swietnymi pomyslami i inspiracjami.
Ja mam o polowe mniej stresow wlasnie dzieki temu, ze mam Konsultanta Slubnego.
Nie wyobrazam sobie stresowac sie czy moja ceremonia zaslubin pojdzie nie tak.. Mam to z glowy, bo mam na miejscu osobe, ktorej ufam i ktora dopnie wszystko na ostatni guzik  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ZróbSWÓJŚlub kandydat

|
Wysłany: Sob 27 Wrz 2014, 12:17 Temat postu: |
|
|
naprawdę konsultant nie jest potrzebny. Niepotrzebne dodatkowe koszty to jedno. Ale jest jeszcze jedna ważna rzecz. Jeśli ktoś załatwi wszystko za Was to odbiera Wam całą przyjemność organizowania wesela. A naprawdę fajnie jest RAZEM coś planować, wybierać i podejmować decyzje. To Wasz ślub nie konsultanta  _________________ Zapraszam na bloga
zrobswojslub.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
BuduarGirl kandydat

|
Wysłany: Sob 11 Paź 2014, 23:48 Temat postu: |
|
|
w dużym mieści może się to opłacić (jesli nie zależy nam na konkretnych usługodawcach) bo mają wypracowane zniżki u współpartnerów, wiec wyjdziemy an zero lub plus. Zabawy może nie jest mniej, nie bawimy się w szukanie, ale bawimy się przy wyborze i mamy komu pomarudzić;p _________________ Kawa, kartony i wesele:) Czyli jak się urządzić i nie zwariować
Moje STD Jeden krok bliżej Wielkiego Dnia
http://buduargirl.blogspot.com/2014/11/realizacja-save-date.html#more |
|
Powrót do góry |
|
 |
kingarej kandydat

|
Wysłany: Pon 13 Paź 2014, 22:26 Temat postu: |
|
|
Właśnie w takich sytuacjach jak "mieszkam za granicą organizuje slub w Polsce"konsultant ślubny jest potrzebny, jeżeli ma się więcej czasu i jest się na miejscu nie widzę powodów, żeby organizację slubu powierzać obcej osobie. Jak wyglądała Wasza współpraca z konsultantem? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|