Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Przygotowania do ślubu i wydatki okołoślubne - studenciak potrzebuje pomocy
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lauraire
guru
guru

PostWysłany: Pią 1 Lut 2013, 20:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Karolina1984 napisał:
O co chodzi z tym programem lojalnościowym pytajnik Po co mi taki program w przyszłości- drugi raz się chajtać na będę. Cool

Mnie też to pytanie zaintrygowało bardzo język Zastanawiałam się czy aby na pewno dobrze zrozumiałam. Rolling Eyes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 1 Lut 2013, 20:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też się zastanawiałam, czy zakładają, że na chrzciny, urodziny i tego typu okazje też ktoś będzie zaproszenia i winietki w takich ilościach kupował, czy co?
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 1 Lut 2013, 21:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja przeszłam przez pierwsze parę pytań a później już nie miałam co klikać, bo nie ma żadnych opcji dla osób robiących zaproszenia samodzielnie.

Powrót do góry
Niesamowity
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 1 Lut 2013, 21:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hejka.
Już od jakiegoś czasu interesuję się rynkiem ślubnym- w szczególności akcesoriów (wg mnie np. rynek sukien ślubnych jest już dość nasycony, dlatego postanowiłem raczej pójść w kierunku akcesoriów okołoślubnych). Stąd też dość nietypowy temat mojej pracy oczko (dwóch profesorów odmówiło współpracowania ze mną, a do końca tego semestru musiałem złożyć pierwszy rozdział pracy- w pewnym momencie było na prawdę gorąco ...).
Po licencjacie planuję rozkręcenie własnej firmy, właśnie z akcesoriami ślubnymi, więc próbowałem też przemycić w tej ankiecie pytania dotyczące ceny czy programu lojalnościowego - i przyznaję, te pytania są dość nietrafione (a tak na prawdę dorzucone do ankiety wczoraj, bez konsultacji z promotorem).

Wielkie dzięki za poświęcony czas i udzielone odpowiedzi. Gdybyście mieli do mnie jakieś pytania na temat samej pracy albo rynku ślubnego- to zachęcam uśmiech

NN
Powrót do góry
Karolina1984
guru
guru

PostWysłany: Pią 1 Lut 2013, 22:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niesamowity- robisz w ankiecie z tego wielką filozofię. A tak naprawdę 90% z nas ma 2 cele- wybrać zaproszenia odpowiadające nasyzm gustom a jednocześnie w rozsądnej cenie.

Mnóstwo ofert na allegro zaczyna się od złotówki- za 2 zł osobiście kupiłam przepiękne, oryginalne zaproszenia... nie jest łatwo wbić się na rynek. Cool

Wiele ludzi winiekti, jakieś ozdoby na wódkę - robi samodzielnie..... no nie wiem, oczywiście życzę powodzenia.

Ale zamiast robić filozofię z prostego handlu- po prostu konkuruj ceną. Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: