|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lioness uzależniony

|
Wysłany: Pon 19 Sie 2013, 18:43 Temat postu: |
|
|
karlajn napisał: | Tez mamy ten problem, mieszkamy w jednym miescie, a wesele w moim rodzinnym - tam ja sie oczywiscie bede szykowala w domu rodzinnym, a On nie wiem. Na poczatku myslalam, ze tez tam, mamy sporo miejsca, kazdy by mial swój pokój. Ale przyszla tesciowa to w ogóle nie chce o tym slyszec, Pan Mlody ma po Panne Mloda przyjechac skads (najpierw chciala, zeby w dzien slubu rano jechal od siebie, czyli 300km...), myslimy o przerzuceniu go do moich dziadków albo kogos znajomego. Skomplikowane te zwyczaje! |
My mieliśmy taką samą sytuację. Młody i cała jego najbliższa rodzina, w tym rodzice i świadek ubierali się po prostu w hotelu przy sali weselnej. Dla nich to było nawet wygodniej, bo po weselu tam spali, więc wszystkie rzeczy i bagaże mieli pod ręką. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Moncia początkujący

|
Wysłany: Pon 19 Sie 2013, 21:23 Temat postu: |
|
|
Kasztanowa napisał: | To nie planujecie blogoslawienstwa? |
Planujemy Będzie dzień wcześniej na "uroczystym" obiedzie I w sumie to dobrze, wiem, że sama strasznie bym się wzruszyła i poryczała tuż przed ślubem na błogosławieństwu... a tak to będzie kameralnie, chwila wśród najbliższych, bez kamer  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
djola kandydat

|
Wysłany: Wto 20 Sie 2013, 7:32 Temat postu: |
|
|
Ja swojego wywalę do jego rodziców i po kłopocie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
EwaK guru

|
Wysłany: Wto 20 Sie 2013, 9:15 Temat postu: |
|
|
Ja cały czas się zastanawiam co zrobić ze swoim, ale chyba też Go gdzies oddeleguję  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Oriane bywalec

|
Wysłany: Wto 20 Sie 2013, 9:26 Temat postu: |
|
|
Wstępnie mamy zamówiony samochód pod dom, więc chyba razem zejdziemy i tyle. Chociaż trochę mi szkoda, że od rana już mnie będzie widział, a nie taki efekt wow w pełnej oprawie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Wto 20 Sie 2013, 11:44 Temat postu: |
|
|
popieram. Ja mam ten sam problem. Mieszkamy razem a ślub będziemy brać 60km od miejsca zamieszkania w miejscowości gdzie wychowywał się mój wybranek:) i dlatego będziemy się ubierać w jednym domu przy czym będę się starała unikać go z rana jak tylko będzie to możliwe:) a że ślub bierzemy o godzinie 12 to niewiele będzie czasu na "uciekanie" _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Oriane bywalec

|
Wysłany: Czw 26 Wrz 2013, 22:00 Temat postu: |
|
|
Już po ślubie, a jak było? Spaliśmy razem jak zawsze w jednym łóżku, żeby się wyspać już nic nie kombinowaliśmy. Ja się malowałam i czesałam poza domem, a potem to już byliśmy razem w domu i razem się ubieraliśmy. Jakoś ślub na tym nie ucierpiał, a już nie chciało nam się na siłę go wyganiać z domu bo byliśmy oboje bardzo zmęczeni.
Teraz jak na to patrze to straszna pierdoła, przejmować się tym aspektem tradycji  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
majka8765 początkujący

|
Wysłany: Pon 30 Gru 2013, 22:46 Temat postu: |
|
|
Ja nie widzę niczego złego w ubieraniu się w jednym mieszkaniu. Dajcie spokój z tymi zabobonami. _________________ http://www.cukierniatortykatowice.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Wto 31 Gru 2013, 7:59 Temat postu: |
|
|
Ja nie mówię o zabobonach tylko że fajniej by było jakby narzeczony przyjechał po pannę młodą..A jak ktoś chce wierzyć w zabobony to nikt mu tego nie zabroni i też nie widzę w tym nic złego _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pearl.jamka guru

|
Wysłany: Wto 31 Gru 2013, 8:11 Temat postu: |
|
|
Dla mnie to kompletnie bez znaczenia. I tak ze sobą mieszkamy, więc nie widzę powodu do robienia dodatkowego cyrku  _________________ Wiadro cierpliwości przyjmę! Pilnie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|