|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lauraire guru

|
Wysłany: Pią 1 Lut 2013, 20:39 Temat postu: |
|
|
Karolina1984 napisał: | O co chodzi z tym programem lojalnościowym Po co mi taki program w przyszłości- drugi raz się chajtać na będę.  |
Mnie też to pytanie zaintrygowało bardzo Zastanawiałam się czy aby na pewno dobrze zrozumiałam.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Pią 1 Lut 2013, 20:58 Temat postu: |
|
|
Też się zastanawiałam, czy zakładają, że na chrzciny, urodziny i tego typu okazje też ktoś będzie zaproszenia i winietki w takich ilościach kupował, czy co? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Pią 1 Lut 2013, 21:09 Temat postu: |
|
|
Ja przeszłam przez pierwsze parę pytań a później już nie miałam co klikać, bo nie ma żadnych opcji dla osób robiących zaproszenia samodzielnie. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Niesamowity początkujący

|
Wysłany: Pią 1 Lut 2013, 21:40 Temat postu: |
|
|
Hejka.
Już od jakiegoś czasu interesuję się rynkiem ślubnym- w szczególności akcesoriów (wg mnie np. rynek sukien ślubnych jest już dość nasycony, dlatego postanowiłem raczej pójść w kierunku akcesoriów okołoślubnych). Stąd też dość nietypowy temat mojej pracy (dwóch profesorów odmówiło współpracowania ze mną, a do końca tego semestru musiałem złożyć pierwszy rozdział pracy- w pewnym momencie było na prawdę gorąco ...).
Po licencjacie planuję rozkręcenie własnej firmy, właśnie z akcesoriami ślubnymi, więc próbowałem też przemycić w tej ankiecie pytania dotyczące ceny czy programu lojalnościowego - i przyznaję, te pytania są dość nietrafione (a tak na prawdę dorzucone do ankiety wczoraj, bez konsultacji z promotorem).
Wielkie dzięki za poświęcony czas i udzielone odpowiedzi. Gdybyście mieli do mnie jakieś pytania na temat samej pracy albo rynku ślubnego- to zachęcam
NN |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Pią 1 Lut 2013, 22:55 Temat postu: |
|
|
Niesamowity- robisz w ankiecie z tego wielką filozofię. A tak naprawdę 90% z nas ma 2 cele- wybrać zaproszenia odpowiadające nasyzm gustom a jednocześnie w rozsądnej cenie.
Mnóstwo ofert na allegro zaczyna się od złotówki- za 2 zł osobiście kupiłam przepiękne, oryginalne zaproszenia... nie jest łatwo wbić się na rynek.
Wiele ludzi winiekti, jakieś ozdoby na wódkę - robi samodzielnie..... no nie wiem, oczywiście życzę powodzenia.
Ale zamiast robić filozofię z prostego handlu- po prostu konkuruj ceną.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|