|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
filifionka uzależniony

|
Wysłany: Sro 5 Cze 2013, 8:05 Temat postu: |
|
|
Ja też myślę, że w dniu ślubu nie będziesz miała czasu przejmować się kimś takim. Rozumiem, że wolałabyś mieć przy sobie tylko zaprzyjaźnione osoby, ale spróbuj się jednak nie martwić.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rashel maniak

|
Wysłany: Sro 5 Cze 2013, 8:20 Temat postu: |
|
|
Ja mam problem tez, ale z kuzynką mojego A.
Ja jej niecierpie, jego siostra tak samo, plus kilka osób z mojej strony.
Ale rozpaczać nie bede, bo przecież jeden pustak mi tego dnia nie zepsuje. Ignor totalny i niech robi co chce
Ty też tak zrób. To Twój dzien! Pewnie w przypływach emocji i wrażeń nawet nie zauważysz jej obecności  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Sro 5 Cze 2013, 8:46 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny mają rację, nawet nie będziesz miała czasu pomyśleć o niej.
Też nie chcę szwagierki na ślubie, ale muszę ją jakoś zdzierżyć. Początkowo myślałam, żeby kilka dni przed zadzwonić do niej, żeby się do mnie nie zbliżała na ślubie i weselu oraz żeby darowała sobie swoje uwagi i zachowani, ale chyba sobie odpuszczę - mogłoby przynieść odwrotny skutek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rashel maniak

|
Wysłany: Sro 5 Cze 2013, 9:03 Temat postu: |
|
|
lauraire napisał: | Dziewczyny mają rację, nawet nie będziesz miała czasu pomyśleć o niej.
Też nie chcę szwagierki na ślubie, ale muszę ją jakoś zdzierżyć. Początkowo myślałam, żeby kilka dni przed zadzwonić do niej, żeby się do mnie nie zbliżała na ślubie i weselu oraz żeby darowała sobie swoje uwagi i zachowani, ale chyba sobie odpuszczę - mogłoby przynieść odwrotny skutek. |
Odpuśc zdecydowanie!! Jest takie powiedzonko "nie ruszaj g.... bo bardziej śmierdzi"... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
filifionka uzależniony

|
Wysłany: Sro 5 Cze 2013, 10:00 Temat postu: |
|
|
Rashel napisał: | lauraire napisał: | Dziewczyny mają rację, nawet nie będziesz miała czasu pomyśleć o niej.
Odpuśc zdecydowanie!! Jest takie powiedzonko "nie ruszaj g.... bo bardziej śmierdzi"... |
Popieram w 100%! Zdecydowanie odpuść, tak będzie lepiej.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
maalwka kandydat

|
Wysłany: Sro 12 Cze 2013, 13:07 Temat postu: |
|
|
dzięki dziewczyny za dobre słowa, doceniam...
jednak problem rozwiązał się sam... nie będzie jej
teraz wszystko będzie idealnie...  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
monikas gaduła

|
Wysłany: Sro 12 Cze 2013, 15:41 Temat postu: |
|
|
szczęściara ! ja się tej mojej 'szwagierki' nie pozbędę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
maalwka kandydat

|
Wysłany: Sro 12 Cze 2013, 18:07 Temat postu: |
|
|
bidulka, pewnie jakby ona była z rodziny to też bym nie mogła się jej pozbyć, a tak to obce babsko mi się nie będzie szwędać... współczuję Ci MONIKAS i życzę abyś jej nie oglądała na weselu za często, albo wyślij do jakiegoś "karnego stolika" , ja planowałam coś takiego zrobić, lecz problem rozwiązał się sam..pozdrawiam Xxxx _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sro 12 Cze 2013, 18:18 Temat postu: |
|
|
maalwka, a samo się rozwiązało czy mówiłaś coś temu, który chciał ją jako osobę towarzyszącą? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
maalwka kandydat

|
Wysłany: Sro 12 Cze 2013, 18:28 Temat postu: |
|
|
KASZTANOWA ona sama mu odmówiła bo gdzieś wyjeżdża czy coś Ktoś nade mną czuwa
pozdrawiam Xxxx